Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
amm. tudnátok egy pontos linket adni a msi nx6600gt hez 32 bites vista drivert, mert nvidián ninscen geforce 6 os seria driver
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
Akkor minek kérdezed? <#idiota>#idiota>
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
(tudom vegyem meg)
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Amúgy itt egy újabb hiányossága a vista dream scence-nek, akkor legalább normálisra csinálták volna meg, hogy flasht is lehessen futtatni a háttérben, de hogy videót tud....
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
Itt a magyar anyag
ezzel már jobb a counter strike source?
van annyi fps mint xp-n?
Azt szeretném megkérdezni tõletek hogy a magyar vista hol érhetõ el mert nekem az angol már régóta megvan, de a magyarra fáj a fogam.
Ha valaki tudja hogy honnan lehet leszedni annak nagyon örülnék.
MSN:[email protected]
Ezt raktam fel: Ghost Recon Advanced WarFighter
Maximális felbontásban (1280*1024), minden szûrõ, anyámkínja maxon 90 - 100 FPS -el ment.
Nem tudom a többinél milyen lesz, most nincs idõn mást is felrakni.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
valakinek ötlete? 😊
Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB
Csak a biztonság kedvéért hogy jól értelmeztem a dolgokat.Letöltöm a crack-et ami a Faq-ban van majd feltelepítem a Vistát Cd kulcs nélkül majd a crack-et a leírtak szerint kicsomagolom és elvégzem amit kell és kész is?
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!