Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

versacce
valaki válaszolna a kérdésemre?lécci

FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK

Nah próbálgattam mindent!Most az a Windows jön be amit lapértelmezettre állítok!

HELP!

control panel, mouse, 3. lap, elsõ X ki.

urbijoe
itt hogy lehet kokapcsolni az egérgyorsitást?
mert xp-n a mouse.reg file-vel

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

télleg, hogylehet behozni a gadget-eket, mert havernálnem tláltam sehunn

versacce
szevasztok! nekem pár perc és hozza az apum a Vista-t(HUN) és szeretném megtudakolni hogy ezen a gépen hogy futna,és miket fogadna el: AMD Sempron 2800,1.60 Ghz,1.50 GB ram,ATI 9550,és ezeket a játékokat szeretném (majd) futtatni: Football Manager 2007,Battlefield 2,NBA Live 07,Europa Universalis 3 és 2 GB-nyi zene,és pár film.Várom a véleményeket,köcce!

FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK

a bootloader menüben nyomj egy reinstall bootloadert, és Apply-t, aztán reboot és nézd meg.

Ez tiszta hülye, nyomkodtam vmit most meg a Vista jön be, de én nem ezt akarom, hanem azt, hogy ki lehessen választani bootoláskor!

urbijoe
akkor azt a kocsi neont csak a tápra tudom dugni?
az 12volt nem?

kopa1
Mutass egy screenshotot, hogy hogy néz ki a Manage OS Entries menü

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

5-6

urbijoe
az usb port hány voltos? 12 ?
mert vettem egy usb-s lámpát de elég gagyin világit és rá akarok kötni egy olyat amit a kocsikba szoktak rakni azt a kék neont

vki
Hát ez probléma.

Köszi a gyors választ.

ACER Aspire 5738ZG

kopa1
Jaa, te a arra gondolsz! Én azt hittem hõmérõre! Olyan sajna még nincs!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Légyszives segítsetek mert ez a VISTA BootPRO nem sikerül!
<#help>

vki
Annak mi a neve? Mert ami van, az csak a CPU, illetve a RAM kihasználtságát mutatja, de nem a hõmérsékeletét.

ACER Aspire 5738ZG

kopa1
Van beépített is!

vki
HI!

Vista-hoz van valami hõmérõ Gadget?

ACER Aspire 5738ZG

Tehát: Akár az XP-t akár a Vistát állítom alap-nak mindig az XP indul és nem lehet választani!

kopa1
Külön partíción van és mostmár sikerült felismertetni mind 2-t
Az elõbb ezt írtad!

Erre én ezt írtam:
Elvileg ha a VistaBootPro-ban az XP-t alap OS-nek választod ki és "apply"-zod, akkor a Vista BootManager-e be sem töltödik bootolásnál (csak akkor, ha a BootPro-val az alap OS-t Vistára állítod).

te nem érted, ha beálitod hogy ameiyk legyen az alapértelmezett az azt jelenti hogy bejön a boot választo menû, és ha tegyük fel 30 mp után nem nyomsz semmire, akkor automatán a vista indul el

De nem érted?Én azt szeretném, hogy amikor elindítom a gépet akkor ott ki lehessen választani, hogy melyik op. rendszer induljon!

kopa1
Amelyiket alapértelmezettként szeretnéd!

nah jó, de melyik op on?

kopa1
Igen, Vista kompatibilis

kopa1
Rákattintassz az OP rendszerre, majd kipipálod a Set as Defaultot alul

a legujabb nero ami már vistára jó, az tökéletes?
mert ami xp-n van 7 es, abba oyan bug van, hogy az audio cd-t ugy irja meg hogy 2-3 mp kihagy, akkor a pl kiirok egy adat dvd-re egy divX-es filmet, akkor az akadva jácca le a dvd, és eddig 3-4 db dvd ironál csinálta nálam, nme bezsélve a haverokrol mert ottis csinálta, ez 7.xxx felfele...

És ott hol?

kopa1
A Legtöbb progi így is kifogástalanul mûködik! Az más kérdés hogy a játékok és a hardwerek egy része még nem, de errõl nem a Microsoft tehet

kopa1
Manage OS entries

Hú az asztalon a viszta 😊
Még felesleges felrakni még várok míg jönnek rá optimalizált progik meg gamek

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

kopa1
Írta, hogy az XP a C:-n és a Vista az E:-n van

Külön partíción van és mostmár sikerült felismertetni mind 2-t!Azt hogy lehet beállítani, hogy induláskor tudjam kiválasztani az op. rendszert?

egy particiora tetted az xp-t meg a vistát?

kopa1
Elvileg ha a VistaBootPro-ban az XP-t alap OS-nek választod ki és "apply"-zod, akkor a Vista BootManager-e be sem töltödik bootolásnál (csak akkor, ha a BootPro-val az alap OS-t Vistára állítod).

Felraktam a progit😊 de csak a Vistát érzékeli 😄

microsoft(windows) billentyû+tabulátor lenyomva tartásával
Akkor soudn blaster audigy 2 hez van vmi driver? mert nem találok...

kopa1
XP-re is jó

Vistába be sem tudok lépni, mivel autómatán az XP jön!

kopa1
Vista Boot PRO

Sziasztok fönnt van a gépemen az XP(C) és a Vista(E) is!

Indításkor autómatikusan az xp jön be, hol lehet beállítani, hogy választani lehessen az elején???<#help>

nem...én rendesen tudok játszani

de nem baszki a pb?

érdekes én most játszottam vele és ment...a multi exe-re jobb klikk, tulajdonságok, és ott xp sp2 kompatibilitási módban indítsd rendszergazdaként...akkor menni fog

Methos from GH
Nekem csak 2 gomb volt ott. Az elsõ az az ALT+TAB-bal is elérhetõ funkció, azaz lehet ablakok között váltani, a másik az asztal megjelenítése.

Nos?

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

nekem még nincs fent... de aztmodnják ugy lehet elinditani, hogy:
exe-n jobb gomb--> tulajdonságok -->Kompatibilitás --> és álitsd be xp sp 2 re...
és igy használd, és akokr elvileg jó, de akienk jo utána már az a baj, hogy ahol van PB az kibassza, mert ismeretlen op.rendszer miatt..

tommyg
Nah, de tudtam hogya COD2 multiplayer nem fog indulni...szinte éreztem belépek és a program hibát észlelt és kilép!!<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav> VALAMI ÖTLET???? elõre is kösz

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

na hol

newil
Problema megoldódott.

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.