Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akor meiyk nero-t lehet használni vistával, vki pontos ver számot

http://en.wikipedia.org/wiki/Openal

Szerintem a 2 es a 3 sokat nem erek el <#szomoru1> ... Hogy erted az elsot, mert nemegeszen ertem... Az xp-be ment, mi az a OpenAL ? Valami link esetleg hogy olvashassak tobbet rol? Amugy koszi a reakciot <#conf>
kopa1
1) Ne reménykedj 5.1-re! OpenAL-es hangkari kell
2) Várd meg a drivert v. küldj nekik könyörgõ levelet!
3) lsd. 2) pont

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

1.)REALTEK AC'97 drivert valaki provalta? (6213 verzio)... A sound managert ha elinditom, vagyis probalom elinditani, a rundll32 leall 😞.. Nameg az 5.1 nem mukodik benne, csak a 2 front megy, a rearek es a mylnyomo sztrajkol... Valaki oldotta mar meg ezt a problemat, vagy talalkozott valaki velel egyaltalan?
2.)Van egy A4Tech PK-635M kameram... a win felismeri, de csak fekete kep jelenik meg... kutatta, felturtam az egesz nettet a driveret vagy vmi kompatibilis driverert de NULL. Valaki talalt ilyen kamerahoz valami megoldast?
3.)HP LaserJet 1018....azthiszem ehhez sincs driver, mert turkaltam ezutan is de itt is NULL. Ezhez valami megoldas? Ezetleg XPs drivert fel lehet eroszakolni valahogy hogy mukodjon?

Nemtom, hogy csak en vagyok ilyen szerencsetlen driverek szempontjabol vagy meg gyerekcipoben jarnak a hardwaregyartok a driverutanfrissitessel ?
Erpy
A legújabb (100.65) nvidia driverrel nektek mûködik a 3dmark05?
Mert nekem mikor a legelsõ tesztet inditaná, hibaüzenetet ad. A demo részével minden rendben.
A régebbi, ha jól emlékszem 97.xx driverrel még tökéletesen lefutott a teszt is.
Ez a hiba csak nálam jelentkezik, vagy más is tapasztalta?

Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked

na srácok, asszem holnap 3x-rra telepitem ujra a vistát😄 most már 3 kék halál volt, eddig nem volt, elötte meg az IE 7 meg minden leállt
remélem már jo lesz, igyekszem rendesen felpakolni

CyberLink PowerDVD
kopa1
BsPlayer

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

BaziJoe
Sziasztok ti milyen DVD lejátszót használtok Vista alatt?

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

tommyg
Akárhogy próbáltam a COD2 multit nem indul, se SP2 kompatibilátási módban se rendergazda indítással sehogy...nemtom mi lehet!<#rinya>
Valaki pls segítsen!

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

DummyBoy
Ehhh ... köszi ... 2 napja keresem, erre most ahogy beirtam ide meglett ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

http://razerblueprints.net/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=26&Itemid=69
legalul

DummyBoy
Ja ... én is most vettem észre, mikor már nem visszavonható ... biztos azért mert pont az is FLeK0-val kezdõdik ...

De merje valaki azt mondani hogy nem olvastam vissza <#banplz>

asysoft
DX9-es XP-n tudtál játszani DX7-es játékkal is, ugye? Vistán is megy, a visszafele kompatibilitás miatt van benne egy DX9.0L is. A szaggatás meg a rossz VGA driver miatt van, próbáld meg a legújabbat, bár úgy tudom egyik gyártó sem áll még a helyzet magaslatán.

/*WTF?!*/

DummyBoy
Hmmm ... csak nem sikerült egy 2006 szeptemberi postra válaszolnom 😊

Lényeg akkor ... CH drivert valakinek sikerült életre kelteni magyar Vista alatt? 😊

/me <#lama><#hehe>

kopa1
Bammeg! 2006. szept. 23-i üzenetre válaszolni! <#idiota>

DummyBoy
Én igen ... Pont azt akartam kérdezni hogy van-e hozzá driver, vagy jó-e az XP-s ...

Nekem nem ugrál ... sõt, én kellemesen csalódtam, magyar 32 bites Vista, Játékok mennek, Hang szól, sõt még az ASIO driver is mûxik, Saitek X-52 megy, bár a profilos részt még nem próbáltam ... BF2 megy, IL-2 is, következõ szabadnap lesz a Starforce teszt ArmA-val és Lockon-al ...

Eddig minden klappol, gyorsabb mint az XP volt elõtte ... talán a file kezelés lassabb ... Épp emiatt kutakodok jelenleg, nincs-e erre valami trükk ...

Meg persze Razer CopperHead drivert vadászok, mert nekem meg gyors ... olyan mintha még mindig menne az egérgyorsitás ...

valaki prübálta már az XP-s drivert?

"beraktam 1024X768 as felbontásba és szaggatott mint állat"

"szval directX9 es játékok nem futnak többé"

ellentmondás?

Hali!Pár napja felraktam a vistát ,a kinézetével meg vagyok elégedve és nem is lassab mint az Xp de játékok terén katasztrofális a helyzet.
FIFa 07 -et próbáltam,beraktam 1024X768 as felbontásba és szaggatott mint állat,miközben XP-n sima ügy volt.A vistán ugye directX10 van,szval directX9 es játékok nem futnak többé?vagy pedig visszalehet pakolni a directX 9 et rá?örülnék ha segítséget kapnék.THX.
kopa1
Miért?

<#mf2>
asysoft
Tudom, láttam😊

/*WTF?!*/

kopa1
Ja, és IP alapján beazonosít a Microsoft! Ha valaki csönget, ne engedd be!

a szövegfelismerés érzékeli hogy crackelt vistáról szóló fórumokat olvasol, ezért letilt bizonyos funkciókat

Balumann
Minek 100 GB az XP-nek, és 100 GB Vista-nak? Sztem 15 giga bõven elég XP-nek, 20 giga a Vista-nak, ha bármelyik elszaródik, akkor így csak 15 vagy 20 gigát kell formázni, a többi megmarad. A dolgokat meg másik particióra telepíted.

kopa1
FAQ

Miért tünnek el fájlok a magyar vistából,pl. feltelepítettem a panda antivirust amelyik vista komp. és vagy 4. inditás után, eltünt az ikon, de észre vettem, hogy az everest ikon is hiányzik, vajon miért, és miért akar állandóan lemezellenörzést csinálni a Vista????
Nem értem, nem is crakeltem, csak a próbaverz. használom????<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

tnm
msdnaa-ról már egy ideje lehet tölteni, de csak a business edition-t

bocsánat ha már ez volt.

srácok, olyan kérdésem lenne hogy:
Úgy szeretném jövõhét hétvégén fölrakni, hogy legyen XP-m is meg Vista-m is. van egy 250Gb-os vinyom, ugy akarom hogy 100gb XP 100gb Vista 50GB üres... Hogyan lehet igy felosztani? Ja és melyik féle vista a legjobb a játékra ami hajlandó hálózatban mûködni (router miatt szükséges) nekem a home-t mondták de az ugy tudom nem tud hálózatban mukodni. 5let?

kopa1
A nagy testvér mindent lát! 😄

kirol
Campus -ró llehet már tudni valamit? Mikortól lehet igényelni?
Mert a honlapon elég régi infók vannak.

Zsoltika 007
Mivel már 4x írta ugyanazt a rohadt kérdést... De ha érdekel #15668

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

versacce
mér mit írt nem láttam

FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK

asysoft
#15677-es üzenet gyorsan eltûnt<#idiota>

/*WTF?!*/

asysoft
start->Windows Sidebar

/*WTF?!*/

nincs és nem is lesz.

asysoft
USB 5V-os, és tápon van 12V-os ág is. Viszont szerintem ezt a kérdést nem a Vista topicban kéne feltenni, hanem mondjuk valamelyik (már létezõ) hardwaresben.

/*WTF?!*/

még boltokban sincs.

Zsoltika 007
Nincs még

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Sziasztok!Tudom,hogy off,de magyar Office2007-el találkozott már valaki?(mármint a neten)
Thx!
Zsoltika 007
Minek erõlteted ha ilyen szirszar dolgokat se tudsz megoldani?

HELP!segítsetek

versacce
köcce az infókat,amúgy szombaton igy is-úgy is újra tettük volna gépet,de akkor mégiscsak maradok az XP Winter Edition-nál,és nyáron felpakolom a Vista-t,addigra már a játékokat is Vista-ra fogják fejleszteni(hátha)

FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK

kopa1
800Mhz a minimum követelmény!

hellosztok
a geforce4 mx440-re van driver a windows vista 32bit-re?
kircso13
Maradj az xp-nél!!! Vista még nem játékra való (nélelyik játék szépen fut , némelyik meg nem, persze ami xp alatt futott szépen(

Az élet eleme a lét!

kopa1
Bazz, ez télleg igaz!

800mhz-s gépre is azt írja hogy futni fog rajta 😉

kopa1
Ezt töltsd le, s megmondja, hogy futni fog-e!