Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2) Várd meg a drivert v. küldj nekik könyörgõ levelet!
3) lsd. 2) pont
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
2.)Van egy A4Tech PK-635M kameram... a win felismeri, de csak fekete kep jelenik meg... kutatta, felturtam az egesz nettet a driveret vagy vmi kompatibilis driverert de NULL. Valaki talalt ilyen kamerahoz valami megoldast?
3.)HP LaserJet 1018....azthiszem ehhez sincs driver, mert turkaltam ezutan is de itt is NULL. Ezhez valami megoldas? Ezetleg XPs drivert fel lehet eroszakolni valahogy hogy mukodjon?
Nemtom, hogy csak en vagyok ilyen szerencsetlen driverek szempontjabol vagy meg gyerekcipoben jarnak a hardwaregyartok a driverutanfrissitessel ?
Mert nekem mikor a legelsõ tesztet inditaná, hibaüzenetet ad. A demo részével minden rendben.
A régebbi, ha jól emlékszem 97.xx driverrel még tökéletesen lefutott a teszt is.
Ez a hiba csak nálam jelentkezik, vagy más is tapasztalta?
Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked
remélem már jo lesz, igyekszem rendesen felpakolni
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Valaki pls segítsen!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
legalul
De merje valaki azt mondani hogy nem olvastam vissza <#banplz>#banplz>
/*WTF?!*/
Lényeg akkor ... CH drivert valakinek sikerült életre kelteni magyar Vista alatt? 😊
/me <#lama>#lama><#hehe>#hehe>
Nekem nem ugrál ... sõt, én kellemesen csalódtam, magyar 32 bites Vista, Játékok mennek, Hang szól, sõt még az ASIO driver is mûxik, Saitek X-52 megy, bár a profilos részt még nem próbáltam ... BF2 megy, IL-2 is, következõ szabadnap lesz a Starforce teszt ArmA-val és Lockon-al ...
Eddig minden klappol, gyorsabb mint az XP volt elõtte ... talán a file kezelés lassabb ... Épp emiatt kutakodok jelenleg, nincs-e erre valami trükk ...
Meg persze Razer CopperHead drivert vadászok, mert nekem meg gyors ... olyan mintha még mindig menne az egérgyorsitás ...
valaki prübálta már az XP-s drivert?
"szval directX9 es játékok nem futnak többé"
ellentmondás?
FIFa 07 -et próbáltam,beraktam 1024X768 as felbontásba és szaggatott mint állat,miközben XP-n sima ügy volt.A vistán ugye directX10 van,szval directX9 es játékok nem futnak többé?vagy pedig visszalehet pakolni a directX 9 et rá?örülnék ha segítséget kapnék.THX.
Nem értem, nem is crakeltem, csak a próbaverz. használom????<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Úgy szeretném jövõhét hétvégén fölrakni, hogy legyen XP-m is meg Vista-m is. van egy 250Gb-os vinyom, ugy akarom hogy 100gb XP 100gb Vista 50GB üres... Hogyan lehet igy felosztani? Ja és melyik féle vista a legjobb a játékra ami hajlandó hálózatban mûködni (router miatt szükséges) nekem a home-t mondták de az ugy tudom nem tud hálózatban mukodni. 5let?
Mert a honlapon elég régi infók vannak.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
/*WTF?!*/
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Thx!
FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK
a geforce4 mx440-re van driver a windows vista 32bit-re?
Az élet eleme a lét!