Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sumi
Üdv.

Volna 1 kérdésem..

Feltoltam a vistát én is..

17.5gb-ot adtam neki..most + van 1.4 gb szabad részem.
A vinyo +van osztva..

Ötletek??

köszi

Garyskillz
nekem logitech quickam express van és driver nélkül tökéletesen megy

kopa1
Elméletileg nem, de a napokban a MS kiadott egy frissítést, erre a hibára!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Én a Media Player Classic-ot használom feliratos AVI-k lejátszásához. A legújabb simán megy Vista alatt.
SgtChris
Rendben, kipróbálom 1000 x thx! :-)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

asysoft
Ez a Paradox BIOS emulátor ugye nagy OEM gyártók gépeinek BIOSát emulálja. Ha megpróbálom felrakni a Vistát a HP notebookomra, akkor nem kell majd aktiválni?😊

/*WTF?!*/

asysoft
Igen, a 64 bites verziót 64 bites processzorokon tudod csak használni, viszont 64 bites procival tudsz 32 bites változatot is használni. Egyébként 64 bites változat elvileg biztonságosabb (például ASLR miatt), több memóriát tud kezelni, viszont rosszabb a software/driver támogatása.

/*WTF?!*/

Freddy AK

scs17
új vista crack Paradox Vista activator + WGA_crack
aktiválja a vistát, visszajelzések alapján mindenkinek mûködött

Administration mqködése leállt....ezt írja ki és nem értem hol kell megnyomnom a jobb gombot...nem látok ilyen parancsot...:S
Spaw
nincsen valami alternatív megoldás arra,hogy mûködésre bírjak egy webkamerát(logitech quickcam messenger) meg egy nyomtatót(hp dj656c) ha nincsen hozzá vista driver és a neten sem talál?elõre is köszi.

Garyskillz
kk sry azt valszeg átugrotta a szemem mikor olvastam, ty

Peetboy
Sziasztok!

Nekem még mindig azt írja ki,hogy 30 nap az aktiválásig.Akkor ezt írja ki végig?
Még mindig nem tudom,mi a különbség a 32 bites és a 64 bites között?
A 64 bites verziót azt 64 bites processzorhoz csinálták? (Pl: Athlon 64?)
Nekem a 32 Bites van.
AMD Barton 2500+, 1,5 GB Ram, GeForce 6600 GT,

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

LoDMaSt
A kép szerint az van.. Azért köszi a tippet!

@ Hellomarci

LoDMaSt
Idézet a FAQ-ból:
"Egyéb:
CD/DVD írás: Nero 6, Nero 7 legújabb verziója!"

@ Hellomarci

Garyskillz
valaki tudja melyik nero müködik vistával? Mert ami az RC1-hez jó volt az most ehhez nemjó 😞

SLICK
hát inkább az eredeti, de kösz azért 😄

Garyskillz
De viszont megcsináltam a 3 lépéses cracket, nemtudom müködik e, este majd kiderül, viszont nekem nem 30napom maradt hátra, hanem csak 15, viszont a chechket akárjányszor futtatom le nem változik, szal nemtom h akkor most jó e vagy nem... :\

Garyskillz
Ez a progi nekem nem mködik, ugyanis a vista nekem nem C betûjelû.. a progi pedig mindenáron a C-re telepítene mégha beállítom a vista particiójára is.. szal ez bukta

kopa1
Ha van pénzed: Dobozos
Ha kevesebb van: OEM
Ha nincs: Torrent

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

[HUN]FaTaL
nem ott
berakod a cd-t megvárod hogy végigmenjenek a szarjai (adaptec, fájlrendszer meg ilyen baromság) és mielõtt a partíciókat választanád kiad egy javítás részt. ott nyomd meg a J betût és a konzolban fixboot, fixmbr, ennyi

http://goo.gl/gd6Zi5

SLICK
hi all!

bocs ha már volt errõl szó, de megkérdezem:
A közeljövõben venni szeretnék egy eredeti Windows Vista Home Premiumot. A kérdésem az lenne, hogy az OEM vagy a Dobozos verziót vegyem meg? Habár inkább a doboz felé hajlok, mert az oem-mel nem akarok szarozni, hogy alaplaot egyszer cserélhetek meg hasonlók...

Sztetek melyiket éri meg jobban megvenni?

a választ elõre is köszönöm!

agyhalál
A hiba ott lehet, hogy a kapcsolat amit netezéshez használsz, nem Személyes hálózatra van beállítva (Helyi és internet). Létezik valami publikus lehetõség is pl. internetkávézók részére. A tied erre lehet beállítva. Tudtommal ezért nem jelenít meg bizonyos oldalakat.
A dologban nem vagyok 100%-osan biztos, de egy próbát megér, persze csak ha megtalálod, hogy hol kell átállítani. Ha mégsem ez a gond, elnézést a téves info miatt.
Vezérlõpult\Hálózati és megosztási központ

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

SgtChris
Az amikor kéri az F2-t? Az automatikus rendszer helyreállításhoz? Azt ott buktam, hogy nincs floppí meghajtóm, amibe lemezt tehetnék... Vagy valami másra gondol? Lécci írd le, hogy mit, shogy?

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

kopa1
Próbáld ki az 1.81-et

kopa1
CD-rõl bootolva

Sziasztok !

Felraktam a 64 bites Vista Ultimate Magyar verziót. De ha felteszem a vista kompatibilis 1.80 Flasget-et, akkor valamiért nem megy az explorer. Nem válaszol lesz az eredmény, és persze, netezni sem tudok.
Amint leszedem ezt a letöltés vezérlõt, egybõl van mûködõ képes explorer ! Tudnátok adni valami tanácsot, hogy miért üti ki a flasget az explorer-t ?
SgtChris
Egyébként szóról szóra ez van nálam is, de ez kevés... :-(

SgtChris
Azt a helyreállítási konzolt hogyan hozom elõ? A CD-rõl bootolva, vagy a már betöltött XP alól?

Az általam javasolt Activatort sztem kiszúrta az MS, mert frissítés óta megin csak aktiválatlan Vistám van... Akkor ne ezt rakjátok fel 😊

kopa1
Jobklikk --> Run as administrator v. Futtatás adminisztrátorként

Nem szóltam semmit! Most már mqködik 😄
De pl egy programot nem telepít...pedig fontos lenne, egy tervezQ progi....és valami Administrator leáll!!!! hogy lehet mégis elindítani????
próbáltam de az meg be se hozza a filmeket :S egyedül a media player kezeli....de megpróbálom ismét!
scs17
a #16663-ban leirt lejátszót nem próbáltad?

asysoft
XP CD be, helyreállítási konzol, ott kiadod a fixmbr illetve a fixboot parancsokat, és kész.

/*WTF?!*/

LoDMaSt
Felraktam a Vistát, zsír új, miért lehet az, hogy oldalakat ne tölt be? Pl a www.google.hu , az ati.com -ot nem tölti be, de pl az SG, és az Origo simán megy. Se IE, se FF al sem.

@ Hellomarci

kopa1
^
I
I
FAQ

billy gates

timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /noexecute=optin /fastdetect

Nem tudtok olyan Avi lejátszót vagy videólejátszót, ami kezeli a feliratokat??? A Vista Codec p...van fent, de a BS Player csak hangot játszik le vele, kép nincs, a Windows Media Player meg túl kicsi feliratot tesz be....nem tom megváltoztatni...HELP!!!!
Freddy AK
Hi. Nekem 1gb memóriám van, és szarrá akadozik a gép, meg a játékok is.
Konfig: Amd 3700+, Geforce 7600Gt, 2*512 mb ddr.
Help pls.

kopa1
Legújabb

Milyen codecet ajánlasz?
K-lite codecs pack
A K-lite codec pack –nál fontos hogy ne teél fel mindent ami benne van! Ajánlott beállítás:

-telepítõnél válaszd ki azt, hogy ’deselect all’, majd a következõket válaszd ki:
Direct Show Video: Divx ; Xvid ; CoreAVC
VFW video-nál: Divx ; Xvid ; x264 ; Windows Media 9 VCL
Direct Show Audio: AC3 , FLAC
ACM Audio: AC3
Direct Show Source: itt mindet (pipa magára a kategóriára)

OFF
! Nem nyitható meg zip.zip
! The parameter is incorrect.
! Nem nyitható meg zip.zip
! The request is not supported.
WinRAR ezt adta ki😞
ON
SgtChris
Help me! Fent volt az XP mellett külön partíción a Vista, de most a Vista partícióját töröltem (formáztam). De! Hogyan tudnám eltûntetni a bootolás során elõbukkanó operációs rendszer választó menüt, hogy most már ne kelljen választanom az XP és a (már) nem létezõ Vista között? A boot.ini-ben már töröltem a Vistára vonatkozó sorokat. Mi maradt még???

Milyen verziójú WinRAR kompatibilis a Vista-val?
Köszönöm a nagyon gyors válaszokat!
Milyen codecet ajánlasz?
kopa1
1)Nem Vista kompatibilis a szoftver

COM Surrogate abbahagyta munkát. Ezt problémát az okozta, hogy a program abbahagyta a helyes mûködést. Windows be fogja zárni a programot és értesíteni fogja önt, ha a megoldás elérhetõ.

2)Igen
3)WinRAR

Ez azért durva!
Három évet várok egy olyan rendszerre amely támogatja, az azóta divatból
kiment platformomat! (ja már nem is gyártják)
És mire kijön ez a sz..., kiderül hogy nem is megy rajta!
De fog, talán egyszer?
Sziasztok!

1.Mit jelent a következõ hibaüzenet?
COM Surrogate has stopped working. A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available. Close program.

Ezt az MPlayer elindításakor írja ki, s ha kiikszelem, a program elindul, de a hibaüzenet újra elõjön. Mit jelent a hibaüzenet és mi a megoldás? <#help>

2.BSPlayernél nincs kép, csak hang. Codecprobléma lenne?

3. Még XP alatt TC pb3-al készítettem egy mésfél gigás ZIP-et, amit Vista alatt nem tudok kicsomagolni. Kiírja, h hibás a csomagolás😞 Fontos dolgok vannak benne, ezért nagyon jó volna ha valaki tudna segíteni!

Köszi elõre is!
kopa1
Nem

Nem lehet kijátszani?