Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volna 1 kérdésem..
Feltoltam a vistát én is..
17.5gb-ot adtam neki..most + van 1.4 gb szabad részem.
A vinyo +van osztva..
Ötletek??
köszi
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Én a Media Player Classic-ot használom feliratos AVI-k lejátszásához. A legújabb simán megy Vista alatt.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
aktiválja a vistát, visszajelzések alapján mindenkinek mûködött
Nekem még mindig azt írja ki,hogy 30 nap az aktiválásig.Akkor ezt írja ki végig?
Még mindig nem tudom,mi a különbség a 32 bites és a 64 bites között?
A 64 bites verziót azt 64 bites processzorhoz csinálták? (Pl: Athlon 64?)
Nekem a 32 Bites van.
AMD Barton 2500+, 1,5 GB Ram, GeForce 6600 GT,
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Ha kevesebb van: OEM
Ha nincs: Torrent
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
berakod a cd-t megvárod hogy végigmenjenek a szarjai (adaptec, fájlrendszer meg ilyen baromság) és mielõtt a partíciókat választanád kiad egy javítás részt. ott nyomd meg a J betût és a konzolban fixboot, fixmbr, ennyi
http://goo.gl/gd6Zi5
bocs ha már volt errõl szó, de megkérdezem:
A közeljövõben venni szeretnék egy eredeti Windows Vista Home Premiumot. A kérdésem az lenne, hogy az OEM vagy a Dobozos verziót vegyem meg? Habár inkább a doboz felé hajlok, mert az oem-mel nem akarok szarozni, hogy alaplaot egyszer cserélhetek meg hasonlók...
Sztetek melyiket éri meg jobban megvenni?
a választ elõre is köszönöm!
A dologban nem vagyok 100%-osan biztos, de egy próbát megér, persze csak ha megtalálod, hogy hol kell átállítani. Ha mégsem ez a gond, elnézést a téves info miatt.
Vezérlõpult\Hálózati és megosztási központ
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Sziasztok !
Felraktam a 64 bites Vista Ultimate Magyar verziót. De ha felteszem a vista kompatibilis 1.80 Flasget-et, akkor valamiért nem megy az explorer. Nem válaszol lesz az eredmény, és persze, netezni sem tudok.
Amint leszedem ezt a letöltés vezérlõt, egybõl van mûködõ képes explorer ! Tudnátok adni valami tanácsot, hogy miért üti ki a flasget az explorer-t ?
De pl egy programot nem telepít...pedig fontos lenne, egy tervezQ progi....és valami Administrator leáll!!!! hogy lehet mégis elindítani????
/*WTF?!*/
@ Hellomarci
I
I
FAQ
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /noexecute=optin /fastdetect
Konfig: Amd 3700+, Geforce 7600Gt, 2*512 mb ddr.
Help pls.
Milyen codecet ajánlasz?
K-lite codecs pack
A K-lite codec pack –nál fontos hogy ne teél fel mindent ami benne van! Ajánlott beállítás:
-telepítõnél válaszd ki azt, hogy ’deselect all’, majd a következõket válaszd ki:
Direct Show Video: Divx ; Xvid ; CoreAVC
VFW video-nál: Divx ; Xvid ; x264 ; Windows Media 9 VCL
Direct Show Audio: AC3 , FLAC
ACM Audio: AC3
Direct Show Source: itt mindet (pipa magára a kategóriára)
! Nem nyitható meg zip.zip
! The parameter is incorrect.
! Nem nyitható meg zip.zip
! The request is not supported.
WinRAR ezt adta ki😞
ON
Milyen codecet ajánlasz?
COM Surrogate abbahagyta munkát. Ezt problémát az okozta, hogy a program abbahagyta a helyes mûködést. Windows be fogja zárni a programot és értesíteni fogja önt, ha a megoldás elérhetõ.
2)Igen
3)WinRAR
Három évet várok egy olyan rendszerre amely támogatja, az azóta divatból
kiment platformomat! (ja már nem is gyártják)
És mire kijön ez a sz..., kiderül hogy nem is megy rajta!
De fog, talán egyszer?
1.Mit jelent a következõ hibaüzenet?
COM Surrogate has stopped working. A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available. Close program.
Ezt az MPlayer elindításakor írja ki, s ha kiikszelem, a program elindul, de a hibaüzenet újra elõjön. Mit jelent a hibaüzenet és mi a megoldás? <#help>#help>
2.BSPlayernél nincs kép, csak hang. Codecprobléma lenne?
3. Még XP alatt TC pb3-al készítettem egy mésfél gigás ZIP-et, amit Vista alatt nem tudok kicsomagolni. Kiírja, h hibás a csomagolás😞 Fontos dolgok vannak benne, ezért nagyon jó volna ha valaki tudna segíteni!
Köszi elõre is!