Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
mert a játékok nagy része a 10-esel nem fut (legalábbis nekem)
engedhetem feltenni a dx 9-et, a dx9-tõl milyen lesz a vista?
vagy inkább haggyam a francba, de maradjon fenn a dx 10?...
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
/*WTF?!*/
"Aero nélkül, jobb egy XP SP2 !!!!" Ez messze nincs így, de ha te így gondolod, keress egy szimpatikus Vista transformation packet, aztán használd az XP-t tovább.
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
Sok helyen olvastam, hogy a videók miatt sokaknak nem akar menni.
Nálam videóstól, mindenestõl gyönyörûen megy.
Komolyan mondom, sokkal szebben és jobban fut Vista alatt, mint XP-n.
Ha XP-n full-ra vettem mindent, akkor nagyon döcögös volt.
Vistán ha full-ra veszem, még frankón játszható. És valahogy sokkal szebb. (Bár azt hozzá kell tennem, hogy a game nem tetszik, csak haver mondta hogy szépen megy videókkal is nála, gondoltam kipróbálom, és valóban.)
Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked
Ati
Thx!!!
1.Start menû: Futtatás parancs
2.Beírod: regedit
3.Megkeresed: HKEY_CURRENT_USER -> Software -> Microsoft -> Windows -> DWM
4.Composition, ennek értékét átállítod 1-re
5.CompositionPolicy, ennek értékét átállítod 2-re
6.Újraindítás
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Ati
2.Beírod: regedit
3.Megkeresed: HKEY_CURRENT_USER -> Software -> Microsoft -> Windows -> DWM
4.Composition, ennek értékét átállítod 1-re
5.CompositionPolicy, ennek értékét átállítod 2-re
6.Újraindítás
De ez az egész akkor teljes, ha újraindítás elõtt a Start menû:
Futtatás parancssorba beírod a következõt:
net stop uxsms
majd utána beírod:
net start uxsms
Ezután restart, így az 512 MB memóriával rendelkezõ gépeken is mûködik az aero felület.
Két link ami talán sokat segíthet azoknak akik Vista-t használnak.
1, Milyen játékok futnak és miképp Vista alatt? (pl. mehet a FAQ-ba ha gondoljátok...):
Játéklista kommentekkel (német nyelvû)
2, Driver keresõ és frissítõ ami Vista alatt is fut: (trial, de serialt 30 mp. keríteni hozzá)
Driver Genius (angol nyelv, Vista kompatibilis)
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
1. Start Menu -> Accessories -> Run
2. type regedit in the open text and hit enter
3. Navigate to HKEY_CURRENT_USER -> Software -> Microsoft -> Windows -> DWM
4. Double click Composition and set to 1
5. Double click CompositionPolicy and set to 2
6. Restart
segítenél lefordítani?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Ati
a VistaBootPRO3 ban, hogy tudom beállítani, hogy belépéskor ne adja fel az operációs rendszerek közötti választási lehetõséget
a cpu szorzóját 8ról 6-ra viszaveszi..... lehet ha kell feljebb nyomja? másnak hasonló ?