Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
Vlaki kérem szépen segitsen nekem, bár nem vagyok profi ezen a téren, de miért van az, hogy felraktam a vistát a gépemre. és nem tudom visszatenni az xp-t? Hiába formáztam a gépet, nem tudok bootolni csak a vista dvd-rõl!!! Légyszi valaki segítsen!!!! Elöre is kösz: Voixter
Aschil
Ha csak videót néztek és zenét hallgattok, nem kell a Windowst (Vista, Xp)mindenféle codec pakkal teletömni, mert csak gondot okoz (összeakad, kifagy)

Használjátok az ingyenes VLC Playert, letölthetö: http://www.videolan.org/vlc/

A VLC Media Player egy különleges és sokoldalú médialejátszó program, amely szinte az összes hang- és videó formátumot ismeri, köztük a DVD/VCD és DivX videó fájlokat is. A lejátszó rengeteg codec-et tartalmaz magában, így nincs szükségünk semmilyen codec letöltésére sem, továbbá kezeli a felirat fájlokat is....

.:asChil:.

bon
Lehetséges, de csak 32bit-es oprendszer alatt.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Valaki pls.

Ati

bon
Idõvel.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Gaben78
tetves tv tunert nem ismeri fel: x64 😞( winfast pvr... x86 hoz lehet jó lenne az xp driver?

Rage47
ez gondolom csak költõi kérdés...😊)
urbijoe
mikor lesz már normális nvidia driver amivel ugy mennek a játékok mint xp-n?
mert addig mind a két oprendszert kell használnom

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

[HUN]FaTaL
hát ha körülnéznél a kx mixer beállításaiban láthatnád hogy alapból a hátsóra van téve a hang de át lehet tenni az elsõ kettõre és voálá, nem megy el a hangja

http://goo.gl/gd6Zi5

egyébként a kérdés úgy szólt h meglehet e vhol nézni a vista összes update jét, mert az a driver tökéletes volt, am 2.0 ába szeretném használni mer gamelek, és fülessel... de ha elindítom a mixerét akkor a csodálatos kx drivernek elmegy a hangja.

SZia!

Nekem is ilyen problémám volt.
Sajnos nem tudtam vele mit csinálni!

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

geri777
Sziasztok segitség kéne crack ügybe valki jeletkezen msn : [email protected] Nagyon fontos lennee Létszives valki

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

[HUN]FaTaL
nincs a kxnek semmi baja teljesen jól mûködik. de tõlem használhatod a vistat hang nélkül is vagy rakd vissza az angolt

[HUN]FaTaL
ki beszél a creative.com-ról? ÁÁÁÁ... mondom KX Driver googleval keress rá, le lett írva már 5ször...

Nah megvan mér akad. Ugyanis a windows media player mikor elindítok egy dvd lejátszást 105mb-ot zabál. Ez rohadt sok. Mitõl lehet?

Ati

bon
7.7.5.1-ös verzió az tuti megy, próbáld meg azt.

bon
Kikell próbálni, kompatibilis módban elég sok elmehet.

Erpy
Szépen fut, minden rendben van vele.

Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked

Aprpó minden filmnél ilyen, próbáltam codec-el, annélkül is.

Ati

Hi all. A windows media player-ben nekem eddig hibátlanul ment a dvd lejátszás, de most minden elõzetes nélkül egyszer csak elkezdett akadozni. A filmben egyfolytába ilyen apró akadások vannak, és sehogy nemtudom kkor mekiküszöbölni a hibát. Van valakinek valami ötlete? Meg elég érdekes a lejátszás, a dvd meghajtó hol haszunálatban van dvd nézés közben hol nem, és ha kiveszem a lemezt mikor nincs használatban a meghajtó agy tovább a dvd film ugy hogy nincs benne a lemez kb 6mp-ig. És szerintem ezér akad. Nem lehet kikapcsolni valahogy?

Ati

Gaso
köszönöm szépen!
128bit
test drive Nagyon jol megy nekem!Azt mondják vistán joban megy mint Xp-n

Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850

asysoft
Elég általános a kérdésed, de pár hozzászólással ezelõtt belinkeltek egy fórumot, ahol van egy lista (ugyan német, de a zöld-narancs-piros színkódokat mindenki tudja értelmezni).

/*WTF?!*/

hello azt szeretném kérdezni hogy játszott már valaki vistan a test drive unlimitedel és hogy hogyan futott?
dester
Gaso
valaki tudna válaszolni a kérdésemre?
Tsippsy2
Akkor a Nero 7 Ultra Edition-on sem fut Vistán?

\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"

nem vagyok hülye, ha akarod te is megnézheted h creative.com on nincsen fenn SoundBlaster Live! 5.1 hez hivatalos driver és elvileg nem is lesz, a KX egy had ne mondjam h mi, és amikor angol vista volt a windows update leszedett nekem 1 creative drivert ami tökéletes de a magyar nem szedi le.

[HUN]FaTaL
talán ha vista kompatibilis 7.5ös nerot tennél fel...

[HUN]FaTaL
olvass vissza vagy töltsd le a KX Drivert

Tsippsy2
Mi a francért nem tudok írni, dvd és cd-t vistán, ennyire gagyi ez a vacak rendszer?
???
Vettem TDK eredeti lemezeket (már több fajta lemezzel is próbáltam)
Nero 7.0.1 van fent mondom kírok pár dolgot, erre minden faszán DVD-bent 16X , én csak 4x szeretném írni, aztán szépen beállítok mindent Nero DVD adat lemez írás többmenetes, és amikor elkezdene írni bedobja ezt:
SCSI parany leállítva
CD írás hiba....
aztán kipróbáltam Nero 6-al CD-DVD is, megint ugyan ez, megjegyzem Xp-n érdekes semmi baj nem volt, csak símán írt. Administrator felhasználóként vok bent.
Egyszerûen nem értem, amúgy a lemezek gyér üresek...

\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"

Gaso
hali egy kérdésem lenne mégpedig: milyen játékok mennek vista-n és milyen játékok nem? elöre is köszi. pacsi
tudja vki hogy hol lehet megnézni (és ha lehet letölteni...) az eddigi összes frissítést ami csak kijött (nem amit én raktam fel, és nem azt amit ajánlott magától a frissítés, hanem az összeset)?

asysoft
Én is csak nemrég tudtam meg, de hamar megszoktam. Egyébként a Win2000-ben sem a feladatkezelõ jött be a ctrl+alt+del-re, gondolom a vállalati felhasználók miatt rakták ezt vissza a Vistába-bár akkor kérdés, XP-ben miért nem úgy volt.

/*WTF?!*/

asysoft
Igen, HP elég gyorsan lépett. Viszont szerintem érdemesebb mindenhez felrakni a HP drivert, még ha a Vista fel is ismeri magától, mert lehetnek gondok (nekem pl alap driverrel némítás kikapcsolt pár perc után, ha a dedikált gombbal kapcsoltam le, HP driverrel nincs ilyen gond).

/*WTF?!*/

asysoft
Indítsd el a feladatkezelõt, ott kiírja. (Ha nem, akkor jelenítsd meg az összes felhasználó folyamatát, aztán már tudni fogod.)

/*WTF?!*/

Windows Mailt lelehet rakni értesítési területre a tálcán?

Sylvester
Végülis nekem HP laptopom van és a HP oldalán minden progi van Vista alá...érdekes😊 sokkal gyorsabb ez a 64bit? meg a vista? engem csak az zavar h nekem az xp eredeti Mediacenteres és a Vista meg határidõs még:S

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

gyártó hivatalos oldalán nincsen... angol vistával eddig mindig letöltötte automat firssítésbe de itt baszik rá...

kopa1
Gyártó hivatalos oldalán találsz!

Egyébként úgy utálom, ha valaki beírja, hogy:
#666666 Plíz!!!! help mí!!!! Fontos!!! Sûrgõs!!!! THX!!4! RTFM!!! OMG!!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

#17237 PLZ VKI!

kopa1
Használj 32 bitest! Nagyon kevés program van még 64 bit alá!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Sylvester
Várható valami crack vagy megoldás az aktivációra?64bithez, és megéri csak ezt az OP rendszert használni?

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

Sylvester
várható valami normális crack a Vistához?<64bit>vagy valami

bon
Ez természetes, de kikapcsolható.

joshua
Szevasztok! Az mindenkinél van hogy ha kijön egy ilyen UAC ablak akkor kilép az aero-ból egy fél másodperces fekete képpel és ha rábökök az engedályezésre vagy másra akkor meg visszaáll aerora. Ez mér van? Ugyanezt csinálja pl a media player classicnál de annál megértem mert nem épp vistára tervezték. De nehogymár az UAC ne legyen kompatibilis az aeroval?! Na elõre is kössz!

Sziasztok

Amikor Winrar-ral vagy Unrar-ral kicsomagolni akarok mindig crc-s a cucc..aztán leszedem a hibás crc-s fájl javítását és elkezdek megint kicsomagolni más lesz crc-s ...CSAK VISTÁN...ötlet??
plz vki help.
eddig angol vistával amikor elsõ frissítést nyomattam mindig leszedett 1 hangkari drivert az sb live! omhoz, de most nem volt ott a frissítések között és nagyon nem is találok normálisat 😞 plz vki help, esetleg nem lehetne vhonnan lehúzni ami win updaten volt?

Valakinek volt problémája a royal.sys-el? Miután aktiválom akkor újrainditás után kékhalál és a royal.sys-re hivatkozik. Valakinek van valami ötlete?

mike0013
oh, hmm, akkor tökéletes😊
köszönöm szépen a gyors választ, és elnézést a hülye kérdésért😞

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May