Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Olyasmit keress, hogy energiatakarékosság beállítások, vagy ilyesmi (XP-n legalábbis annál van valahol)
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Elsõdlegesen, az hogy mennyire kompatibilis az XP progyikkal?
Daemon Tools, winmx,strong Dc Mobimouse, Mobiword pro.
Remélem nem olyan hasznavehetetlen mint a 2000 volt anno, kompatibilitás szempontjából.
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
Szerk: sikerült! csak azt nem tom h. kapcsoltam ki, ha eddig itt nem is jártam 😄
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Lenne 1 kerdesem..a betuk olvasasa olyan furi itt Vistan, olyan halovany, meg homalyos 1 picit en nemtom😄 hollehetne ezt korrigalni?😊 xpn olyan jo volt😄 Elore is koszonom a segitseget😊
én a Commander vagyok én
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
én a Commander vagyok én
én a Commander vagyok én
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Kérdezd meg Jack Sparrow, õ is eltünt, keressétek meg együtt! 😄 Elképesztõ ez az amatõrizmus ami az ilyen gépek tulajdonosaiból árad! 😄
én a Commander vagyok én
te ismersz mi???
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
én a Commander vagyok én
én a Commander vagyok én
birkózó szart ettél??
nyugodjál már le ,mig ki nem vágnak!!!!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Akit itt kikéne tenni innen, az egyedül te vagy.
én a Commander vagyok én
Érdemes újra rakni a nagyobb játékokat fõleg, a kisebbek legtöbbje elfut úgyis, hogy nincs benn a regisztry-be.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Köszi az infókat.
Egyébként hálozatra van csatlakoztatva a gépem (a net is routeren van)
és a kérdésem h könnyü e beállitani a netet, meg a hálozatot? mert ehhez a réshez annyira nem értek 😊
formázni tudod a vista telepítõjével.
a mostani op rendszerem (eredeti) Windows XP HE és a vinyom 4 részre van osztva (C: 10g, D: 40g, E: 80g, F: 25g) nos ha fel akarom rakni a VISTÁT, akkor muszáj letörölnöm mindent? mert a D és az E meghajton nagyon fontos dolgok vannak és nincs annyi DVD-m kiirni õket, van egy elképzelésem, hátha jó, ebben kérném a tapasztalt urak/hölgyek/ifjak/gyerekek/idõsek véleményét.
Azt meglehetne-e oldani, hogy az F és a C meghajtót törlöm, és majd a kettõbõl csinálok egy közöset, ugyis sok hely kell neki. De ha ez müködik akkor hogyan valosithatom meg? Rakjam be a win XP cd-jét a gépbe boot-nál? mert akkor ott lehet uj particiot csinálni, meg törölni is. Vagy ez megoldhato a VISTA cd-jével?
Remélem érhetõen fogalmaztam, csak nagyon sietõs, már 2 éve van OP rendszer a gépemen és kezd szétesni az egész.
Köszönöm mindenkinek aki hozzászólásával segít megoldást találni a problémámra.
Vagy ezeket máshol írták avi to DVD-re (de nem vista-ra): TMPGenc, Cinema Craft Encoder
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
De esetleg a FAQ alján lévõ forumba is betehetné az ilyeneket, belinkelhetné (segíthetne)... :S