Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MimaSKATE
olyan játékokra gondolok mindt pl: tony hawk's underground2,tony hawk's american wasteland,nfsmw,...

☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░

Tufa
játékban kibirnám hogy nem 5.1ben szól, de pl winampban sem lehet megszólaltatni a mélynyomót, vagy filmek alatt?

Balumann
Hát nem tudom, nem igazán írt még senki konkrét megoldást arra, hogy mindennél szóljon az 5.1 összes hangsugárzója, bár valakinek mintha már sikerült volna megoldani azthiszem. Nekem nem sikerült megoldanom, csak a hangkártya tesztelõ driverben szól mind az 5 hangfal, 5.1 -es dvd-t nem próbáltam, 5.1 -es játékban sem jó.

Tufa
a faqban lévõ 5.1es hiba még mindig fentáll?

Balumann
Már kivan tiltva "átmenetileg", úgylátom. Hála az égnek...

Balumann
Van egy olyan a windows-ba, hogy vezérlõpult. Ott megtalálhatsz minden ilyesmi beállítást...
Olyasmit keress, hogy energiatakarékosság beállítások, vagy ilyesmi (XP-n legalábbis annál van valahol)

NeBby
hogy kell azt kiszedni h ne hibernálja a gépet ,aztán állítsa le ha 2 órán keresztül nem nyúlok hozzá??

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Jópár nap után most néztem be ide elõször... figyu skacok, ez a Cmdr nevû idióta mit keress itt? Miért nem b*sztátok már ki ennen? K*rva idegesítõek a hsz-ei...

Kösz Fatal, megpróbáltam, de nemtom mi van mert ott meg azt írja ki h nem kell telepíteni mert naprakész az illesztõprogram. Felismeri a videokártyámat, de nemtom ha annyira naprakész akkor mért nincs ott pl az nvidia beállítás ablak az eszközkezelõben ami az xp-be is volt.
[HUN]FaTaL
tedd az eszközkezelõbõl

http://goo.gl/gd6Zi5

Letöltöttem a legújabb nvidia drivert vistahoz de telepítés közben hibát ír ki, és nem lehet feltenni/ nem talál megfelelõ hardvert a programhoz, vagy fordítva?😊/ Tudna vakaju mondani építõ gondolatot ezzel kapcsolatban?
Dark Angel 666
Dehogyis , még inkább az<#wow2>

agyhalál
Ez a tahó már megint itt van?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Milyen a Vista? Most dögledezik az XP-m, hallom már kijött a magyar verzió is, ugyhogy ideje váltani.
Elsõdlegesen, az hogy mennyire kompatibilis az XP progyikkal?
Daemon Tools, winmx,strong Dc Mobimouse, Mobiword pro.
Remélem nem olyan hasznavehetetlen mint a 2000 volt anno, kompatibilitás szempontjából.

Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.&#8221; &#8222;A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.&#8221; &#8222;Nincs törvény az Akarat törvénye felett.&#8221;

Lenne 1 olyan gondom, h. vhogy kikapcsoltam azt, hogy amikor Intézõvel bemegyek 1 mappába, amiben képek/videók vannak, akkor azok kicsinyített elõnézeti képét megjelenítse... hol tudom ezt visszakapcsolni?

Szerk: sikerült! csak azt nem tom h. kapcsoltam ki, ha eddig itt nem is jártam 😄

[HUN]FaTaL
ClearTypeot kapcsold ki

http://goo.gl/gd6Zi5

SHADOWEYES7
<#kocsog>-alreg

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Sland
2.14

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Mr Manson
dohh ... jatszik a gyerek

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Sziasztok😊

Lenne 1 kerdesem..a betuk olvasasa olyan furi itt Vistan, olyan halovany, meg homalyos 1 picit en nemtom😄 hollehetne ezt korrigalni?😊 xpn olyan jo volt😄 Elore is koszonom a segitseget😊

Elsõ értelmes hozzászólásod! <#eljen> <#worship>

én a Commander vagyok én

kopa1
Te sokkal jobban járnál a Linuxal!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Te Windows Movie DVD Maker okoska, inkább meg se szólalj!

én a Commander vagyok én

Múlt héten találkoztunk az Angyal bárban, nem emlexel? 😄 Én emlexem, mert olyan jól állt rajtad az piros a nõi tanga!

én a Commander vagyok én

bon
Pont az ilyen jellegû hozzászolásaid miatt nem kíváncsi rád itt senki!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

"hibernálást hol lehet bakapcsolni? volt... de pár napja eltünt"

Kérdezd meg Jack Sparrow, õ is eltünt, keressétek meg együtt! 😄 Elképesztõ ez az amatõrizmus ami az ilyen gépek tulajdonosaiból árad! 😄

én a Commander vagyok én

SHADOWEYES7
<#wow2>

te ismersz mi???

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Te mennyél vissza motorcsónakozni! 😄

én a Commander vagyok én

Õ tisztességes forumozó aki félrevezet mindenkit az ûber okoskodásával, ahogy te is! Gratula!

én a Commander vagyok én

SHADOWEYES7
mi a baj???

birkózó szart ettél??

nyugodjál már le ,mig ki nem vágnak!!!!

Mr Manson
hibernálást hol lehet bakapcsolni? volt... de pár napja eltünt

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Balumann
Akár feltudod fogni, akár nem, seggfejkém! ^^ . Nem érdekel, hogy mi a véleményed rólunk.

Balumann
Õ tisztességes forumozó, és próbál segíteni, nem úgy mint te aki mások tanácsait, munkáit fikázza, és úgy beszél másokkal mint az állatokkal, vagy hülyékkel.
Akit itt kikéne tenni innen, az egyedül te vagy.

Inkább téged kellene kibaszni a szánalmas tanácsaiddal együtt a picsába!

én a Commander vagyok én

oksi, köszi mindenkinek a segitséget, ez vegulis amojan proba VISTA 😄 egyszer ugyis ujra kell rakni mindent 😊
Balumann
A net nekem egybõl mûködött, ahogy belépett a gép elsõ indításnál már, nem kellett semmit sem beállítanom. (Chello netem van, nincs router).
Érdemes újra rakni a nagyobb játékokat fõleg, a kisebbek legtöbbje elfut úgyis, hogy nincs benn a regisztry-be.

de ugyanoda akkor nem? és VISTA alatt rakjam ujra õket? vagy elég XP-nél is, meg az h egyáltalán müködnek majd 110% ?😊
Zsoltika 007
Mindent újra. Sok szenvedéstõl kíméled meg magad vele.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Bocsi h megint irok, de vannak ezek a REGEDIT cuccok, amik a felinstallált jatekok, programok nemtudommijet tarolja, azt at lehet menteni VISTA-ra? vagy ujra fel kell pakolnom mindent? van rá lehetõség h felismerje a VISTA mik vannak telepitve?
és akkor maradjon az XP- is a gépen? mert láttam h lehet választani h mi mard meg.
Köszi az infókat.
Most találtam rá a FAQ-ra és van benne néhány info, ami segitségemre szolgált, de azért a Ti tapasztalatok is érdekelne.

Egyébként hálozatra van csatlakoztatva a gépem (a net is routeren van)
és a kérdésem h könnyü e beállitani a netet, meg a hálozatot? mert ehhez a réshez annyira nem értek 😊
rakd fel az f-re, 25gb bõven elég neki
formázni tudod a vista telepítõjével.

Hi, uj vok és megkaptam a Windows VISTÁT (eredeti), szeretném a segitségeteket kérni, remélem tudtk 😊

a mostani op rendszerem (eredeti) Windows XP HE és a vinyom 4 részre van osztva (C: 10g, D: 40g, E: 80g, F: 25g) nos ha fel akarom rakni a VISTÁT, akkor muszáj letörölnöm mindent? mert a D és az E meghajton nagyon fontos dolgok vannak és nincs annyi DVD-m kiirni õket, van egy elképzelésem, hátha jó, ebben kérném a tapasztalt urak/hölgyek/ifjak/gyerekek/idõsek véleményét.

Azt meglehetne-e oldani, hogy az F és a C meghajtót törlöm, és majd a kettõbõl csinálok egy közöset, ugyis sok hely kell neki. De ha ez müködik akkor hogyan valosithatom meg? Rakjam be a win XP cd-jét a gépbe boot-nál? mert akkor ott lehet uj particiot csinálni, meg törölni is. Vagy ez megoldhato a VISTA cd-jével?

Remélem érhetõen fogalmaztam, csak nagyon sietõs, már 2 éve van OP rendszer a gépemen és kezd szétesni az egész.

Köszönöm mindenkinek aki hozzászólásával segít megoldást találni a problémámra.
Balumann
Az Ulead Video Studio -t próbáltad már? Nem csináltam vele még DVD-t, de szerintem tud.
Vagy ezeket máshol írták avi to DVD-re (de nem vista-ra): TMPGenc, Cinema Craft Encoder

Balumann
most aztán sokat segítettél neki... ^^ Ettõl függetlenül szerintem erre a célra a Microsoft DVD maker is megfelelne...

kopa1
Valaki b*ssza már ki a picsába Cmdr-t!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Balumann
keress vissza a topic-ban, olvass vissza. FAQ -t majd megígérem frissítem hétvégén vagy jövõhét elején vmikor, most lesz idõm rá elõreláthatóan.

De esetleg a FAQ alján lévõ forumba is betehetné az ilyeneket, belinkelhetné (segíthetne)... :S

az xp topicot

laci 700
Hi
most telepítem a vista transformation pack 6-ost és a telepítésnél kiírta hogy:
Where do you want to apply UI transformation to?
-Apply Vista UI transformation to sistem
-Apply Vista UI transformation to setup files
-Lauch Maintenance Cernter

Melyiket válasszam?
thx