Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem problémás?
★ 汤姆 李
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
a hibernálást hol tudom törölni? az annyit használ, mint a memória mérete igaz?
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Tehát!Most vettem egy új gépet és hát feltettem a vistát.Mikor megnéztem everestben a memoria orajelet 166/333mhz van kiirva.Ok.Az xp-is is igy volt de ott egy processzor driver meg a system driver megoldotta a problémát és 200/400mhz-ra javitotta.No de hiába töltöm le az amd oldalárol a drivereket vista el sem inditja.Mert igy kevesebb a teljesitmény isValami ötlet?Kösz!
Hogy lehetne megoldani azt hogy lehessen állítani a compatibilitási mezõben mert nem engedi. Nagyon fontos lenne.

telepítéskor kell kiválasztani hogy melyiket akarod
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
<#worship>#worship>
Csak a nő½ tudja mi a szép:)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Elnézést kérek , biztosan volt róla szó, de nincs kedvem átnyálazni, majd 20000hszt..
Szóval a kérdésem az lenne, hogy mekkora gépigény kell a vistanak?
Nekem 3000+amd proci, 1,2giga ram, 7600gs videokártya van a gépemben..
Ez elég a vistanak vagy ennél "többre" van szüksége?
Tehát ha a gépem lassabb lesz,mint most xp-vel akkor máris "almás" az egész😊
Köszi elõre is!
Csak a nő½ tudja mi a szép:)
Ez most milyen verzio??
Ultimate vagy melyik fajta?
Valaki mondkon rola valamit please!!
Hova is kapkodnának?😊
★ 汤姆 李
#19957: már nekem is, azzal nincs is gond😊
/*WTF?!*/
Please!!
Írja fel magát akinek C-media hangkarija van. De az is akinek nincs, de Vista rajongó. Hátha végre aktivizálja magát a gyártó már. <#rinya>#rinya>
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Szeretnék váltani Vista-ra és lenne olyan kérdésem, hogy az Office 2003 együttmûködik-e vele (mivel ez a verzió van meg legálisan)
Köszi!
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
Itt egy link
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Feltelepítettem a x86-s verziót. "aktiválás" után kék halállal indul a Vista... Valami Royal.sys-el van baja. Máshol azt olvastam, hogy az Nforce-t nem szereti...
Kivárom az Outpost (Vista kompatibilis) tûzfalát.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
/*WTF?!*/
A release notes szerint csak SLI bugokat javítottak benne. Bõ 2db-ot.
New ForceWare Vista driver 158.24 32/64-bit WHQL
amugy meg ha nem eredeti a WIN akkor van crack-elt eredetiség ellenörzö
de ez vista topik te meg gondolom az xp-röl beszélsz ,mert vista-ra nem kell IE7-et telepiteni
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Az xpantispy és az autopatcher (www.autopatcher.com) tartalmaz olyan registry bûvöléseket, amelyek serviceket és egyéb dolgokat tiltanak le / engedélyeznek. Valszeg itt van a hiba oka, de nem tudom pontosan mi az. Már az összes letiltott beállítást visszaengedélyeztem, de még mindig nem jó. Tudom hogy a legegyszerûbb minden problémára az hogy reinstall win amíg jó nem lesz, de ez nem egy komoly megoldás. Másrészt mostmár érdekel a hiba oka is, gondolom csak van itt aki ért is komolyabban a winhez, esetleg találkozott maga is a problémával, ebbõl kifolyólag tudja a választ.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Nem tudja esetleg vki, hogy az abletonhoz készült-e már valami hiper gyors Vista verzió?mert 6.0.5-verzióm van, de hát hogy is mondjam...xp alatt kb 3x gyorsabb, újabbat pedig nem találtam 😞
bye
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
ALchemy for Audigy Development Started
When we released the first beta of ALchemy for X-Fi, we hoped customers would appreciate our efforts. Within only a few months, the response from users and the press has been overwhelmingly positive. Many of our customers have asked if we could adapt ALchemy to Audigy series sound cards. The X-Fi and Audigy series sound cards are built on different hardware architectures, and therefore require separate development efforts. However, based on the requests to date, we are pleased to announce that we have begun development of an implementation of ALchemy for Audigy series sound cards, and hope to offer this product as a low-cost upgrade to interested Audigy owners later this year.
Te kérdezted mi a trükk! Hát nincs semmi trükk!. Ha nem gányolt rendszerre akarnád feltenni simán menne. Az hogy ez neked most nem esik le arról ne én tegyek és ne én legyek már gyépés mikor az ie-t te nem tudod feltenni...