Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Creative-Labs Soundblaster X-Fi Xtreme Audio 10.095 HUF
Creative-Labs Soundblaster X-Fi Xtreme Gamer 19.500 HUF
Creative-Labs Soundblaster X-Fi XtremeMusic 23.160 HUF
Creative-Labs Soundblaster X-Fi Platinum 45.500 HUF
Creative-Labs Soundblaster X-Fi Fatal1ty FPS 46.800 HUF
Creative-Labs Soundblaster X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro 35.900 HUF
Creative-Labs Soundblaster X-Fi Elite Pro 90.000 HUF
A legelsõ, egyben a legolcsóbb kari is tökéletes nem, gondolom az Audigy 2-mnél cska jobb lehet, nem?
Az Audigy hangkártyák tulajdonosai minden bizonnyal örömmel fogadják a hírt, miszerint a nem kevés pénzért vásárolt hangkeltõjük Windows Vista alatt is teljes funkcionalitásukban fognak mûködni.
A bonyolult DSP-processzor képességei Audigy hangkártyákon jelenleg csak Windows XP alatt aknázhatóak ki teljesen. Az új operációs rendszerben a Microsoft megváltoztatta a hangfeldolgozás menetét, és a korábbi DirectSound helyett az OpenAl eszközmeghajtóival szerelte fel a Vistát. A hangkártyán a digitális jelfeldolgozó egység felelõs a hardveres, többcsatornás EAX-effektek létrehozásáért, az MLP veszteségmentes hanganyagok (például DVD-Audiók) lejátszásáért, vagy a Dolby® Digital and DTS™ adatfolyamok hardveres dekódolásáért, így ezen funkciók a megfelelõ DirectSound API-k hiányában gyakorlatilag nem érhetõek el Windows Vista alatt.
Az X-Fi hangkártyák tulajdonosainak a Creative már korábban kiadott egy Alchemy nevû fordítót, amely az OpenAl hívásokat képes átalakítani valós idõben, így a DSP-processzor is teljes mértékben mûködõképessé vált Vista alatt.
Az Audigy kártyák tulajdonosai azonban a mai napig megoldás nélkül maradtak, de a Creative ígérete szerint még az év vége elõtt az Audigy szériás hangkártyákhoz is elérhetõvé teszik a fordítót. Igaz, a gyártó várhatóan ebbõl is igyekszik majd üzletet csinálni, ezért az Alchemyt egy low-cost, azaz kedvezõ áron kínált frissítésként fogják kínálni a hangkártya-tulajdonosoknak.
Na ez mekkora! Év végére csak, és még fizess is érte?
Ezek maguknál vannak?
Én még nem nagyon használtam a Vistát, de a hangkari tesztnél végigmegy 5.1-ben az egyes hangszórókon. Akkor most mi is a probléma, amit én nem látok. Mikor nem szól úgy?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Tehát!Most vettem egy új gépet és hát feltettem a vistát.Mikor megnéztem everestben a memoria orajelet 166/333mhz van kiirva.Ok.Az xp-is is igy volt de ott egy processzor driver meg a system driver megoldotta a problémát és 200/400mhz-ra javitotta.No de hiába töltöm le az amd oldalárol a drivereket vista el sem inditja mert az xp-s driver.Ilyen fajta driver meg nincs vistához!Mert igy kevesebb a teljesitmény is.Valami ötlet?Kösz!
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
talán itt próbáld
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Lényegében azért kell mert a ventriloban csak a mouse1,2,3-at lehet alapból hozzárendelni a beszédhez. A vissza gombot (ami az egér oldalán van) már nem. Eddig azt csináltam hogy a ventriloban hozzárendeltem a scroll lock-ot majd az egér driverében a back gombra tettem a scroll lock-ot. És így mûködött. De mivel vistára nem találtam még ilyen drivert ezért kéne valami tipp.
Remélem érthetõen írtam 😊
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
★ 汤姆 李
Van olyan Vista ami Magyar és lehet aktiválni?
★ 汤姆 李
Kipróbáltam 2 fajta törést ettõl a gépem össze-vissza boot-olgat,bejelentkezésnél meg asus logot ír a számítógép tulajdonságainál a visszalevõ napok meg még mindig 3<#nemtudom>#nemtudom>
★ 汤姆 李
De nem tudom😞
★ 汤姆 李
Nem volt választási lehetõségem<#nemtudom>#nemtudom>
Enterprise?Milyen fajta verzió ez?
★ 汤姆 李
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Kérdésem lenne az,hogy melyik verziót válasszam a telepítésnél?
Fontosak nekem a wi-fi,bluetooth,infra stb..funkciók.
Régebben volt fennt a home edition verzió és nem tudtam használni a bluetooth-t.Ultimate v. megpróbáljam?
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Utoljára még tavaly õsszel volt Vista-m de Angol és fontosabb driverek nélkül.Most látom azért már van minden jó hozzá(hangkari driver kivételével).Nah+ Magyar is😊
SB Audigy-rõl van infótok mikorra lesz esetleg driver?
★ 汤姆 李
miért? AMD X2-es
meg a 6TO4 adapternél is (ebbõl kettõ van), ezek mik?
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
★ 汤姆 李
Töltsük le az internetet!
nem kell az nekem, 1 gigám bánta eddig
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
★ 汤姆 李
De xp-n jó 😄