Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"
Csak tudnám mi a francért.
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
Vagy angol kód nem jó magyarhoz? Vagy ez az oldal nem is arról szól, amit én szeretnék?
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Uh most a 7.4 ccc és 7.5 driver van fent.
A comodo-ért viszont sajnos nem kell fizetned<#wilting>#wilting>, viszont az egyik legjobb tûzfal...<#vigyor>#vigyor>
Én a vista 'Fokozott biztonságú Windows tûzfal'-t használom.
Köszi
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
Történt egy hatalmas probléma, Windows-t magára hagytam kb 8-9 órára. (letöltés). Mire hazaértem agép lehibrenálta magát, így nem ment a letöltés.
Nem tudja valaki hol lehet állítani, mert biztos az volt a gond, hogy be van állítva ha nem csinál semmit,akkorautómatice hibernálja,vagy kikapcsoljamaát, légyszi valaki mondja el hol lehet, ezt megváltoztatni..????
Köszi
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
Szóval az elsõ kérdés, hogy ki tudja használni a tv kimenetet? XP alatt minden ok, szépen megy minden... Vista alatt meg még csak választani sem lehet második képernyõt... Most komposit kábellel van összekötve a gép és a tv.
És a második. HD TV-vel kötném össze. Nos ugye a tv-t rá tudom kötni úgy a gépre, mintha egy második monitor lenne. Ezt vajon kezeli a driver?
Most nem tudom megnézni, mert felindultságomban töröltem a fenébe...
Köszi elõre is a választ. Remélem valaki tud mondani valamit.😊
Morpheus
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850
Megnyitod a Catalyst Control Centert ott rányomsz a color opciora itt pedig legalul van lehetöség álitani valami pc vagy microsoft beálitás között na ezt ragd át microsoftra azt lö világosság!!!😊

Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850
ezt használd http://users.atw.hu/aticatalyst/7-4_vista32_dd_ccc_enu_44985.exe
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Gépem ati X1900 4200
Sorcy
/*WTF?!*/
letöltöttem ezt a változatot: Microsoft.Windows.Vista.Magyar.64bit-REFRONTERED de nem tudom kiírni az összefûzött .izo képfile-t. Ha megpróbálom winrar-ral kicsomagolni az izo-t, egy readme-t kapok, amiben ez áll: This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system
that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification.
Már két dvd-m ment rá, mert a kép-file írása közben 86%, ill. 96% után megállt. Nero-val, és Alcohol-lal próbáltam eddig, gondolom egyikhez sincs semmi köze, mert pl. a 32 bites xp sp2-t simán ki tudtam írni iso-ból. Ötlet?
Elõre is köszönöm.
Daemon toolsból utolsó verzió megy, Total Commandert nem tudom 7.xx talán, uTorrent passz, Azureus tudtommal megy, MSN Live meg biztos megy ...
fölszeretném tenni a vistát de netmom h a következõ progik mennek-e ezen az oprendszeren:
-Alcohol 120%
-Deamon-tools
-WindAvi Video Converter
-Everest Ultimate Edition
-Registry Mechanic
-SpeedUpMyPC
-Total Commander
-Acrobat Reader
-The Bat!
-FlashGet
-uTorrent
(MSN gondolom alapból rajta van)
kb enyi. Kösz elõre is
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
asrock alivenf6g-dvi/alivenf6g-vsta alaplaphoz keresek vistás hálókártya dreivert de sehol se találok Realtek phy rtl8201cl ill. speed:10/100 ethetnet -et írja könyve hogy jó .
Ha még nem jelent meg hozzá de megvan az oldal ahol a többi dreiver megtalálható azt is megköszönném.?
Gépem ati X1900 4200
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
Szerintetek van valami mód arra, hogy egy Leadtek Winfast TV2000XP Expert tv karit felismerjen a media center vistában? Saját progijával frankón müxik, de media center nem látja, hibaüzenet: hogy nincs telepítve tv tuner.
szal?<#conf>#conf>