Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsoltika 007
Vedd be a gyógyszert és try again. <#papakacsint>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Nekem is volt ilyen néhány gadgettel, újra kell inditani a sidebar-t.
Zacsy
sziasztok feletettem ezt a vistát de az a problémám vele hogyha bekeapcsolom mûködik a hang egy ideig halgatom a média playert és ha le stoppolom vagy kilépek általába elmegy minden hang a géprõl pedig sehol nincs némitva ha újra elinditom a lejátszód a csík má el se indul. ha hibernálom akkor sincs hang és csak ha újra indítom akkor de akkor is minden kezdõdik elõröl.Sounmax integrált kárytám van és le is szedtem hozzá a legfrisseb illesztõprogramot vagyis azt amit a vista autómatikusan megtalált.mi lehet a gond?

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

deestroy
MIÉRT NEM BOOTOL??????? VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Atkamon
Sziasztok! Kijött új iwiw gadget és nem tudsom feltelepíteni... Letöltöm, rákattintok, megkérdezi instalálni akarom-e, rámegyek hogy Install, aztán semmi nem történik... Nincs valami ötletetek?:/

kirol
Na ez van nálam is XP-nél, lemegy S3+ba, de visszajönni csak 10-bõl kb 2x tud. A maradék 8x csak bekapcsol, fekete képernyõ van, majd pittyen a hangszóró és már indul is újra.

Csak tudnám mi a francért.

panther112
Köszönöm a segítségeket privátban, a gondom megoldódott, egyszerûen rossz volt két dvd-m egymás után...😊

asysoft
Ezt csak te tudod eldönteni. Ha a használata során semmilyen problémába nem ütközöl, akkor érdemes. Én pl már teljesen átálltam.

/*WTF?!*/

asysoft
Minden ventillátor/vinyó leáll, csak a Power LED villogásáról tudom, hogy nincs lekapcsolva. Csak aztán, ahogy már említettem, visszatérésnél az asztali gép ténylegesen is kikapcsol (elõtte felbúg az összes venti/vinyó), notebook pedig visszajön normálisan.

/*WTF?!*/

deestroy
Helló! Szerintetek érdemes már csak a Vistát használni? Úgy értem hogy msot 2 oprendszer van a gépemen. Tesztelgetem a Vistát, és eddig nem volt gondom... Na de azért gondolom itt van sokolyan aki jobban vágja a Vista témát. Szal átállhatok már csak reá? Ja és még egy kérdés: miért nem bootol a gépem indításnál a Vista lemezérõl? Mindent belõttem a biosba. De csak indul a gépem mintha nem lenne benne disc. Valami okos 5 let?

kirol
Hátha kikapcsolja a gépet full, akkor S3.

asysoft
Nekem hibernálás tökéletesen megy, készenlét asztali gépen nem igazán (mikor ki akarnám hozni a készenléti állapotból, lekapcsol, utána úgy folytatja, mintha mi sem történt volna), viszont notebookon tökéletesen megy (jó kérdés, hogy S3-e).

/*WTF?!*/

kirol
Az kár.

Vista alatt megy rendesen a hibernálás meg az S3 készenlét?

asysoft
Jobbklikk az asztalon, Personalize, ott screensaver, power options, ott az éppen aktuális profilnál "change plan settings", és ott tudod ezeket állítani, sok mással egyetemben😊

/*WTF?!*/

asysoft
Angol kód jó a magyarhoz, viszont ez nem az a Campus, ami nekünk kell.

/*WTF?!*/

kirol
Amúgy itt nem lehet regizni: Campus

Vagy angol kód nem jó magyarhoz? Vagy ez az oldal nem is arról szól, amit én szeretnék?

ááá ez jó hír,kösz. Eddig nem mertem próbálni, pedig XP alatt azt használtam.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Hivatalosan lehet, de tökéletesen fut<#eplus2>
A Comodo tényleg nagyon jó, de ha jól tudom még nem kompatibilis a vistával.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Nálam ez úgy valósult meg, hogy az ms színkezelésnél kifolyott a szemem, annyira világos lett a kép...<#shakehead>
Uh most a 7.4 ccc és 7.5 driver van fent.
Mondanám,h az outpost, de úgy tudom az még mindig nem kompatibilis a vistával...
A comodo-ért viszont sajnos nem kell fizetned<#wilting>, viszont az egyik legjobb tûzfal...<#vigyor>
Én a vista 'Fokozott biztonságú Windows tûzfal'-t használom.
Tsippsy2
És még egy kérdés, tudom sokan kérdezték, de most melyik a legjobb fizetõs, nem túl gépigényes tûzfal vistára (nem a vacak defenderre gondolok).?
Köszi

\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"

Tsippsy2
SZiasztok!

Történt egy hatalmas probléma, Windows-t magára hagytam kb 8-9 órára. (letöltés). Mire hazaértem agép lehibrenálta magát, így nem ment a letöltés.
Nem tudja valaki hol lehet állítani, mert biztos az volt a gond, hogy be van állítva ha nem csinál semmit,akkorautómatice hibernálja,vagy kikapcsoljamaát, légyszi valaki mondja el hol lehet, ezt megváltoztatni..????
Köszi

\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"

Morpheus
Üdv srácok! Lenne egy hatalmas kérdésem. Használja valaki a Vistát 8800-as kártyával. Bár lehet, hogy mindegyik Nvidi-s karival ez a helyzet, egyelõre nem tudom.

Szóval az elsõ kérdés, hogy ki tudja használni a tv kimenetet? XP alatt minden ok, szépen megy minden... Vista alatt meg még csak választani sem lehet második képernyõt... Most komposit kábellel van összekötve a gép és a tv.
És a második. HD TV-vel kötném össze. Nos ugye a tv-t rá tudom kötni úgy a gépre, mintha egy második monitor lenne. Ezt vajon kezeli a driver?
Most nem tudom megnézni, mert felindultságomban töröltem a fenébe...

Köszi elõre is a választ. Remélem valaki tud mondani valamit.😊

Morpheus

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

128bit
!!SpaceTime !!barátom nálad müködik?mert nekem nem indul el!!!!!valami erroral megál!Pedig jonak néz ki

Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850

128bit
Az ati druvernél nekem is sötétulés volt és anyáztam én is de megtaláltam a megoldást!
Megnyitod a Catalyst Control Centert ott rányomsz a color opciora itt pedig legalul van lehetöség álitani valami pc vagy microsoft beálitás között na ezt ragd át microsoftra azt lö világosság!!!😊

Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850

tommyg
mert az új ati driver egy nagy rakás szar...
ezt használd http://users.atw.hu/aticatalyst/7-4_vista32_dd_ccc_enu_44985.exe

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

spidey91
mé van az ha felrakok egy ati drivert elsötétedik a képernyö nem teljesen csak sötétebb lesz! HELP

Gépem ati X1900 4200

Sorcy

Sorcy

panther112
Azóta rájöttem, hogy a winrar csak 3.70-tõl támogatja az ISO-13346 kibontását (3.50-el próbáltam, azért nem ment), szépen meg is csinálta. Sajnos futtatni nem tudtam az így létrejött setup-ot, mert 64 bit-es, nekem pedig 32-es xp van fent. De tuti, hogy nem a letöltött iso-val van gond. Kéne egy olyan dvd író program, ami szintén támogatja, és akkor nem rontaná el az írást. A Nero7-rõl nem tudja valaki, hogy támogatja-e, a 6-os elrontotta...

asysoft
Mondtam én, hogy nem jó? De abból kiindulva, hogy MSDNAA-ban is Business-t adnak, én nem reménykednék benne (személy szerint a Business-t tartom itt is a legvalószínûbbnek).

/*WTF?!*/

grebber
Miért az Ultimate az miért nem jó?

Next PC upgrade: 2022

panther112
Üdv,

letöltöttem ezt a változatot: Microsoft.Windows.Vista.Magyar.64bit-REFRONTERED de nem tudom kiírni az összefûzött .izo képfile-t. Ha megpróbálom winrar-ral kicsomagolni az izo-t, egy readme-t kapok, amiben ez áll: This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system
that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification.

Már két dvd-m ment rá, mert a kép-file írása közben 86%, ill. 96% után megállt. Nero-val, és Alcohol-lal próbáltam eddig, gondolom egyikhez sincs semmi köze, mert pl. a 32 bites xp sp2-t simán ki tudtam írni iso-ból. Ötlet?

Elõre is köszönöm.

kirol
Hát nem tudom, csak legyen már végre.

Everest 3.80-tól kapott VISTA utótagot is, most meg bõven 4.0.xxx a verziószáma. Ha a kismillió éves 2.20-at nézzük, az sose fog. 😉
Daemon toolsból utolsó verzió megy, Total Commandert nem tudom 7.xx talán, uTorrent passz, Azureus tudtommal megy, MSN Live meg biztos megy ...

asysoft
Szerintem egy Home Premium jobb, mint egy Enterprise-otthoni felhasználóknak.

/*WTF?!*/

MSN nincs alapból rajta. Viszont a neten keresd meg a programoknak a leges-legújabb verzióját és akkor azok menni fognak Vistán. Szinte minden programból van már Vista kompatibilis verzió.
kissadamvikt
szasztok!

fölszeretném tenni a vistát de netmom h a következõ progik mennek-e ezen az oprendszeren:
-Alcohol 120%
-Deamon-tools
-WindAvi Video Converter
-Everest Ultimate Edition
-Registry Mechanic
-SpeedUpMyPC
-Total Commander
-Acrobat Reader
-The Bat!
-FlashGet
-uTorrent
(MSN gondolom alapból rajta van)
kb enyi. Kösz elõre is

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

kirol
Nehogymár ez legyen Campusba. Az volt, hogy legalább Enterprise lesz nem?

Valaki tudna segíteni :
asrock alivenf6g-dvi/alivenf6g-vsta alaplaphoz keresek vistás hálókártya dreivert de sehol se találok Realtek phy rtl8201cl ill. speed:10/100 ethetnet -et írja könyve hogy jó .
Ha még nem jelent meg hozzá de megvan az oldal ahol a többi dreiver megtalálható azt is megköszönném.?
Looserke
kösz, egyébként 3 helyen tettem fel a kérdést és csak a h*s* fórumán nem kerestem vissza, mert ott nem lehet csak az adott témában keresni, a pro****** fórumán írta valaki, hogy június eleje, de nem írta hogy milyen verziók kerülnek bele, nos most már június eleje van és még semmi hír a campus oldalán, ráadásul te 2 Vista verziót megneveztél, ebbõl gondoltam hogy olyan infóval rendelkezel, amit még nem olvashattam máshol....

Abban a fórumban írták, ahol szintén csesztél visszaolvasni/rákeresni.
Looserke
egyébként forrás???

Looserke
jó lenne, mert június 21-én államvizsgázok... <#vigyor1>

tnm
ez mennyire biztos? mert pl. BME-n, msdnaa keretei között, a Business Edition tölthetõ (magyarul is meg angolul is)

Júni közepétõl lesz, vagy a home basic, vagy a home premium (magyar nyelvû).
spidey91
mé van az ha felrakok egy ati drivert elsötétedik a képernyö nem teljesen csak sötétebb lesz! HELP

Gépem ati X1900 4200

Looserke
Van már valami infó arról, hogy mikor kerül be a Vista a campus programba? Mintha úgy lett volna, hogy május vége...

SMCWBR14T-G wifis routerem van és az a problémám vele h valamiért állandóan ki/be jelentkezget msn. tûzfal kikapcsolva rajta szoftvert frissítettem rajta és továbbra sem jó sima modemmel és régi routeremme lmegy rendesen. Ötletek?

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Hi all

Szerintetek van valami mód arra, hogy egy Leadtek Winfast TV2000XP Expert tv karit felismerjen a media center vistában? Saját progijával frankón müxik, de media center nem látja, hibaüzenet: hogy nincs telepítve tv tuner.

szal?<#conf>