Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legjobb a hp multifunkciós nyomtatómmal való szórakozás!
Mikor a driver lemezérõl telepíteni szeretnék, azt írja, hogy én nem vagyok rendszergazda... pedig be van állítva meg regisztri meg midnen változtatva, meg rendszergazdaként indítok, de tessék... Nem én vagyok, de akkor ki? ha nincs más felhasználó állítólag.... Talán A Microsoft?
Mikor a driver lemezérõl telepíteni szeretnék, azt írja, hogy én nem vagyok rendszergazda... pedig be van állítva meg regisztri meg midnen változtatva, meg rendszergazdaként indítok, de tessék... Nem én vagyok, de akkor ki? ha nincs más felhasználó állítólag.... Talán A Microsoft?
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
Na tényleg nem tudtok olyat, ami fut is XP-n? Mert amit mondtatok eddig tûzfalakat egyet se engedett.. 😞
Légyszi valaki!
A választ elõre is köszi.
Amúgy meg vennem kéne egy dx 9.0c-t támogató karit 😞
csakhát ma nem olcsó játék az ilyen, de majd jövõre, hátha lemegy a használtak ára... Akkor talán veszek bele egyet.
Légyszi valaki!
A választ elõre is köszi.
Amúgy meg vennem kéne egy dx 9.0c-t támogató karit 😞
csakhát ma nem olcsó játék az ilyen, de majd jövõre, hátha lemegy a használtak ára... Akkor talán veszek bele egyet.
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
Biztos, hogy lefagy, s nem csak mér valamit? Sandrával is elõ szokott fordulni, de max 1 perc alatt helyreáll.
/*WTF?!*/
akármelyiket felrakom ,és amikor elinditom lefagy az egész rendszer,az egér sem mozog
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Szerinted erre mi alapján tudna bárki is válaszolni? 😄
mért fagy le a laptopomon az Everest?
Illetve ezeket
Angol vistában simán megy, a magyar vistában át kell állítani EZT
Még kezdõ vagyok , mivel ma raktam fel a vistát, és nem tudom, hogy a sidebaron hogyan lehet belõni, hogy mutassa hány fok van.(az idõjárást)
Nem hiszem, hogy az Aeronak köze lenne ahhoz, meg úgyis kikapcsolja a háttérben, ha komolyabb 3D-s alkalmazást indítasz.
Csak amiatt írtam, mert az #21117 hozzászólás alapján úgy tûnt, az Aero számlájára írod a teljesítménycsökkenést.
/*WTF?!*/
Te figy nvidia driver...Gondolom videokártyárról beszélsz. Az hogy az nvidiaék még itt tartanak sajnos szomorú. Nem sok köze van a cpu-hoz...
Az elsõ 7.0-s ati driver óta úgy kb 2x annyi lett az fpsem...Most éppen ott tartok, hogy vista alatt ugyanannyi fps-m van, mint xp alatt volt<#vigyor2>#vigyor2>
(x1600proval)
És simán lehet ekkora különbség a két driver között...
Az elsõ 7.0-s ati driver óta úgy kb 2x annyi lett az fpsem...Most éppen ott tartok, hogy vista alatt ugyanannyi fps-m van, mint xp alatt volt<#vigyor2>#vigyor2>
(x1600proval)
És simán lehet ekkora különbség a két driver között...
Ez már részletkérdés.
A lényeg az, hogy Vistás driverrel -40% teljesítmény az XP-shez képest, akármit csinálok. Akár aero, akár nem.
XP-s driverrel meg "csak" -15-20% kb, ami már éppen elfogadható - lenne, ha erõsebb CPUm lenne ami mellett ezt még le lehet nyelni.
A lényeg az, hogy Vistás driverrel -40% teljesítmény az XP-shez képest, akármit csinálok. Akár aero, akár nem.
XP-s driverrel meg "csak" -15-20% kb, ami már éppen elfogadható - lenne, ha erõsebb CPUm lenne ami mellett ezt még le lehet nyelni.
Viszont nem tudtok valami megoldást, hogy ne 2.0 leygen a hang?
Mert se mélynyomó, se center, és se hátsó hangszórók<#shakehead>#shakehead>
Mert se mélynyomó, se center, és se hátsó hangszórók<#shakehead>#shakehead>
Semmit nem segített.
Ennek meg egy "picit" az mond ellent, hogy vistás nvidia driverrel, ahol ugye Aero bekapcsolva volt 60fps-em a tesztben, míg xp-ssel ahol az aero disabled van 85.
Köszi!
cuki vagy
Sziasztok.
Felraktam az XP mellé a Vista-t de most szeretném újrarakni az Xp-t.
gondolom akkor a boot-menü el fog tünni. Meg lehet azt valahogy menteni vagy visszaállítani?
Felraktam az XP mellé a Vista-t de most szeretném újrarakni az Xp-t.
gondolom akkor a boot-menü el fog tünni. Meg lehet azt valahogy menteni vagy visszaállítani?
felrakok gey ati drivert és sötétül a kép!! nme feket lesz csak sötétebb m
HElp!
HElp!
Gépem ati X1900 4200
Erre a proci zabálásra én is azt mondanám kapásból, hogy több szolgáltatás, több cpu, de nálam 2 fokkal hûvösebb a cpu, mint xp alatt...<#vigyor2>#vigyor2>
Gondolom a videokártya többet tehermentesít, mint amennyivel többet igényel a vista az xphez képest, mert ugye a gpu biztosítja a képet...
Gondolom a videokártya többet tehermentesít, mint amennyivel többet igényel a vista az xphez képest, mert ugye a gpu biztosítja a képet...
Nem mondta, hogy megy rajta minden driver faszásan, hiszen pont a lényeget nem próbálta ki, ahol a gondok kezdõdnek.
A Vista alapból sokkal több CPU-t eszik meg mint az XP, szóval ha pont egy olyan játék a fontos mint a CSS, ami önmaga is CPU függõ, akkor jóval lejjebb lesz az FPS-ed Vistán.
Az Aero meg a rendszermûveletek még jó hogy mennek, azokkal egy sokkal gyengébb gépen sincs gond.
A Vista alapból sokkal több CPU-t eszik meg mint az XP, szóval ha pont egy olyan játék a fontos mint a CSS, ami önmaga is CPU függõ, akkor jóval lejjebb lesz az FPS-ed Vistán.
Az Aero meg a rendszermûveletek még jó hogy mennek, azokkal egy sokkal gyengébb gépen sincs gond.
nekem is hasonló rendszerem van , alaplap ua ,mint neked... aszondod meg rajta minden driver faszásan? e6400 as core2õm van pluszban
Na felraktam az XP mellé a VIstát!
Gyönyörû!
Nem hogy lassabb, hanem gyorsabb mint az XP-m!
Igaz még játéknál nem próbáltam, de rendszermûveleteknél gyorsabb.
4.5 pontot adott a rendszer, sztem ez elég jó.
Gyönyörû!
Nem hogy lassabb, hanem gyorsabb mint az XP-m!
Igaz még játéknál nem próbáltam, de rendszermûveleteknél gyorsabb.
4.5 pontot adott a rendszer, sztem ez elég jó.
"csak netre" minek ilyen gép? minek vista? minek aero?
Játékok tekintetében van, egyéb programoknál, videóknál nem vettem észre semmit sem (egy R9550-hez viszonyítva). Esetleg annyi abnormalitás van, hogy ritkán (kb naponta 1x) bevillannak az ablakok a GMA-val, de annyira nem zavart, hogy utána nézzek, mi lehet.
/*WTF?!*/
mert ezek kevesebb áramot esznek az aksibol
és a win megjelenitésben nincs külömbség a két kártya között?
videok,programok tekintetében?
és a win megjelenitésben nincs külömbség a két kártya között?
videok,programok tekintetében?
Nekem GMA950-el szerelt notebookom van, s megy vele az Aero. De ha csak internetezni kell, miért a kétmagos CPU-kkal szerelt gépeket nézed?😊
/*WTF?!*/
"T2250 (2MB L2cache/FSB533) 1730 MHz"
"Intel Graphics Media Accelerator 950"
ezzel a VGA-val megy az AERO? vagy inkább ez?
"Mobile AMD Turion64 X2 TL50(2 mag,64bit)"
"ATi Mobility Radeon® X1100/128mb"
csak netre akarom használlni ugyhogy drágábbat nem veszek
a windows-ban van kölömbség a két VGA között megjelenitésben?
nem játékra kell
de ha jo a GMA 950-es VGA is akkor inkább azt veszem meg az intel proci miatt
valaki segitsen aki tapasztaltabb laptop téren
köszi
"Intel Graphics Media Accelerator 950"
ezzel a VGA-val megy az AERO? vagy inkább ez?
"Mobile AMD Turion64 X2 TL50(2 mag,64bit)"
"ATi Mobility Radeon® X1100/128mb"
csak netre akarom használlni ugyhogy drágábbat nem veszek
a windows-ban van kölömbség a két VGA között megjelenitésben?
nem játékra kell
de ha jo a GMA 950-es VGA is akkor inkább azt veszem meg az intel proci miatt
valaki segitsen aki tapasztaltabb laptop téren
köszi
Vki elmondaná h mire jó az iwiw gadget? Továbbá h miért nem csinál semmit miuán lementettem a gépemre a filet. Rákattintok és nem indul el semmi. thx
hivatalos honlapján is kint van
na meg egy 5. RC-nek azért illik már hibamentesnek lennie a legtöbb esetben 😊
na meg egy 5. RC-nek azért illik már hibamentesnek lennie a legtöbb esetben 😊
Az érdekes lenne, hisz az RC5 is ma jött ki belõle.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Kipróbáltam úgy hogy csak a CD/DVD meghajtórol bootoljon, és azt írta hogy rossz a lemez! Úgyhogy most már legalább tudom...Leszedem azt kiírom normálisan...
Lehet leszedem én magam, és kiírom normálisan mert srác szerintem elcseszett valamit írásnál... azért kössz
a géped nem szar hozzá, jól futna rajta,
ha más cd-t bebootol akkor jól van beállítva a bios is, akkor tuti a cd lett rosszul kiírva, ha más cd-t se bootol be akkor meg a bios-ban kotorj vmit😉
ha más cd-t bebootol akkor jól van beállítva a bios is, akkor tuti a cd lett rosszul kiírva, ha más cd-t se bootol be akkor meg a bios-ban kotorj vmit😉
Bocs mindenki, de már kiakaszt a dolog. Egyszerüen nem értem... Lehet a gépem a hulladék ahhoz hogy beBOOToljon a Vista lemezérõl? Konfig: Abit IC7-G lap, 2x512MB Samsung DDR400 RAM, 3,2 Intel P4 Prescott CPU, GeForce 7600GT VGA, 2x160GB Samsung HDD, Sony DVD RW... ugyanúgy beállítottam mindent a BIOSba mint mikor XP- t telepítek. Már fel raktam XP mellé, és nagyon tettszik az új Op. rendszer. Feltenném csak ezt, de nix BOOT. 😞 Haverom xarul írhatta ki? Ez elõferdülhet? Vagy már más 5letem nincsen... Valaki helpeljen lécce! Kösssz elõre is!
talán majd ha normális hangnemben nyilvánulsz meg...
Kilépsz belõle, aztán újra elindítod. Mi ezen a mûvészet? 😄
Fu de vicces gyerek vagy! Inkább azt mond meg miért nem bootol be arrol a szar DVD- rõl? Mikor a biosba beállítottam mindent. Nero 6- al írta ki haverom elvileg négyszeresen (ezt mondta) És nem akar bootolni. Csak indul a Windows.