40038
-
Spire #27434 A mappa Biztonság beállításánál törlöd a Mindenki/Everyone csoportot.
Erre tiltás van beállítva tallózásra, ami magasabb prioritás, mint az engedélyezés.
El kell játszani az összes hasonló esetben, ha be akarsz lépni ilyen mappákba. -
juhaszg #27433
S E G Í T S É É É É É É G...
Sziasztok, a VISTA AERO témákkal kapcsolatban érdeklődnék. Újraindítás után mindig hagyományos windows stílusban jönnek be az ablakok, miért nem jegyzi meg az Aero beállítást?
Letöltöttem egy témát, erre nem ment a Windows mail, minden visszaváltott hagyományos windows stílusra, mire megnyitottam egy intézőt, megittam kábé két kávét. Szóval lelassult egy picit...
Ha tallózással próbáltam betölteni egy témát, azt mondta: "A téma nem tölthető be, mert nem fut a Témák szolgáltatás".
Hűha...
Innentől a témák között se a Vista, se az Aero témát nem látta. Legyalultam minden sz*rt, onnantól normalizálódott a helyzet, de mindig visszavált sima régi windows témára.
Valaki megtenné, hogy leírja, milyen fileok és mappák vannak a c/windows/resources/themes könyvtárban? Lehet, hogy ott kavartam össze valamit.
Segítsetek, pls...
thx
-
tompka #27432 Mi az az MSXML 4.0 SP2? Ez a "frissítés a programok és szolgáltatások"ban is megjelent. Ma frissített a vista. -
#27431 hali !
másik kérdés ----- talána megoldáshoz vezető út.
Hogyan lehet átállítani egy adott ( csak ezen) program futásakor a bill. kiosztását ?
üdv ! -
#27430 nos engem nem ... -
#27429 A parancsikonok átírányítanak a mappák valós helyére. -
#27428 Azt nem tom,meg azt se hogy mi értelme volt parancsikonokat oda tenni,de az biztos hogy helyettük a cuccok az users mappába kerülnek. -
#27427 es akkor hol vannak maguk a mappak ?? -
#27426 Ezek csak parancsikonok tehát nem fogja megnyitni,a document and stetings helyett van az users vagy felhasználók. -
#27425 hello!!
egy kis segitsegre szorulnek meg pedig az a problemam hogy nem nyitja meg az ahhoz hasonli mappakat mint a documents and settings vagy az aplication data azzal a hibauzivel hogy location is not available C:\ProgramData\Application Data is not accessible Acces is denied
hol kell engedelyezni hogy megnyithassam mar orak ota matatok a konyvtarak security reszeben de semmi valtozas
kosz a helpet eloreis !!! -
#27424 Sziasztok !
Segítséget kérek, van 1 dos-os kicsi 16 bit-es progim, nem veszi a magyar ö-á-é-í ( y és a z-t felcseréli) betűket ,eddig az XP-n okés volt most ez teljesen megzavart hogy nem tudom beállítani.
A nyelvi beáll---> magyar ( unicode ) ha magyar az sem jó ha angol az sem jó. sima dos ablakban vannak az említett betűk.
Már nem tudom hol kellene állítani és mit .-egy párat már végig jártam)
Ha valaki lenne oly szíves ha van rálátása tapasztalata...PLZ
rendszer : vista home
THX előre is
Üdv ! -
#27423 Jah télleg. -
#27422 Ugyanúgy, mint XP-nél.
Megcsinálod a csatlakozás beállitásait, majd a kapcsolatról készítesz egy ikont az asztalra, azt az ikont pedig behúzod a start menü / indítópultba.
Így a következő induláskor már csatlakozik is magától a netre a gép. -
TomBond #27421 Beépített Vista-sat. -
Bmx01 #27420 Helló
Mien beálításokkal lehet gyorsabbá tenni a vistat?
Már szétnéztem a ITT tláltam 1 két jó beállítást de ez a full gyorsítás.
Inkább az 1. indítást akarnám gyorsíani.
-
#27419 Azt? Elvileg sehogy, legfeljebb írni kell rá egy bat (vagy milyen) file-t, amit aztán autorunba be kell rakni, de ez nem szép megoldás. Routert kell venni :D -
slylecz13 #27418 Sziasztok!
Hol lehet azt beállítani, hogy a PPPOE szélessávú internet kapcsolat alapból csatlakozzon a számítógép bekapcsolásakor?
A válaszokat előre is köszi! -
#27417 Milyen tűzfalat használ? -
Gipsz75 #27416 Sziasztok...
Nekem olyan problémám lenne, hogy nvidia kártyám van...
Ha beszeretném állítani a clone opciót (TFT 1280x1024-ben használva), akkor mikor bekapcsolom az opciót, visszaveszi a felbontást 1024x768-ra...
Így meg elég tré a kép a monitoron..
Van valakinek ötlete, vagy ennyire szar az nvidia driver ezen része ? :S -
TomBond #27415 Egy ismerősöm vett egy laptopot Vista Home Premiummal. Most az a problémája hogy minden indításkor újra kell indítania a tűzfalat. Mitől lehet ez? -
#27414 Mivel még nem végleges, emiatt akadhatnak vele problémák (többen írták itt, hogy pl a Vezérlőpult nem nyílt meg a telepítése után, de lehet, hogy csak összeakadt a crackkel - már ha használtak olyat, nem tudom). Én mindenesetre kivárom a végleges változatot (nekem is jogtiszta). -
#27413 Hát az sp1 jó sok javítást tartalamz az előző verzióhoz,szerintem eredeti vistára érdemes felrakni. -
#27412 Mivel teszt verzió így okozhat problémákat, de én ennek ellenére ajánlom a feltelepítését. De egy rendszer mentés előtte azért ajánlott. -
#27411 Hali a kövia kérdésem megvettem még december végén a vista home premium oem verziot és azt nem tom érdemes felrakni a vista SP1 RC1-et? okozhat valami bajt? van elöne?? -
kokos #27410 ÁÁ!Nem kilódok vele veszek egy vinyót azt jóécakát! -
#27409 Még azt is nézd meg hogy nem e hibás a ram. -
#27408 Vista boot pro nem foglalkozik a partíciókkal. Egy próbát megér még a Vista beépített lemezkezelője. jobb egérgomb a partíción és kötet zsugorítása. -
kokos #27407 64-es vista nekem is bevált és gyors is, de ez a fránya duty4 Multi nem akar indulni! -
kokos #27406 Sajnos a PPM invalidra hozta a vinyomat....hmmm!Van ez a vista boot pro ez csinál patriciot?
-
juhaszg #27405 Hy Volvex!
Kösz még egyszer.
Szóval biztonság kedvéért csinálok egy biztonsági másolatot a fioleokról, aztán átnevezem őket old-ra és visszateszem őket.
Megcsinálom aztán szólok, mi lett.
Más: minden újraindításnál klasszikus windows stílusban jönnek be az ablakok, nem jegyzi meg az Aero beállítást.
Szerinted? -
#27404 Egyetlen hw-t nem kezel sajnos.Mégpedig az MS Sidewinder FFB Pro joyomat.Csak ezért nem váltottam még.De ha meglesz az új, x52 akkor lecserélem az xp-t a 64-es Vistára ;) -
#27403 Én a 64-es vistát használom és tökéletesen megfelel nekem.A gémek is mennek rajta rendesen és nincs olyan eszközöm ami a 64 miatt nemenne.
A linkek a 4 giga feletti izéről :
Lacy
PH -
Volex #27402 Ettöl semmi baja nem lesz, nekem is így van, már régóta -
kokos #27401 Ja meg az ugynevezett dx10 miatt!A 32-es is tudja de az meg nemtud 4gb.Készvagyok! -
kokos #27400 A 4 gb ram!!Tudom xp is tudja kezelni kis okossággal,de nekem nem sikerűlt sajnos!Vista 64 jelentősen gyorsabb igy! -
#27399 2 van -
#27398 Kíváncsiságól, mi indokolja, hogy 64bit-es Vista-t használj? -
#27397 Paragon Particion Manager Professional Edition progival menni fog, de azért egy biztonsági mentés nem árt. -
kokos #27396 BUÉK mindenkinek!
Elég nyomorék kérdéssel fordulok a hozzáértőkhez!
Vista 64 bit oprendszerem van.160 gb vinyom van ami nincs megosztva!De most megszeretném, és keresem a lehetőséget a probléma megoldására.Tehát azt szeretném,hogy vista 64 alatt legyen egy 40gb xp patrició......ez lehetséges-e?A vista 64 már telepitva van ,probáltam patricio magical de nem sikerűlt persze érthető okok miatt!Esetleg ha van valakinek tapasztalata az irhatna pár sort.Az xp a duty 4 multi miatt kellene mert vista 64-en nem indul a multi.De ha tudja valaki hogy indul a duty 4 multi a vistán akkor az is megfelelő segitség lenne!Köszi! -
#27395 Lehet kicsi a ram.1gb kell hozzá hogy normálisan fusson minden.