40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • [HUN]FaTaL
    Én meg nem használok caps lockot szinte soha. Meg egyébként is vakon írok, úgyhogy látom mit írok a szövegdobozba. :D
  • Apocalipto
    Észrevettem. De én odafigyelek ebbe a kis szövegdobozba amikor írok. Lehet velem van a gond.
  • [HUN]FaTaL
    Ha nem lennél vak valószínű észrevennéd hogy nem direkt írt úgy mivel az első betűk mind kicsik, szerintem véletlen maradt bekapcsolva.
  • [HUN]FaTaL
    Hogy legális e nem tudom, a 64es elfogadja a 32es kulcsát az teljesen biztos.
  • Apocalipto
    Na kiabálj. Szerintem jó hozzá.
  • RETROB0Y
    aZ OEM VERZIONÁL IS IGY VAN?

hA VAN 32BITES OEM LISZENSZ AZ JO A 64BITES OEMHEZ?
  • [HUN]FaTaL
    Jó a 64hez is, átjárhatóak a kulcsok.
  • bon
    Jó lesz 64bit-hez is. Sőt ha nem OEM verziód van akkor 64bit-es telepítő lemez is igénylehető csegély összegért cserébe a Microsoft-tól.
  • RETROB0Y
    Hát csak nekem a 32biteshez van gyári CD-kulcs gondolom az nmjo a 64hez mert home preium asszem csak egyfajtához jó nm?
  • bon
    Szerintem már nem, mert a gép összes memória foglalása beletartozik a 4GB-ba és a felsorolt két dolgon kívül még más is használ memóriát. Én inkább 64bit-es Vista-t raknék fel.
  • [HUN]FaTaL
    Elvileg igen, de a fene tudja. Miért nem teszel fel x64et?
  • RETROB0Y
    Egy gyors és fontos kérdés:

Ha van 3GB DDR2 ramom meg egy 1GB VGA-nm akkor még a 32 bites vista látja az üsszes memot?

Megy vele rendesen??
  • xNoodlex
    Nero 7.10.1.0
  • Orionk
    még jó, hogy visszább olvastam. pot ezt akartam kérdezni én is
  • Orionk
    pontosan nero 7-es hanyast használsz? 7,???
  • xNoodlex
    Nero 7-et használok majdnem a megjelenésétől (2006 eleje óta) és eddig egy elrontott lemez az eredmény, de abban sem vagyok biztos, hogy a nero hibája volt-e. Egyébként foglal kemény 90 mb-ot és azt se a rendszerpartíción.
  • [HUN]FaTaL
    Meg az ashampoo 20 megájához, és a tcmd plugin 2,2 megájához képest is.
  • bon
    Az Imgburn 2,3mb foglaláshoz képest rengeteg.
  • bon
    386mb-ot számoltam össze
  • CyrSyS
    Nn akkor felteszem a 9-est. Végülis az egyik 250Gb-os HDD-m az rendszermerevlemezként funkcionál a másik 250Gb pedig a tároló. Mondjuk 300mb elég sok de ha úgy vesszük a NERO 6 is foglal 78mb-nyi területet (most néztem meg)
  • tompka
    Én aszem pont 2 lemezt rontottam el. Pont neroval írtam. De nem az volt a gond. Hanem a mobilrack amiről épp írtam, lekapcsolt xD

Nekem a Nero 7 375MB-ot foglal.
  • CyrSyS
    Igazad lehet. Hiszen nem szabad mindig másra hallgatni. Főleg ha negatív véleményt mond valamiről lehet csak azért mert elrontott vele 2 lemezt. :)
  • CyrSyS
    Mennyi az a sok hely?
  • tompka
    7-es miért ne lenne megbízható? Régóta azt használom és semmi gondom.
  • bon
    Én mindeggyik verziót használtam és nincs stabilitás gondom. Egy ami zavar, hogy nagyon sok helyet foglal, pedig csak a nero burning rom van fent más semmi.
  • CyrSyS
    Nero 9 megbízható? Én a Nero 6.6.0.16 verziót használom ami tudom kissé régi de jól bevált. Nem mertem eddig váltani mert:

- Ez a verzió jól bevált és stabil
    - XP alatt mindig elfut
    - A 7-es verzió állítólag nem megbízható
    - 8-as verzióról semmit nem tudok.
    - 9-esről végképp semmit!

Tehát a 9-es jó?
  • tompka
    Hogyan lehet egyszerre 2 wmp-t elindítani? :)
  • bon
    nero 9 és imgburn
  • CyrSyS
    Köszönöm! Sebaj akkor maradjon úgyis FF lesz.

BON te milyen cd/dvd író szoftvert használsz VISTA alatt?
  • bon
    Nem.
  • CyrSyS
    Sziasztok!

IE 7 letiltható a VISTA-ban?

• [HUN]FaTaL
    A nyelvi támogatást kell felrakni. Elvileg ha ellátogatsz egy thai oldalra felajánlja. Legalábbis régen így volt. Ha nem akkor a windows összetevők között nézegess a vezérlőpult, programok telepítése és törlésénél. Ha ott se, akkor passz:/
  • Fabio Capello
    nem cserélni szeretném, hanem hogy olvasható legyen ezen a gépen is (értsd: ne kockák jelenjenek meg minden karakter helyén)
  • [HUN]FaTaL
    Csak az ultimate és az enterprise verziókon cserélhető nyelv.
  • Fabio Capello
    Vista Home Basichez keresek thai nyelvtámogatást (normál és nem unicode felülethez), ha valaki linkelne, megköszönném :)
  • KranaZoli #38883
  • tompka
    No de én akkor szoktam magas prion nyomni a defragot, ha nem kell olyan sok proci igény a többi programokhoz.
  • KranaZoli #38881
    Ez így macerás.
    Én inkább lejjebb szoktam venni Seven alatt és akkor nem visz el annyi CPU-t. Készítek egy defrag parancsikont és paraméterezéssel sem kell bajlódni. Vista alatt a kapcsolós parancssor annyiban jobb, hogy alaposabb defrag-ot lehet vele készíteni.
  • bon
    Minden héten szerdán 21:00
  • Apocalipto
    És neked a tör mentesítő milyen ütemezésre van állítva?