40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Zsoltika 007
    Nyilatkozatokból? Jó persze! Tehetne de tényleg semmi értelme. Ha a windows szivárog ki az már más. De hogy egy service pack... Ugyan már!

De itt annyira fura volt berczely kommentje mikor ez a topik annyira warez (már évek óta) mint a huzat, erre benyomja hogy hanyagoljuk :DD ! De nem is csak ez a gáz, hanem hogy pont a service packra mondja. Na ez már
  • bon
    Honnét tudod, hogy nem zavarja? Csak nem tesz ellene semmit.
  • Zsoltika 007
    De érted! Ha az ms-t nem zavarja akkor miért kell itt nyomúlni? Annak fényében hogy ha itt fent belenézek a faq-ba mit látok ez már igazán semmiség.
  • domez128
    Tisztelt Guru Urak !
    Hátha tud valaki megoldást a problémámra , ami a következő . Van a fiamnak egy Asrock dual VSTA alaplap IntelP4 D950 proci , 2gb ram 1 ata és 1 sata vinyoval felszerelt gépe . Az ata vinyon fút az XP hibátlanul . A sata vinyora feldobtuk a Vista 64 bites verzióját , itt is minden klappol 1 dolog kivételével . A ruterhez egy SMC usb csatlakozású hálókártyával kapcsolódunk . Na már most , az XP alatt az SMC saját programjával szépen be is tudjuk állítani a hálózatot , nincs is semmi gond. Azonban a Vista alá nem létezik csak driver , amit fel is tudunk telepíteni , van is hálózat , csak éppen nem a nappaliban lévő saját ruterhez csatlakozik , hanem a szomszédban lévő Gigabájt wireless rutert látja . A sajáz Planetünket vagy nem látja , vagy ha igen akkor sem tudom rávenni , hogy ehhez csatlakozzon . Az xp-én látom , hogy a sájáz Planet ruterünk jelerősége jóval nagyobb
    , mint amit a szomszéd Gigabájtja sugároz , tehát a jelerőség szerinti csatlakozás beállításakor is csak a Gigabájthoz hajlandó csatlakozni . Hátha tud valaki , valamilyen beállítást , vagy trükköt a megoldásra .
    Előre is köszönöm a fáradozásotokat .
  • bon
    De amíg még nem szabadon letölthető addig illegális módon kiszvárgott változatt, amit tilt a Microsoft szabálya amit a tesztelők elfogadtak.
  • Zsoltika 007
    És áruld már el hogy ezért kinek kellene fizetni? Kit károsítasz meg vele hogy leszeded? Ingyenes lesz úgyis.
  • bon
    Amíg nem elérhető hivatalosan addig warez.
  • Zsoltika 007
    Ez hol warez?! Az ms is tudja hogy kint van és sz*rik rá. Nem javasolja hogy feltegyék mert van 1-2 bug amit nem javítottak még ki.
  • PhantomAss
    hali
    mitől lehet az, hogyha dupla rétegű lemezt rakok a meghajtóba, a vista lekapcsolja a mobilrekket , és a dvd meghajtót is?
    újra kell indítanom a gépet és jó lesz, de egyszerűen lekapcsolja a dolgokat
    csak dupla dvd-nél csinálja
  • BaziJoe
    ok találtam mit kell teni igy símán felmegy windows alol vagy valami extra?Ja és kilővi a cracket???És melyik jó hozzá???
  • berczely
    Sztem hanyagoljuk a warezolást!
  • tommyg
    Itt!
  • BaziJoe
    Amit látok az 32 bites hol van a 64 bit es???
  • berczely
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most nézem hogy nem A majomról szedtem hanem az Independenc-ről!Sorry az elírásért!
  • BaziJoe
    Ott vagyok nézem!!! Milyen néven vólt fenn??
  • tompka
    Nekem a 36nyelves van meg. És felmegy
  • tommyg
    fel mivel van benne magyar nyelv is
  • berczely
    Fel megy magyarra!
    Privát torrent oldalról szedtem le és már oda nem lehet regisztrálni!(Majomparádé)
  • BaziJoe
    Akkor priviben ha tudtok egy címet ha lehetne nagyon megköszönném!!!Ja és magyarra fel megy???
  • berczely
    Én is megerőstem!Nekem 64bites SP1-em van tökéletesen működik!
  • tommyg
    én is megerősítem
    #28577: van!
  • BaziJoe
    64 bites SP1 van már???
  • tompka
    Az ismerősöm szerint sokat gyorsult a rendszer. És a játékok is jobbak lettek
    Aszem ma én is felteszem :)
  • tompka
    Az egyik ismerős által megerősítve hogy a Vista Automated Activation Crack v3.0 nem működik SP1 alatt. 15napos határidőre áll vissza. A Vista Activator OEM-BIOS-emulator teljesen használható. Aktivált lett.
  • overlocker
    THX
  • bon
    Felügyeleti eszközök/számítógép kezelés/lemezkezelés majd jobb egérgomb a partíción és meghajtó betűjel és elérési útvonal módosítása.
  • overlocker
    de hol me elfelejttem Xpt vagy tavaly márciusba használtam utoljára... i má le pliz
  • [HUN]FaTaL
    Ugyanott mint XPben.
  • overlocker
    Elég gáz kérdés de segitsetek már Vistaba vinyok betüjelét hol tom variálni?? pl megcserélni??? 1szerüen nem találom...
  • [HUN]FaTaL
    Nekem tökéletesen működött, nem 7.1-re állítottad véletlen?
  • [HUN]FaTaL
    Persze de pénzhiány, én régebbi játékokkal játszok (TDU - 20fps xp (1280x1024 no aa high), 15 fps vista, World Racing 2 (1280x1024 2xaa minden maxon - 40 fps XP, 17 Vista).
  • kollektor
    ja ,értem ,akkor próbáld javíttatni vele a hálozati kapcsolatok /helyi kapcsolat / tulajdonságok / javítás
  • misi9
    Másik gépen is ugyanazok a beállítások, és ott nem fagy a gép (ott XP van)
  • kollektor
    csak a beállítások miatt
  • misi9
    ASUS RX3041. Miért, nem mind1, h mien a router?
  • kollektor
    milyen routert használsz ?
  • misi9
    Nem az. Megint fagyott...
  • berczely
    Hogyan tudom megállapítani hogy amit leszedtem SP1 az milyen állapotú?RTM vagy RC?(torrentről szedtem)
  • Rohamsisak
    Ha felcserélem a subwoofer hátulján a bal és jobb hátsó dugaszát akkor meg annyi módosul hogy a jobb hátso szol a bal nem, tehát mindíg egyik hátso szarakodik.
  • kollektor
    akkor az lesz ,bakker :)