40038
-
#28598 Nyilatkozatokból? Jó persze! Tehetne de tényleg semmi értelme. Ha a windows szivárog ki az már más. De hogy egy service pack... Ugyan már!
De itt annyira fura volt berczely kommentje mikor ez a topik annyira warez (már évek óta) mint a huzat, erre benyomja hogy hanyagoljuk :DD ! De nem is csak ez a gáz, hanem hogy pont a service packra mondja. Na ez már -
#28597 Honnét tudod, hogy nem zavarja? Csak nem tesz ellene semmit. -
#28596 De érted! Ha az ms-t nem zavarja akkor miért kell itt nyomúlni? Annak fényében hogy ha itt fent belenézek a faq-ba mit látok ez már igazán semmiség. -
domez128 #28595 Tisztelt Guru Urak !
Hátha tud valaki megoldást a problémámra , ami a következő . Van a fiamnak egy Asrock dual VSTA alaplap IntelP4 D950 proci , 2gb ram 1 ata és 1 sata vinyoval felszerelt gépe . Az ata vinyon fút az XP hibátlanul . A sata vinyora feldobtuk a Vista 64 bites verzióját , itt is minden klappol 1 dolog kivételével . A ruterhez egy SMC usb csatlakozású hálókártyával kapcsolódunk . Na már most , az XP alatt az SMC saját programjával szépen be is tudjuk állítani a hálózatot , nincs is semmi gond. Azonban a Vista alá nem létezik csak driver , amit fel is tudunk telepíteni , van is hálózat , csak éppen nem a nappaliban lévő saját ruterhez csatlakozik , hanem a szomszédban lévő Gigabájt wireless rutert látja . A sajáz Planetünket vagy nem látja , vagy ha igen akkor sem tudom rávenni , hogy ehhez csatlakozzon . Az xp-én látom , hogy a sájáz Planet ruterünk jelerősége jóval nagyobb
, mint amit a szomszéd Gigabájtja sugároz , tehát a jelerőség szerinti csatlakozás beállításakor is csak a Gigabájthoz hajlandó csatlakozni . Hátha tud valaki , valamilyen beállítást , vagy trükköt a megoldásra .
Előre is köszönöm a fáradozásotokat .
-
#28594 De amíg még nem szabadon letölthető addig illegális módon kiszvárgott változatt, amit tilt a Microsoft szabálya amit a tesztelők elfogadtak. -
#28593 És áruld már el hogy ezért kinek kellene fizetni? Kit károsítasz meg vele hogy leszeded? Ingyenes lesz úgyis. -
#28592 Amíg nem elérhető hivatalosan addig warez. -
#28591 Ez hol warez?! Az ms is tudja hogy kint van és sz*rik rá. Nem javasolja hogy feltegyék mert van 1-2 bug amit nem javítottak még ki. -
#28590 hali
mitől lehet az, hogyha dupla rétegű lemezt rakok a meghajtóba, a vista lekapcsolja a mobilrekket , és a dvd meghajtót is?
újra kell indítanom a gépet és jó lesz, de egyszerűen lekapcsolja a dolgokat
csak dupla dvd-nél csinálja -
#28589 ok találtam mit kell teni igy símán felmegy windows alol vagy valami extra?Ja és kilővi a cracket???És melyik jó hozzá??? -
#28588 Sztem hanyagoljuk a warezolást! -
#28587 Itt! -
#28586 Amit látok az 32 bites hol van a 64 bit es???
-
#28585 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most nézem hogy nem A majomról szedtem hanem az Independenc-ről!Sorry az elírásért! -
#28584 Ott vagyok nézem!!! Milyen néven vólt fenn?? -
tompka #28583 Nekem a 36nyelves van meg. És felmegy -
#28582 fel mivel van benne magyar nyelv is -
#28581 Fel megy magyarra!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Privát torrent oldalról szedtem le és már oda nem lehet regisztrálni!(Majomparádé) -
#28580 Akkor priviben ha tudtok egy címet ha lehetne nagyon megköszönném!!!Ja és magyarra fel megy??? -
#28579 Én is megerőstem!Nekem 64bites SP1-em van tökéletesen működik! -
#28578 én is megerősítem
#28577: van! -
#28577 64 bites SP1 van már??? -
tompka #28576 Az ismerősöm szerint sokat gyorsult a rendszer. És a játékok is jobbak lettek
Aszem ma én is felteszem :) -
tompka #28575 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egyik ismerős által megerősítve hogy a Vista Automated Activation Crack v3.0 nem működik SP1 alatt. 15napos határidőre áll vissza. A Vista Activator OEM-BIOS-emulator teljesen használható. Aktivált lett. -
#28574 THX -
#28573 Felügyeleti eszközök/számítógép kezelés/lemezkezelés majd jobb egérgomb a partíción és meghajtó betűjel és elérési útvonal módosítása. -
#28572 de hol me elfelejttem Xpt vagy tavaly márciusba használtam utoljára... i má le pliz -
#28571 Ugyanott mint XPben. -
#28570 Elég gáz kérdés de segitsetek már Vistaba vinyok betüjelét hol tom variálni?? pl megcserélni??? 1szerüen nem találom... -
#28569 Nekem tökéletesen működött, nem 7.1-re állítottad véletlen? -
#28568 Persze de pénzhiány, én régebbi játékokkal játszok (TDU - 20fps xp (1280x1024 no aa high), 15 fps vista, World Racing 2 (1280x1024 2xaa minden maxon - 40 fps XP, 17 Vista). -
kollektor #28567 ja ,értem ,akkor próbáld javíttatni vele a hálozati kapcsolatok /helyi kapcsolat / tulajdonságok / javítás -
#28566 Másik gépen is ugyanazok a beállítások, és ott nem fagy a gép (ott XP van) -
kollektor #28565 csak a beállítások miatt -
#28564 ASUS RX3041. Miért, nem mind1, h mien a router? -
kollektor #28563 milyen routert használsz ? -
#28562 Nem az. Megint fagyott... -
#28561 Hogyan tudom megállapítani hogy amit leszedtem SP1 az milyen állapotú?RTM vagy RC?(torrentről szedtem) -
#28560 Ha felcserélem a subwoofer hátulján a bal és jobb hátsó dugaszát akkor meg annyi módosul hogy a jobb hátso szol a bal nem, tehát mindíg egyik hátso szarakodik. -
kollektor #28559 akkor az lesz ,bakker :)