40038
-
#31078 Ezt én csak tény megállapításként írtam és nem a negativumok miatt. Tény, hogy 64bit-es oprendszer alatt kénytelenek vaygunk nagy többségben 32bit-es programokat használni a lusta fejlesztők miatt. -
#31077 És? Alig van különbség. 1-2 trágya proginál van nagyobb lassulás de egyáltalán nem jellemző már. -
#31076 Nem nagyon van 64bit-es program (sőt nagyon ritkák), tehát szinte mindenből a 32bit-es kell majd használnod. Természetesen a legfrissebb verziót. -
#31075 nézz utána most előre, hogy amiket használsz vagy használni fogsz (programok, driverek), azoknak van-e x64-es változata vagy alternatívája - 4 giga ramnál már ha nincs valami kizáró ok mindenképpen érdemesebb a 64 bites változatot felpakolni. Jó kezdés lehet a böngészéshez például a http://www.x64.hu/ -
#31074 Fognak futni, de lehetőleg minél több programod legyen 64bites. -
Styrex #31073 Sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy hol lehet a fájlok ikonjait megváltoztatni? -
Bircsike #31072 4 Gb memóriám lesz, ezért akarok épp váltani, csak félek egy kicsit hogy majd minden programot megtalálok e 64 bites verzióban, illetve hogy ami nincs meg csak 32 bites verzióban az fog e futni a gépemem? -
#31071 Ha 4GB memóriád lesz akkor igen, amúgy nem látom sok értelmét ha csak nem fejlesztesz valamit 64bitre. -
tompka #31070 Úgysem lenne jó, mivel olyan rejtett mappák, fájlok is vannak, amit a Vista nem lát. -
tompka #31069 Leformáztam gépen, majd telón, és ráraktam a cuccokat. Nem nyíg a tel. hogy gond lenne. 256MB-ból (ami csak 22x valamennyi) 4,5mega szabad :)
Amúgy aki fordította a formázási menüt, vagy félregépelt, vagy nem magyar állampolgár volt :D sok helyesírási hiba van benne. -
Bircsike #31068 Sziasztok! Most fogok egy új konfigurációt venni, elég erős lesz és azon gondolkozom hogy 64 bites Vistara váltok. Azt szeretném megkérdezni hogy érdemes e 64 bites oprendszerre váltanom vagy még jóideig a 32 bitest érdemes használni? -
#31067 Formázd a telefonnal, majd másold át a mappákat a gépedre. Ezután Vistával formázd, másold vissza, hátha így megy:) -
#31066 Miért nem hozod létre kézzel a mappákat? -
tompka #31065 Ha csak Vistával formázom akkor hiányoznak az: MP3, System, Other, Theme, ...stb mappák. a nélkül meg nem ál szóba a telefon a memóriával :D -
#31064 :D Formázd le egyszer Vistaval és kész. Vagy akkor meg a telo nyivákol? -
tompka #31063 Hát van benne vmi.
Akkor lehet hogy már az első formázás után jó volt a mem. :D én meg rámentem kb 5x :) -
#31062 Nem kompatibilis a kettő, gondolom, máshogy formáz a telo meg megint máshogy a Vista. Ezért látja a Vista hibásnak a telot. -
tompka #31061 Érdekes. a vista gyors formázója kijavította a szektort. a teló beépítet formázója után meg újra hibás. ez hogy lehet? a vista a teló "speciális fájljait, és mappáit" látja hibának? -
#31060 Nekem nem. Akkor bug. -
tompka #31059 Milyen driver? Rádugom a telót, és normális hordozható lemezként ismeri fel, mint a pend-t. -
#31058 Halvány lila segédfogadalmam sincs. Milyen gép? Milyen driverek? SP1 fent van? Vista típusa? Programok frissek? Pl. Total Commanderből most ami legfrissebb az a 7.03-as. Azt használod? Buherált rendszer? Vírusirtó van-e? Ha igen akkor milyen? -
#31057 Nem, 32-ről 64bitre váltani csak reinstallal lehet. -
#31056 Driver? -
tompka #31055 Le is fagyott az egész explorer.exe csak a reset gomb segített :S -
tompka #31054 Ha telefonra akarok másolni pl zenét, miért írja ki a vista hogy a fájlt vagy a forrás lemezt nem lehet olvasni? gépről akarok telefonra. -
#31053 Olyat lehet csinálni, hogy a 32bit-es Business-re ráküldöm a 64biteset?
Ekkor megmarad minden eddigi progi, beállítás? -
062020 #31052 Helló
Erre valaki tud megoldást?
Lefuttattam egy lemez ellenőrzést, de még mindig ugyanolyan.
Lehet olyat csinálni, hogy ne legyen rendszergazda a gépen?
Nagyon kéne a segítség. -
#31051 Majd egyszer valamikor egyenlőre infokat gyüjtök róla.
Megnézem pl Crysis végett mennyire "más" vista alatt márha más!Meg lefuttatom a 3D Mark Vantage-et azt vissza is térek XP-re! -
#31050 Akkor felrakom majd baj nem lehet!Bár nem friss 2007.9. hói -
strebacom #31049 Csak nem, vista?? -
#31048 Ha van friss kiadás a gyártó oldalán (intel vagy asus) fel kell, P5K esetében 64bit-nél én felraktam az egyik ismerösöm gépére. -
K Ace #31047 Nem rossz, mert az asztali pc-be dugva működik. Azon xp van. -
#31046 Ha felráknám a Vistát akkor alaplapi drivert (asus p5k-m van) ugyanugy fel kell telepíteni vagy nem??
Mert halottam olyat hogy nemkell. -
#31045 Vagy a mikrofon? -
#31044 Rossz lenne a csatlakozó? -
K Ace #31043 kiegészítem pár infóval. Egy asus notiról van szó. A hangkártya realtek alc660. Mikrofon tesztnél a jelző meg se mozdul hiába beszélek, ha birizgálom a dugót, akkor meg felugrik max -ra. -
#31042 Okés kössz!
-
K Ace #31041 Helosztok. Van egy sima fejhallgatóm, mikrofonnal, és vistan az istenért se működik a mikrofon. A másik gépen xp-n megy, azom működik szóval nem az füles a hibás. pls help. A hang beállításoknál már próbáltam dolgokat, jelszint állítás pl, de semmi. -
#31040 a netről letöltött csomagban benne vannak a prereq frissítések és települnek is. a WU-ról települő verziónál van (legalábbis nekem úgy ment) megoldva, hogy nem azonnal látszódik a listában az SP1, hanem miután az előzetes frissítések (Windows Installer 3.2, etc) felmentek. -
#31039 Mehet az alap Vistara, nem kell semmi a WU-ról.