40038
-
#31118 A Vista alapból letölt majd fel is rak VGA drivert?
Mert haver feltette és ugy játszott hogy ő nem rakott fel vga drivert! -
#31117 Home Premium és szerintem inkább a 32bit-est rakd fel, de ha lenne 4gb ram-od lenne akkor mehetne fel a 64bit, mert ott már van értelme a 64bit-es oprendszernek. -
#31116 Ha már fent van a 64bit akkor maradjon. Amúgy a 32bit minden gépen megy a 64bit is megy a legtöbb az utóbbi pár évben vásárolt gépen. -
madrid4ever #31115 Csá!!
Én most akarom felrakni ezt a vistát:Microsoft.Windows.Vista.Magyar.64bit-REFRONTERED(warez)!!!
A gépem:Asus P5B-Intel cor dou e6300-2giga ram-geforce 8800gts 320mb!!
Sztetek érdemes???És ha igen akk melyik verziót rakjam fel(home, home premium, ultimate, business, stb((játékra kell)???
-
#31114 Asus P5B alaplaphoz melyik Vistát tehetem fel?
Mert van 4 giga ramom, de az 64 bites Vistán működik, de ismerős mondta h 32 bitesen is felismerte neki.
-
tompka #31113 Akkor csinálj egy dos-os lemezt, majd format c: -
#31112 nah várj :) XP-m van a gépem .. ezt cserélném vistára .. vista nincs fennt egyenlőre sehol még :S -
tompka #31111 Visszaállítás után újra raktad a Vistát? Ha utánna sem jó, akkor érdekes eset -
#31110 semmi változás :@ visszaállítottam procit de ugyan az :@ nem akarja :S -
#31109 a proci huzva van .. akkor lehet ez a baja .. csak mert ujrainditottam már v 100szor a telepitést ... -
#31108 De az is lehet, hogy a telepítő lemez rossz, írd meg újra. -
#31107 Rakd be a telepítő lemezt, majd indítsd újra a gépet és bootol a lemeről. Majd választd ki a nyelvet és utánna kattints a repair your computer szövegre.
Elvileg a winload.exe-vel van gond. Ha a fentebb leírt módszer se jó akkor a telepítés elején töröltesd azt a particiót amire tetted és hozd létre újra. Ja és ha tuningolva van a gép, legalább a telepítés idejére állítsd vissza a gyári értékekre. -
#31106 Üdv mindenkinek .. egy kis segítség kellene .: telepíteném a vistát de 3féle változatból egyik sem akar összejönni .. nem vagyok angolos és még nem tudtam nagyon megnézetni haverral a dolgot de idáig jutok csak el miután vistával bootolok, hogy telepítsem ... nagyjábol értem h mi a baja de hogy miért és mivel kéne megoldani ahoz most fáradt és hülye vagyok :) vki tud segíteni ??? hiba -
Demeter #31105 Egy sima reboot-tól neked rendbejött? Az nem semmi! Nekem nem igazán akar. A fura az, hogy az eddigi drivert már nem tudom felrakni mert nem fogadja el. Pedig nem régi driver. Miért? -
#31104 Nekem is ez volt, hogy cseszné meg. Reboot segített. -
Demeter #31103 Srácok akkor mi a teendő ha a Vista frissítése után (Ultimate) megszűnt a hangkártya működni? Értem ezalatt, hogy az eddigi driver már nem műkszik.
Próbáltam feltenni egy újabbat de nem engedi. Próbáltam, hogy a Vista tegyen fel magának drivert az sem műkszik. Ilyenkor mi a teendő szerintetek? Amúgy Realtek-ről lenne szó.
Thx! -
#31102 Egy verzióval régebbi drivert próbáltál már? Amúgy érdekes probléma, csak olyannal találkoztam, hogy az sp1 után újrarakta a drivert a Vista magától. De, hogy nem ismeri fel a vga-t furcsa. -
#31101 Kalapács a dvd-re!
Én fel se bírtam azóta se rakni SP1-et sehogy eredeti Businessre. -
#31100 Gyerekek,sp1 után a gép nem ismeri fel a videokarit,hiába rakom fel a legújabb drivert.Ötlet? -
#31099 Szerintem még pár hónap, és integrálnod kell, hogy megkapd a helyes kódot. -
#31098 A cél a letöltés megnehezítése és hátha inkább előfizetsz a szolgáltatásra (mivel ott nincs nehezítés) mint, hogy kínlódnál vele és elcseszed az időt. Egyébként a rapid macskás hülyeségre már tényleg túlzás. -
#31097 De ki az a barom, aki ezeket kitalálja?
Mi a cél?
Van úgy, nem itt ,hanem máshol hogy 5-ödszörre se bírom eltalálni a helyeset. Ilyenkor letudnám zúzni az arcát az ötletgazdának. -
#31096 Én is csomó olyat kaptam amiről nem tudtam kivenni hogy mi a geci van:D Lassan odajutunk hogy a captcha teszteket már az ember sem fogja felismerni. Szerintem majd egy robot lesz a befutó 2-3 év múlva aztán tovább nehezítik, a home polgár meg nem tudja elolvasni. -
#31095 Hát egy idióta volt aki kitalálta ezeket a baromságokat az tuti. -
#31094 hali
szeritnetek megéri lecserélni a notron internet securityt nod32-re?
előbbiből még van durván egy hónap liszensz, laptophoz járt, de tököm kivan már vele, anyira lassú, meg fogja a gépet...
-
tompka #31093 Na ja. Csak az előbb én olyan kódot kaptam, hogy nem tudtam megállapítani hogy az most macskás e vagy sem. -
#31092 Jajj, odaírja, hogy pl. csak a macskás számot írd be!
Köcsögség, de már ez van. :) -
#31091 Ezeket nemtudom leszedni mert a képet csomo számjegyű betüs kodot ir azt a rublikába csak 4-ig tudom irni :( -
#31090 Windows Update.
Vagy:itt pl. -
#31089 tud valaki olyan oldalt ahol sok sok dream srceen hátér van fennt? -
tompka #31088 Attól függ.
Max az lehet hogy megint vissza fog számolni -
#31087 Hali!
Következő lenne a kérdésem: Frissíthetem - e a Vistat ha nem eredeti?
Arra gondolok hogy nem -e cseszi el a vista crackelését?
Előre is köszi! -
Apocalipto #31086 Ikszpéééé topik -
#31085 pls válaszoljatok #31081 -
#31084 Igen menni fognak. -
#31083 persze h megy -
Bircsike #31082 Tehát a 64 bites oprendszer alatt is futnak a 32 bites progik? Ezt eddig nem tudtam. Tehát egy zenelejátszó vagy videólájátszó vagy egy torrent kliens vagy Messenger, Skype is elindulnak és ugyanúgy működnek? Mert ebben az esetben megnyugodtam. -
#31081 Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy valami téma kreáló szoftver XP alá létezik e tom h ez Vista fórum de XP-set nem találtam
Tehát olyan kellene amiben pld saját képeimből tom megcsinálni a start menü gomjait vagy a tálcát...
Kössz
SrAta -
#31080 Kár. :( -
Demeter #31079 Üdv!
Skacok pls dobjatok egy kis helpet drivers ügyben. A minap volt egy kis vista frissítésem melynek eredményeképp vmi oknál fogva sem a hangkártya nem műkszik, sem pedig az egér+bill páros. Mind a kettő úgymond "törlődött". Az alaplap egy Abit KN8 Sli a bill+egér páros meg egy Logitech MX700-as páros. A fura az, hogy az eddíg használt drivereket már nem fogadja el, nem lehet felinstallálni hozzájuk. Vajon miért?? Tudnátok segíteni, hogy most mi lenne e teendő?
Thx!