40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • grebber
    A Vista alapból letölt majd fel is rak VGA drivert?
    Mert haver feltette és ugy játszott hogy ő nem rakott fel vga drivert!
  • bon
    Home Premium és szerintem inkább a 32bit-est rakd fel, de ha lenne 4gb ram-od lenne akkor mehetne fel a 64bit, mert ott már van értelme a 64bit-es oprendszernek.
  • bon
    Ha már fent van a 64bit akkor maradjon. Amúgy a 32bit minden gépen megy a 64bit is megy a legtöbb az utóbbi pár évben vásárolt gépen.
  • madrid4ever
    Csá!!
    Én most akarom felrakni ezt a vistát:Microsoft.Windows.Vista.Magyar.64bit-REFRONTERED(warez)!!!
    A gépem:Asus P5B-Intel cor dou e6300-2giga ram-geforce 8800gts 320mb!!
    Sztetek érdemes???És ha igen akk melyik verziót rakjam fel(home, home premium, ultimate, business, stb((játékra kell)???
  • CroftManor
    Asus P5B alaplaphoz melyik Vistát tehetem fel?
    Mert van 4 giga ramom, de az 64 bites Vistán működik, de ismerős mondta h 32 bitesen is felismerte neki.
  • tompka
    Akkor csinálj egy dos-os lemezt, majd format c:
  • Gaba9
    nah várj :) XP-m van a gépem .. ezt cserélném vistára .. vista nincs fennt egyenlőre sehol még :S
  • tompka
    Visszaállítás után újra raktad a Vistát? Ha utánna sem jó, akkor érdekes eset
  • Gaba9
    semmi változás :@ visszaállítottam procit de ugyan az :@ nem akarja :S
  • Gaba9
    a proci huzva van .. akkor lehet ez a baja .. csak mert ujrainditottam már v 100szor a telepitést ...
  • bon
    De az is lehet, hogy a telepítő lemez rossz, írd meg újra.
  • bon
    Rakd be a telepítő lemezt, majd indítsd újra a gépet és bootol a lemeről. Majd választd ki a nyelvet és utánna kattints a repair your computer szövegre.

Elvileg a winload.exe-vel van gond. Ha a fentebb leírt módszer se jó akkor a telepítés elején töröltesd azt a particiót amire tetted és hozd létre újra. Ja és ha tuningolva van a gép, legalább a telepítés idejére állítsd vissza a gyári értékekre.
  • Gaba9
    Üdv mindenkinek .. egy kis segítség kellene .: telepíteném a vistát de 3féle változatból egyik sem akar összejönni .. nem vagyok angolos és még nem tudtam nagyon megnézetni haverral a dolgot de idáig jutok csak el miután vistával bootolok, hogy telepítsem ... nagyjábol értem h mi a baja de hogy miért és mivel kéne megoldani ahoz most fáradt és hülye vagyok :) vki tud segíteni ??? hiba
  • Demeter
    Egy sima reboot-tól neked rendbejött? Az nem semmi! Nekem nem igazán akar. A fura az, hogy az eddigi drivert már nem tudom felrakni mert nem fogadja el. Pedig nem régi driver. Miért?
  • Narxis
    Nekem is ez volt, hogy cseszné meg. Reboot segített.
  • Demeter
    Srácok akkor mi a teendő ha a Vista frissítése után (Ultimate) megszűnt a hangkártya működni? Értem ezalatt, hogy az eddigi driver már nem műkszik.
    Próbáltam feltenni egy újabbat de nem engedi. Próbáltam, hogy a Vista tegyen fel magának drivert az sem műkszik. Ilyenkor mi a teendő szerintetek? Amúgy Realtek-ről lenne szó.

Thx!
  • bon
    Egy verzióval régebbi drivert próbáltál már? Amúgy érdekes probléma, csak olyannal találkoztam, hogy az sp1 után újrarakta a drivert a Vista magától. De, hogy nem ismeri fel a vga-t furcsa.
  • kirol
    Kalapács a dvd-re!
    Én fel se bírtam azóta se rakni SP1-et sehogy eredeti Businessre.
  • fehéry
    Gyerekek,sp1 után a gép nem ismeri fel a videokarit,hiába rakom fel a legújabb drivert.Ötlet?
  • kirol
    Szerintem még pár hónap, és integrálnod kell, hogy megkapd a helyes kódot.
  • bon
    A cél a letöltés megnehezítése és hátha inkább előfizetsz a szolgáltatásra (mivel ott nincs nehezítés) mint, hogy kínlódnál vele és elcseszed az időt. Egyébként a rapid macskás hülyeségre már tényleg túlzás.
  • kirol
    De ki az a barom, aki ezeket kitalálja?
    Mi a cél?

Van úgy, nem itt ,hanem máshol hogy 5-ödszörre se bírom eltalálni a helyeset. Ilyenkor letudnám zúzni az arcát az ötletgazdának.
  • [HUN]FaTaL
    Én is csomó olyat kaptam amiről nem tudtam kivenni hogy mi a geci van:D Lassan odajutunk hogy a captcha teszteket már az ember sem fogja felismerni. Szerintem majd egy robot lesz a befutó 2-3 év múlva aztán tovább nehezítik, a home polgár meg nem tudja elolvasni.
  • kirol
    Hát egy idióta volt aki kitalálta ezeket a baromságokat az tuti.
  • burkusdió
    hali

szeritnetek megéri lecserélni a notron internet securityt nod32-re?
    előbbiből még van durván egy hónap liszensz, laptophoz járt, de tököm kivan már vele, anyira lassú, meg fogja a gépet...

• tompka
    Na ja. Csak az előbb én olyan kódot kaptam, hogy nem tudtam megállapítani hogy az most macskás e vagy sem.
  • kirol
    Jajj, odaírja, hogy pl. csak a macskás számot írd be!

Köcsögség, de már ez van. :)
  • grebber
    Ezeket nemtudom leszedni mert a képet csomo számjegyű betüs kodot ir azt a rublikába csak 4-ig tudom irni :(
  • kirol
    Windows Update.

Vagy:itt pl.
  • grebber
    tud valaki olyan oldalt ahol sok sok dream srceen hátér van fennt?
  • tompka
    Attól függ.
    Max az lehet hogy megint vissza fog számolni
  • FRe4k
    Hali!
    Következő lenne a kérdésem: Frissíthetem - e a Vistat ha nem eredeti?
    Arra gondolok hogy nem -e cseszi el a vista crackelését?
    Előre is köszi!
  • Apocalipto
    Ikszpéééé topik
  • SrAta
    pls válaszoljatok #31081
  • bon
    Igen menni fognak.
  • SrAta
    persze h megy
  • Bircsike
    Tehát a 64 bites oprendszer alatt is futnak a 32 bites progik? Ezt eddig nem tudtam. Tehát egy zenelejátszó vagy videólájátszó vagy egy torrent kliens vagy Messenger, Skype is elindulnak és ugyanúgy működnek? Mert ebben az esetben megnyugodtam.
  • SrAta
    Sziasztok
    Az lenne a kérdésem hogy valami téma kreáló szoftver XP alá létezik e tom h ez Vista fórum de XP-set nem találtam
    Tehát olyan kellene amiben pld saját képeimből tom megcsinálni a start menü gomjait vagy a tálcát...
    Kössz
    SrAta
  • kirol
    Kár. :(
  • Demeter
    Üdv!

Skacok pls dobjatok egy kis helpet drivers ügyben. A minap volt egy kis vista frissítésem melynek eredményeképp vmi oknál fogva sem a hangkártya nem műkszik, sem pedig az egér+bill páros. Mind a kettő úgymond "törlődött". Az alaplap egy Abit KN8 Sli a bill+egér páros meg egy Logitech MX700-as páros. A fura az, hogy az eddíg használt drivereket már nem fogadja el, nem lehet felinstallálni hozzájuk. Vajon miért?? Tudnátok segíteni, hogy most mi lenne e teendő?

Thx!