Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
én használom az FF-t is ,de 64 alatt elbújhat mellette.. gyorsaságban biztos

What about the forests?

Mr Manson
kinek a pap, kinek a papné!
FF3béta-ban még mindig jobban megbizok. Vista 32 és 64 alatt is.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

mflex
ezt leírom ide is az IE-8-ról...

Szóval vannak oldalak,amik hibásan jelennek meg,de elenyészõ ez a hiba,viszont , 64 bites vistán kibaxottul gyors, szinte összehasolíthatlan a 7-es vagy másik böngészõvel. A többi seggkinyalós beépített dolgok ,meg már hab a tortán. ha nem cseszik el,akkor ez a böngészõ alázni fog,de mint írtam vista64 alatt tapasztalom ezt.

What about the forests?

Nincs ott se 😞

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Dante73
A játékok közt nézted?

http://www.freetvmaci.info/

Hello
Ezt nemtudom de sztem asztalról be tudod õket húzni oda;meg telepítéskor megkérdezi h be akarod e tenni a startba
Hi!
Az újonnan telepített programok nem jelennek meg a Start Menüben. /Pl. Crysis, Assassin's Creed/
Ilyennel találkoztatok? <#help>

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Narxis
Elvileg igen.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hello mindenkinekNemrég vettem egy gépet (PC starter kit A64 /alaplap+processzor/;Kingston 1GB 667MHz DDR2 memória (2 x 512MB kit);Sapphire Radeon HD2400PRO 256MB TV/DVI PCI-E VGA kártya BOX;Samsung 160GB 7200rpm 8MB SATA merevlemez;Samsung SH-S203D/BEBE 20x-os fekete SATA DVD-író OEM ...... na most a baj az az h a vistat simán felengedi de még a windows 98-at is de az xp-t nem....aztírja ki h vsináljak vírusellenõrzést zárjam le a lemezt meg iesmi...ja és ezt ide-portoson is meg SATA-n is kiírja....Aki tud segítsen Légyszi 😊 elõre is köszönöm
mflex
jah,hát itt kerestem én is...itt nincs semmi😞

What about the forests?

mflex
Kösz megpróbálom, ha más nem marad akkor veszek egy usb wlan-t hozzá..,azzal müxik.

What about the forests?

urbijoe
elvileg itt
de a tiedet nem látom
de a sogornak is valamejik fujitsu siemens van és neki is azt irta az oprendszer hogy müködik a kártya,de fizikailag nem volt jo.
most vett bele egy külsöt és igy müködik a wifi

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

A Yamicsoft Vista Manager csak angol nyelven érhetõ el?
mflex
nálam az a gond, hogy nem tudom bekapcsolni,de a vista szerint müxik rendesen,de hiába nyomom a gombot semmi...

nem tudod hol tudnám megnézni a drivert,amit említettél?

What about the forests?

urbijoe
nekem is siemens van és mikor vista volt rajta simán felismerte a wifit és müködött is
de a hivatalos oldalon van jobb driver a géped tipusához
nekem is sokkal erösebb volt a jel a gyár álltal adott driverrel mint a vistában levövel

mflex
Hali! Egy olyan problémám van, hogy a fujitsu siemens L1310G számú laptomomra felraktam a vistat (féléve), de nem is ezzel van a gond, hanem ,hogy akkor nem volt szükség a saját beépített wifijére, mert kábelen ment a net rajta és nem is próbáltam, hogy mükõdik-e, de most a saját wifit kellene használnom és vista alatt nem lehet bekapcsolni,persze sehol nem találok rá egy kurva drivert vagy valamit. A vista szerint az eszköz megfelelõen mükõdik,de wlan driver csak XP-re találtam. Szóval a FS ennyire beleszarik a 2-3 éves laptopjaiba vagy nem tudom,de ez miatt nincs kedvem vissza tenni rá az XP-t. Szóval esetleg valaki tudna rá valami megoldást, hogy tudnám életre kelteni a wifit benne, vagy esetleg tudna egy olyan driver lelõ helyet amitõl jó lenne,azt nagyon megköszönném.

What about the forests?

urbijoe
64 bitesen valakinek müködik még a bios emulátoros aktiválo?

Zsoltika 007
Rosszul hallottad. Annyiból lehet gubancos az ntfs hogy nem tudsz rá dosból írni és nem is látod azt. De ha van floppyn vagy pendriveon dos arról pillanatok alattt megvan a bios frissítés. De a legegyszerûbb ha leszeded az asus live update (vagy mi a neve) cuccost az leszedi és befrissíti a legújabbra a biost. Ha ettõl is félsz akkor van a bios mellett egy flash tool amivel ki tudod tallózni a floppy/pendrive-ról a megfelelõ bios file-t és ott helyben fel is teszi. Szóval van rá 3 lehetõséged. Az utóbbi kettõ lehetõség pedig gyerekjáték.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

bon
Mivel a legtöbb gépen NTFS fájlrendszer van (akinek mégis fat32 az konvertálja át szépen NTFS-é) így nem lehet gond. A Vista-nak meg mi köze lenne a bios frissítéshez ha nem is fut közben?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Rohamsisak
Sziasztok! Ha vista 64-bitem van és egy asus p5b alaplapom, akkor bios frissítést csinálhatok a biosbol -is? Mert azt hallottam hogy ntfs-fájlrendszernél nem lehet biosból csinálni a frissítést, meg talán vista miatt sem? Köszi a válaszokat.

Bocs... Elfelejtettem hozzá tenni, nem vagyok egy nagy számítógép guru...
Narxis
Van XP Manager is ha kell. Szivesen. 😊

Pethy23
OKs köszi, Xp-m van jelen pillanatban, de itt az emberek mindíg napra készek 😊
Narxis
Vista Manager, de ha mindenképp azok közül kell választani akkor Ashampoo Winoptimizer.

Pethy23
Kis OFF:

Ashampoo Winoptimizer vagy a TuneUp jobb takarító progi?
Narxis
Igen ez a verzió van fent, már mûködik. Elfelejtettem, hogy elsõ induláskor egy szerverhez kapcsolódik, hogy frissítse magát a program, na nekem nem kapcsolódott csak folyamatosan a Sony Ericsson animációt játszotta le, valószínûleg ez volt a baj. Azóta hibátlanul mûködik és kompatibilis üzemmódba se kellett kapcsolni. Azért kösz!

Narxis
TC-vel próbálod?

Sziasztok! A Vistával kapcsolatban lenne egy problémám... Több szerverrõl/szolgáltatótól próbáltam filmet letölteni, de minden alkalommal megszakadt a letöltés... Olyan mint ha valami idõkorlát lenne... Mit tegyek, hogy ezt a hibát kijavítsam? Ha tudtok légyszi segítsetek!
Hopsz...úgy tûnik egy restart megoldotta a problémát <#vigyor>
Háj

Vistám van, és ma délelõttõl kezdve, ha elkezdek zenét hallgatni a windows media playerben, elkezd szaggatni a zene ha mondjuk megnyitom a sajátgépet, vagy ha megnyiton a firefoxot. Eddig nem csinálta, mitõl lehet?
Igen. Azt hiszem, hogy a Vista rakta fel a drivert magatol.

bon
Minden féle képpen ajánlott az SP1 telepítése.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

zolo
Seus sokáig nem mûködött Vistán, de csináltak már azóta kompatibilis verziót, és asziszem mûködik is:
SEUS for Vista

Újabban besokall a Vista, és olyankor Intézõ mûködése leáll...1 perc múlva újraindítja az intézõt és újra jó minden, de ezalatt semmisem mûködik.
SP1 javítja ezt a hibát, tudtok róla valamit?

http://flickr.com/photos/zolika90/

bon
Vista kompatibilis drivert raktál fel a hangkártyához?

Narxis
Esetleg nézd meg az eseménynaplót. cFos-ból meg jelenleg a 4.20-as a legfrissebb, ha azt használod akkor nem tudok jobbat, esetleg csekkold meg a fórumjukat.

Az új Vista-mon van 1 kis problémám. Adott egy Acer Aspire 5920 laptop, amiben van beépített mikrofon. Amikor használni akarom a mikrofont (skype, msn, freecal stb...) akkor lefagy a win és csak restart segít. Mitõl lehet ez? Felraktam a hangkártya drivert is. Tipp?

Lenne még itt valami: Melyik cfosspeed-et használjátok ti x64 Vista-n ? Ami nekem van az kékhalálozik.<#szomoru1>

Narxis
Na pár dolgot pontosítanék, amit leírtam az SP1-es Hone Premium-ról. FF mostanában gyorsan indul és ha jól emlékszem XP-n is csinálta azt, hogy néha ezer év volt mire elindult pedig semmi nem terhelte a gépet a háttérben. A codec packok miatt elõfordulhat, hogy színes/kockás lesz a képernyõ, SP1 elõtt nekem ilyen problémám pedig nem volt, remélem csak a kodek pack tervezõi nem készültek még fel az SP1-re és késõbb ez is javul. Counter-Strike Source kilépés után a Program hibás mûkõdés miatt leállt vagy ilyesmi szöveggel elszáll, ez még annyira nem rossz mert CSAK kilépés után csinálja ezt. Az viszont kellemetlenebb, hogy a Vista kompatibilis frissre patchelt MoHA játék KÖZBEN száll el ugyanezzel a hibával, szerencsére van automatikus mentés benne de azért marhára kellemetlen. IE7-et is próbálgattam és bõvítményekkel néha fagyott, kipróbáltam bõvítmények nélkül, így tökéletes. Újra bõvítményekkel használom, azóta jó(kopp-kopp). Kicsi lassulást érzek a bootolási idõben, nem vészes de érezhetõ.

cserre
<#shakehead>

Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!

cserre
Helló!

Próbáltad már ezt:

vezérlõpult, azon belül rendszer, teljesítmény, speciális eszközök.
Itt írja, hogy mi a problémája az alvó állapotba lépésének.
Pl. illesztõprogram. Remélem ez segít neked. Ha nem, akkor

#shakehead]

Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!

30Dani
Kösz, tökéletes.

thank you for helping us help you help us all

Sziasztok!

Egy fura problémával fordulnék a hozzáértõ Vista-gurukhoz. Nemrég kezdett a laptopom olyan érdekes viselkedést produkálni, hogy ha hibernálni vagy sleep-elni akarom, akkor a képernyõ elsötétedése után nem alszik el, illetve nem hibernál, hanem bekapcsolva marad. Semmire sem reagál, hiába nyomkodom a billentyûket, kép sötét marad, gép nem moccan, csak bekapcsolva marad. Ebbõl az állapotából egyedül a tápgomb 8 másodpercig való nyomásával tudom kizökkenteni, amitõl kikapcsol, ez ugye nem a normális viselkedés. Kérdésem, hogy a probléma egyedi-e, illetve van-e valami jó megoldás erre? Neten egy hete keresgélek a probléma lehetséges okai után, sokmindent kipróbáltam, de semmi nem használt.

Várom a jó ötleteket!

Peti
Zsoltika 007
Ezzel az új start menüvel tényleg fölösleges 😊

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Minek az asztalra ikon? 😄 én megvagyok nékülük is 😊

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Fabio Capello
ráleltem, köszönöm 😊

asztalon CTRL + egérgörgõ

Fabio Capello
Köszi a válaszokat 😊 Nemtudom nekem annyira természetesnek tûnt h mindenkinek befigyel az ObjectDock, azthittem a Vista része. Bocsi az újabb kérdésért, de sehol nem találom azt a panelt, ahol az asztalon lévõ ikonok nagyságát beállíthatom (most bazinagyok... 😞)

Pethy23
Ma megy vissza az xp. Bebootolás után kékhalál, remélem csökkentett módban még a dokokat le tudom menteni...
anélkül, hogy beállítottam volna IE és opera néhány oldalt - ált. ugyanazok - dõlt betûvel jelenít meg, annak ellenére, hogy nem utasítottam erre. ilyenek pl. az index, google és az összes beviteli mezõ. excel is ezt csinálja, word már nem. hogy lehet visszaállítani?

Narxis
Ez igaz, de sztem már többség képes megkerülni vagy trükközni vele. Mindenestre fõ a békesség, bekapcsolva marad + fut a Defender is, legális Nodom. Csak nem kapok el valami náthát vagy ilyesmit. 😄

Pethy23
És én pont így érzem jól magam😊