40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • tompka
    Hehe. Utálom ha az asztalom televan rakva mindennel. Mindíg egybe rakom az összeset. Most meg ha vmit az asztalra mentek nem látom, csak a TC-ből, ill intézőből xD
  • bon
    Lehetsége,tudtommal csak angol nyelven érhető el.
  • Kaptár
    Sziasztok!
    Mostanában vettem egy mikrofont,és szerettem volna kipróbálni a vista Speech Recognition szolgáltatását ,azaz a beszédfelismerést.
    De nem tudom használni,mindíg csak egy webcímet tartalmaz a beállítási része,megpróbáltam a a vezérlőpultban a könnyű kezelés résznél a mikrofon beállítása menüre kattintani,de nem reagál semmit.
    De ha esetleg a vistám angol nyelven lenne akkor működne?
    A jelenlegi vistámon integrálva van az sp1.
  • bon
    Képnézegetésnél lehet bekapcsolni a diavetítést és ott lehet beállítani az áttünési effektusokat.
  • mikrofonhead
    Hello mindenki :)

Olyan kérdésem volna, hogy honnan tudok szép DreamScene-háttereket leszedni?Widescreen-es a monitorom - 1440x900

A másik, hogy láttam videójon meg képeken is, hogy a képnézegetés nem úgy megy mint XP-n hanem tiszta 3D-s.Na azt hol tudom beállítani.Windows Vista Ultimate-em van és a gépem bőven elég hozzá.
  • bon
    Időpocséklás kinlódni vele, rakd újra a Vista-t.
  • bon
    Időveszteség kinlódni vele. Rakd újra a Vista-t
  • Örm
    A letöltés az rendben, de a feltöltés az nagyon lassú.
  • tompka
    Sztem ne törődj vele :) Ha a sebesség eléri a kívántat akkor no para :) Nekem is néha sárga-néha zöld. Sárgában is hozza a maximális sebességet
  • pyropyropyro007
    Értem, és szerintetek azt a vistát még helyre lehetne valahogy hozni vagy hadjam a francba ? :(
  • Örm
    Hello!
    Az mitől lehet, hogy az utorrent lenti ikonja nem vált sárgáról zöldre? A hálózati beállításoknál mit kell állítani?
  • bon
    Ez nem bolt!
  • toto2700
    Nekem van egy jogtiszta MS Windows98 SP2 HUN-om eladásra, ha érdekel vkit.
    továbbá egy jogtiszta Imperium Galactica 2 HUN

e-mail: [email protected]
  • csassz
    Kaspersky 8 verzio...Nem lesz ilyen problémád..!
  • Madmano
    Vmi SearchIndexer meg a társai mennek.Ilyenkor mi van???????????
  • kakaoskalacs
    Töredezettsegmentesiteni milyen idöközönként szukseges?
  • Madmano
    Letöredezettségmentesítettem a Diskeeperrel.De most meg szinte folyton olvassa a vinyót!!!Miért??????
  • Narxis
    AD-aware is free és magyar. Jóaz. Registry és egyéb törlésére csakis Vista Manager nálam az etalon.
  • ates84
    ad-aware felesleges sztem - CCleaner minden olyat kitöröl ami miatt az ad-aware általában (!) jelezni szokott - és még a registry-t is rendbe lehet rakni vele - és free és egyszerű is meg magyar is...
  • tugyiti
    van píz xd
  • kakaoskalacs
    értem :) thx (amugy a pc-m E6550 2,66ghz,8600GT 256mb, 2Bg ram)
  • [HUN]FaTaL
    Attól függ milyen gépen de általában igen. Nekem úgy 10%-kal lassabb.
  • kakaoskalacs
    van valakinek tapasztalata arrol hogy, Vistan a jatekok többsege lassaban fut mint xp-n? ez igaz?
  • Narxis
    Ad-aware-t is használj és futtasd őket legalább havonta egyszer. Az az 1 óra amíg lefoglalják a géped igazán kis áldozat a biztonságért.
  • pyropyropyro007
    Nod32 fullos naponta frissítve tehát naprakész volt, nem is jelzett..
    Megfagyott gép majd reset és utána mikor indul gép és bejelentkezek felhasználóba nincs start menü nincs tálca nincs asztal, csak egy dokumentum ablkakot dob be onnét lehet valami csinálni.
    Amugy vírust letakarítotam ugy hogy másik gépbe átraktam vinyót másodlagosként. De sajnos nem lett jó sok helyre belenyúlhatott.
  • bon
    Saját tulajdonba veszed a fájlokat: jobb egérgomb/tulajdonságok és a biztonság fülön speciális gomb tulajdonos fülön. Ja és legközelebb használj vírus írtót. Na meg a helyedbe az XP-t is átnézném, mert a Vírus nem feltétlenül áll meg csak az Vista particióján, hanem végigfertőzi a többit is.
  • pyropyropyro007
    Sziasztok
    A vistám vírust kapott és összeomlott durván az egész.
    A kérdésem hogy most mellette az xp megy, de a vista partícióján lévő document settings és pl application data amit fontos lenne elérnem nem tudom elérni xp alól. Egyszerüen nem nyitja meg.
    Ezzel mit tudnák tenni?
    Valakinek ötlete?
  • Narxis
    Lehet köze. Először frissítsd ahogy már írták is, majd rendszergazda módban indítsd majd tedd XP kompatibilis módba. Mindegyiket jobb klikkel végezheted el. Nekem működött minden gond nélkül.
  • bon
    Anyi közzel lehet, hogy az a verzió amit próbálsz nem támogatott, probálkozzál egy frissebb kiadással.
  • Madmano
    Az mondjátok meg nekem,van-e vmi köze a Vistának ahhoz,hogy nem műkszik a Ventrilo?
  • desigo
    kösz
    ugyis ketté van particionálva a rendszer vinyóm...
  • bon
    Jobb lenne külön particióra.
  • desigo
    üdv
    XP mellé azonos partícióra gond nélkül fel lehet rakni a Vistát?
  • [HUN]FaTaL
    Érdekes az AEROnak 5.9nek a játéknak meg 5.4 korulinek kéne lennie.
  • Gaben17
    nekem felment az alaplap cd-jéről,és még azelőtt is volt hang mielőtt feltettem volna. töltsd le a vistához való drivert a gyártó honlapjáról,azzal ahogy mondták menni kell ;)
  • rotweiler
    Helló! Nekem 340e.-em van laptob-ba van bedugva. Nézd meg a wizárdnál hogy milyen rendszerteszt választ ir le. Altalába csak akkor szokta kivágni ha gyenge a gép. A te tunered is nagyon melegszik? Nekem az a problémám vele, hohy kb 5perc mulva elkezd sercegös torzzá változni a hang. De elöötte tökéletes. Hát a tuner meg majdnem tüzforró. Valami bonyolultabb tipus ,és specifikácio leirással kéne árulni mert lehet hogy 1000.-böl 10 gép ha megy vele.
  • bon
    A Realtek oldalán megtalálható legfrissebb Vista-s drivert próbálodfeltenni? A már feltelepítettet távolítsd el a programoktól, kézzel töröld a hardvereket majd a leszedett drivert rakd fel. Simán felkell mennie, nem egy Vista-t használó gépre raktam már fel és elsőre sikerült.
  • bon
    Legfrissebb Kaspersky-t próbáltad műkődésre bírni? Egyébként én Symantec Antivirus Corp. Ed. használok, a munkahelyen meg Symantec Endpoint-ot, mindkettő gond nélkül megy. Ja és csak vírusírtót, mert a beépített tűzfal szerintem elég.
  • Narxis
    Használj Nod-ot.
  • R3TR0
    Akkor mit tegyek?