40038
-
Grizzly4x4 #33399 Hali lenne még egy problémám a laptopomban van bluetooth benne de nem tudom összehozni a telefonommal mert folyton hiányolja a Bluetooth peripherial device driver-t. Valaki légyszi segítsen honnan szerezzek ilyet mert sehol nem találom vagy legalább valami programot ami megoldja ezt a problémát. Előre is köszi a segítséget. -
#33398 Az elején és esetleg később is előfordulhat ilyen intenzív lemez használat, de ha zavar kapcsold ki pl. az indexelést és egyéb szolgáltatásokat. Vista Managerben biztonságos és egyszerű módon megteheted. Van benne egy beállítás amivel egy klikkre visszaállíthatod ha gubanc lenne. -
#33397 nem indokolatlan, hagyd dolgozni, majd megnyugszik.
particióméretet tudsz változtatni a lemezkezelőben (Disk management) - a vezérlőpultban a lista végén van. -
#33396 Lehet, több megoldás is van rá:
1. Vezérlőpult\Felügyeleti eszközök\Számítógép kezelés és a C partición jobb egérgomb kötet zsugórítása.
2. Külön partició szerkeztő progival. Én a Paragon Particion Manager programot ajánlanám erre a célra.
Winyó dolgozás az teljesen normális, kezdetben sokat darál ez későbbiekben csökkeni fog. Miután kiismerte a géphasználati szokásodat és beállítja az előtöltést, meg befejezi az indexelés. Én nem kapcsolnám ki a helyedbe, próbáld megszokni, de ha nem megy akkor pár nap múlva térjünk vissza rá. -
Grizzly4x4 #33395 Hali mindenkinek végre megvan a laptopom rajt a vistával fel is rakta nekem a sárc az üzletben de mikor hazahoztam akkor látom hogy nem darabolta el particiokra a vincsesztert tehát most csak egy 250 gigás c meghajtóm van. Ezzel lehet valamit kezdeni ugyértem utólag particionálni valamilyen programmal és még egy olyan gondom is lenne hogy elég sokat dolgozik a vista alatta vincsi szerintem indokolatlanul ezt meg lehet valahogy állítani? előre is köszi a válaszokat -
Xbox360xD #33394 köszi -
bacow #33393 sziasztok tud nekem valaki mondani egy oldalt ahonan jó minőségű dreamscene videókat lehet letölteni köszi -
#33392 Windows Update -
#33391 Windows Update-ről -
Xbox360xD #33390 Sziasztok!
vista ultimatehez honnan lehet letölteni magyar nyelvi csomagot?
-
#33389 Hello!
Milyen hálózati beállítás kell ahhoz, hogy az utorrent ne jelezzen hálózati beállítást? Routeren jön a net. Ha új portot kell rajta nyitni akkor azt, hogy kell? -
#33388 Sehogy, nyelvi csomagok csak az Enterprise és Ultimate változatokra lehet feltenni. -
pyropyropyro007 #33387 Üdv
Van egy Francia nyelvű Vista Home Premium-om. Erre lehet valahogy telepíteni Magyar nyelvi csomagot? A Vista eredeti, másik verziót nem rakhatok fel. Aki tud, segítsen léci -
Xbox360xD #33386 hmmm ok:D thx -
tompka #33385 Miért nem úgycsinálod, hogy a vista telepítőben letörlöd a C-t, és oda rakod fel a Vistát? :) -
#33384 Inkább előtte töröld az xp-t és a C-re rakd a Vista-t. -
Xbox360xD #33383 Sziasztok!
ma vettem meg a vistat
azt megtudom csinalni, hogy a D: meghajtora felrakom a vistat (a C:-n van az XP), és miutan a vistat felraktam, letölröm az xp-t??
-
#33382 Próbáld ki hogy uninstallálod a Daemon toolst (amennyiben fent van) és láss csodát eltűnik a procihasználat. Ha nem segít akkor nem tudom mi a gond, de két napja pont ugyanilyen hibával javult meg egy laptop a fent említett művelet után. -
#33381 decemberben már az SP1 majdnem kész állapotban volt - azt integrálhatták. -
#33380 Hát ez tényleg baj lehet, mert nem is volt crack hozzá. Azt hogy december azt elírhatták vagy nem tudom, de az sp1 az idén jelent meg. Ez pedig az és jól is működik leszmítva azt a hibaüzenetes dolgot. -
esoma #33379 OK, akkor megcsinálom újra...
Egyébként ezek a hardverek:
MSI P35 alaplap
GF 8600Gt videókari
Mondjuk az USB-s Wlan vevő programja lefagy indításkor, ezért kivettem autoindításból, de ha azzal lenne a baj ezt nem írnám. -
#33378 A telepítő lemez akár 1 éves is lehet már. -
#33377 Nézd meg van e újabb driver, telepítő lemezekkel sose szoktam foglalkozni, mindig a netről leszedem a legfrissebbeket. -
esoma #33376 igen, de mindenből a legújabb van fenn. Videókártya, alaplap, mindhez volt gyári Vista diver. -
#33375 A kép alapján valami nem megfelelő hardver műkődésre tippelnék tehát rossz driver-ra a Hardware interrupts sor miatt -
#33374 Arra tippelnék, hogy rossz a crack. Ja és ha jól emlékszem Decemberben még nem volt kész az SP1 tehát valami beta verziót használsz. Ez lehet a magyarázat az újraindulásra. -
#33373 A videókártya megosztott memóriáját, hogyan kell kikapcsolni? Elég szívás, így 1 Gb-ről még levesz egy kicsit... -
esoma #33372 valaki segítsen!
#33366 -
#33371 Köszi, megkeresem! -
#33370 Sziasztok!
Nekem a Microsoft.Windows.Vista.Ultimate.x86.SP1.Integrated.December.HUN.MUI.2007.OEM.DVD-SS verzió van meg, és az lenne a problémám, hogy telepítéskor nem kér jelszót, telepítés után mr azt írja hogy aktiválva van a windows. Ennek ellenére bizonyos időnként feldob egy üzenetet hogy: regisztráció 0 nap múlva lejár készítsen bisztonsági másolatot fájljairól vagy valami ilyesmit. Ez leokézom az még nem baj de ha másodjára vagy harmadjára jön fel akkor utána rendszerint kifagy sípol egyet és újraindul a gép. Tud valaki erre megoldást? Mert serialokat kersetem de csak activatorokat találtam. -
Grizzly4x4 #33369 Köszi szépen a segítséget BON te elég "Vista Ready"-nek tűnsz :) Ezek után már feltelepítem a Vistát holnap a notira és meglátjuk mire megyek vele Jóéjt mindenkinek -
#33368 Igen jelenleg még műkődik, és ez a 64bit-es angol verzió. -
#33367 Szívás, de így jó, mezei felhasználó ne legyen rendszergazda. -
esoma #33366 Hello mindenki!
Egy kis nagy segítséget szeretnék kérni a Vistámal kapcsolatban. (x84 Ultimate sp1)
Szinte amint feltettem, iszonyatosan belassult és nem tudom, miért.
Ennyit sikerült kiderítenem:
http://href.hu/x/6h8n
Mi lehet ez, mi okozza hogy valami 50%ban eszi a CPU-mat, a gép meg annyira lassú hogy mp3at nem lehet hallgatni?
Előre is köszönöm! -
Grizzly4x4 #33365 Köszi szépen a gyors választ! Lenne még pár kérdésem a formu FAQ részéből kiindulva arra következtettem hogy itt nem tilos a warez így bátorkodom érdeklődni egy feltort verzió után amit épp most szedeka bithumenrol:Microsoft.Windows.Vista.ULTIMATE.x64.SP1.Integrated.July.2008.OEM.DVD-BIE annyit szeretnék kérdezni hogy ezzela verzióval működni fog e windows update és hogy egyáltalán ezt kell e szednem ha 64 bites rendszerem van előre is köszi a válaszokat -
#33364 helyi bejelentkezés van.
kész is az user. Csak a group Police, vagyis első bejelentkezéskor a tartományba lefut valami, ami kiveszi a helyi user rendszergazda jogát :( -
#33363 Jól fug futtni a Vista rajta. -
#33362 Csinálsz egy helyi felhasználót a gépre és rendszergazdai jogot adsz neki. Majd nem tartományi felhasználóként jelentkezel be hanem helyiként. (Mondjuk a helyi bejelentkezés is tiltható házirendből). -
#33361 Indexelés kikapcsolása: Vezérlőpult\Felügyeleti eszközök\Szolgáltatásoknál Windows Search néve futt.
töredezettségmentesítő meg a start menüben található lemeztöredezettség-mentesítő néven. -
Grizzly4x4 #33360 Hali mindenkinek lenne egy kérdésem Holnap jön meg az új/első laptopom ez egy ASUS F5 sl/vl core2Duo proci 2ghz, 2 GB ram, 250GB vincsi, meg valami ati hd3400 kártya azt szeretném kérdezni hogy ezzel a konfiggal ugye már vigan fog futni a gép mert a régi gépemen ami még 32 bites és csak egy giga ram volt benn azzal elég nyögvenyelős volt mikor probáltam ezért ezen még mindig xpt használok előre is köszi szépen a segítséget!!