40038
-
MasterJay #33519 A FF3.0 javítása 3.0.1 nem hiba hanem a bookmarks-ok bővítése! -
#33518 Az Opera-nak nem rég jött ki a 9.5-ös verziója de már 9.51-nél járnak. IE-hez meg havonta jön Windows Update-en a javítás. -
#33517 Nem a directx hibája, hogy lassabbak a játékok Vista alatt (inkább panaszkodjál a driver fejlesztő cégegnél). A firefox 3 meg tele van hibákkal, ezt az is alátámasztja, hogy már most 3.0.1-es verziónál járnak, pedig nem régi jelent meg a 3-as verzió se. -
#33516 Nagy kamu ez a dx10 Vista alatt. Semmi különbség nincs dx9 és 10 között és ráadásul Vistán lassabbak is a játékok. A Firefox 3 is már nem egyszer beszart..úgyhogy sztem nagy a valószínűsége annak, hogy visszaváltok xpre. -
#33515 ok köszi -
#33514 Beállítod a netet, meg az indításánál kipipálod, hogy automatikus tárcsázás (ha jól emlékszem így nevezi). Meg az internet explorer-nél az Eszközök/internetbeállításoknál a kapcsolatok fülön beállítod, hogy mindig az alapértelmezett kapcsolatot tárcsázza (amit te hoztál létre). -
#33513 hali
azt meg lehet valahogy oldani, hogy a vista indításakor a gép automatikusan csatlakozzon az internetre, ne nekem kelljen elindítani?
adsl netem van
(régebben magától csatlakozott, de mióta újraraktam a rendszert nekem kell indítanom) -
#33512 thx! -
#33511 64 -
#33510 Alábbi konfigra 64 v. 32bites rendszert tegyek? -
#33509 Nekem xp van most fent de visszasírom a Vista-t! -
#33508 2 nap után én is ezt mondtam, nálam 3 hónapot bírt. De visszasírtam az XP-t. -
#33507 problem solved köszi, én meg jó nagy fax vagyok :) valamiért dualban nem birta a 4 gigát kezelni. Most öröm és bódogság, bár így lassabbak a ramok sajna de csak 4 giga. -
#33506 Az ilyen mondatok miatt fikázzák a Microsoftot, ez olyan mintha valami kényszer lenne. Inkább úgy mondanám, hogy érdemes kipróbálni vagy megfontolandó a váltás. Nekem is tetszik a Vista csak próbálom - hangsúlyozom - próbálom objektíven szemlélni a dolgokat. -
tompka #33505 Nekem amikor boot után elsőnek bejött az élmény idex mérő képe, már az teccett. utánna bejött az asztal. első szavam ez volt. "gyönyörű" 10perc után: nem teszem vissza az xp-t SOHA!" :) -
#33504 Hangfal már szól - gond nem lehet ! :DDD -
Xbox360xD #33503 jaja, szerintem is jobb a vista
xp-t ~6 éve használom, vistát 2 napja, de sztem sokkal jobb a vista -
#33502 Igen - tényleg jó kis cucc. SP1 megjelenésekor csak próbából raktam fel, most meg már nem cserélném vissza XP-re. -
#33501 Ok, nem tudtak eladni belőle mint amire számoltak, de hidd el rengeteget eladtak belöle, március végéig 140millió példányt. Csak a tiszta hasznoból megélnék vígan szerintem. -
#33500 A Paragon Particion Manager egy próbát megér, de nem lepödnék meg ha ő se támogatná már Vista alatt. elavult és halálra itélt fájlrendszer. -
#33499 Elég nagy siker? Na ne nevetess... Maga a Microsoft sír hogy nem megy a Vista, még mindenki XP-zik, több a hátránya mint az előnye annak hogy Vistára váltson az ember. -
#33498 Elég nagy siker jó pár milliárd dollárt hozott már neki és még fog is. Jó kis rendszer. -
#33497 Boot-nál látszódik a 4gb ram? -
#33496 hali!
Milyen programmal tudok 64-es vista alatt vinyót fat32-be formázni?
A partion magic nem fut rajta..
köszi -
tompka #33495 Ideje váltani. Ennyi :) -
#33494 Hát ezen beszarok: http://index.hu/tech/szoftver/moja090730/
Hogy erőlködik a Microsoft. Könyveljék már el hogy a Vista egy bukta. NEmhiába nem kell senkinek sem. -
#33493 Hali, 64 bites vista-nal mért van az hogy 3 gigát jelez össz ramot, mint 32es verziónál? -
#33492 Megoldottam szval tárgytalan! -
#33491 "Windows is unable to find a system volume that meets its criteria for installation"
Egy laptopra akarom felrakni a Vistát és ezt írja ki...Valaki ötlet? Tudásbázisba írták hogy esetleg RAID driver kne... de honnan szerezzek? -
tompka #33490 Mi lehet az oka, hogy nem lehet ikont, mappát, fájlt tenni az asztalra? Ha pl rárakok nem látom, csak a windows intézőből, ill TC-ből. Ha csinálok egy új mappát szintén nem jelenik meg az asztalon. Így full üres az egész -
#33489 Ha átlátszók az ablakok fejlécei és a tálca akkor bevan kapcsolva. Egyébként jobb egérgomb az asztalon majd testreszabás/Ablakok színe és megjelenítése majd az ablak alján További Szinbeállításokért... rákattintva máris ki be kapcsolgatható az Aero -
Grizzly4x4 #33488 Köszi szépen megvan. Lenne még egy kérdésem az aerot hol lehet ki be kapcsolni mert nem találom azt sem bár lehet hogy nekem alapból le van tiltva a rendszerinditásnál -
#33487 Jobb egérgomb az asztalon majd testreszabás, majd az ablak bal felső részén ott lesz a megoldás "asztal ikonok módosítása" -
Grizzly4x4 #33486 Hali lenne egy ultra LOL kérdésem az van hogy eltűnt az asztalról a lomtár ikonja, ezt hogy tudom visszahozni. Mégegyszer elnézést a gagyi kérdésért de már 1 órája keresem -
#33485 Részben, mert van benne directx10 is ja és frissítések, nem hiába adják ki évente többször is. -
#33484 A legfrisebb dx kiadásban is a dx9 van benne, azt teszi fel. -
Xbox360xD #33483 köszi -
#33482 Pontosabban innét: link -
#33481 Leszedhető innét: link -
#33480 Nem kell, de nem is engedné. Viszont a legfrissebb directx kiadást felrakhatod.