716
![S_76557.jpg](http://fanart.tv/fanart/tv/76557/tvthumb/S_76557.jpg)
-
amiko megnyitottak a vonaton az alagutat hogy hogy az alagút is haladt a vonat sebességével mögöttük? :S -
Ez a csaj nem a TX? -
Ja :) Addig szerinte mit csinált? Úgy lőtte a háztetőt, hogy nem figyelte? -
a vége teccet miko mondja a katonának hogy figyelje a háztetőket -
Köszi!
Elég jól hangzik, kár, hogy lemaradtam róla, nem voltam itthon :( -
rembrant, és kolin megérkeznek egy háborús övezetbe. két perccel utánuk megjön kvín, és megi, de mikor beérkeznek a csendlörbe, ott elalszanak, mert fáradtak. rembrant elmegy szimatolni, mire visszajön, kvín és megi egyre betegebb, csak kolin és ő egészséges. Kiderül, hogy az öregedés jeleit mutatják, közben meg egy szellem jelenik meg időnként. Később a szellem rendesen alakot ölt. Kiderül, hogy kvín és megi fia, aki a csúszáskor keletkezett mikrouniverzumban élt. közben egy katonaorvos megvizsgálja őket, és karantént rendel el, mert mexikói kémiai fegyverre gyanakodnak. Még időben átcsúszik a bagázs a mikrouniverzumba, ahol kvín és megi egyesül idős önmagával, visszajutnak abba a világba, ahol a háború van, időt nem vesztettek (időben is ugyan oda kerülnek, mint amikor a film elkezdődött), csak lett több-kevesebb emlékük -
Én az egészről lemaradtam :( Meséljétek el légyszi, hogy mi volt. Köszi. -
lemaradtam.
hogy kerültek át a "másik oldalra" ? -
az jó lenne ... -
Igen , majd keresek ide is képeket :) -
NormalisEmber #546 Most néztem a port.hu-t, ott van már a 71-edik rész is, azt már nem adták itthon. -
ide is kéne banner. -
jaja -
Maggie jól kirakta a melleit !
-
most már akkor adják is le végig. -
de viszont jó rész volt -
na ezt a részt régebben biztos vagyok benne hogy láttam, úgyhogy ezek sem új részek. -
ezek a részek számomra teljesen újak, sztem még nem adták le itthon e részeket. -
kromagok-os rész -
Én csak félig-meddig néztem most ezt a részt, de én sem nagyon emlékeztem erre, csak az a nő volt ismerős. -
én sem de nem rossz -
erre a részre nem emléxek ... -
-
ügyesen -
jaja.
:)
hogy lehet egy lövéssel, két lyukat csinálni a próbababán ?
:) -
nekem is :) -
néztem
nekem teccett -
Megint Jedis volt... Klónok... :D -
Néztétek? :) -
mé ??
nem olyan volt ? -
:DD -
az egy yedi lovag vot -
azzal a sráccal volt az "erő".
:) -
jaja :))) -
jó rész volt a tegnapi, emlékeztem rá, főleg a végére, de jó volt :) -
"lefeküdt e saját maga női alteregójával?"
-
Töltsd le!
Ha visszaolvasol (vagy kereső), akkor találsz rá linket, és ingyért adja a srác -
nem láttam mi volt röviden leírnátok? -
én az utolsó 4 részt nem láttam :/
majd be kell szerezni valahonnan sürgősen. -
Mindenki liebsitz vagy milyen sót nézett, és az elején három különböző helyen landoltak