20
-
#20 hm??? hol vagyok? Mz\xßaäárkh, mar megint elszamoltad a belepesi szoget, te ebadta! hanyszor mondtam mar, hogy tedd le azta csapszex magazint, mikozben teret valtunk! Ne tessek, meg a kratert is elrontottad! Mz\xßaäárkh, a csapmanias pilota... aaorgh... mi lesz igy az ¤÷×\_T[j]*iksznegyzet/H beli urprogrambol, ha mar ijjen urcsap-manias pilotakat kapunk... -
magyar ember 2 #19 Ez az X-Aktak x+1. resze. :) -
#17 Marhasag... Az infravoros erzekelokon ugy virit a becsapodas mint az allat, meg 24 oraval kesobb is!
Az persze konnyen elofordulhat hogy eppen nem jar arra egy muhold sem, es csak ugy arraterelni egyet eleg kemeny dolog lenne... de mintha fent a cikkben lenne szo valamilyen vadaszokrol... ...vagy azota a szemtanuk eltuntek?
Mar megint a hulye politika fosztja meg a vilagot egy esetleg komoly tudomanyos elorelepestol... "Ez a MI meteorunk, MAGUKNAK semmi koze hozza, majd tajekoztatunk mindenkit, ha ugy latjuk jonak..." b@$$zak meg! -
#16 Akkor marad a kérdés miért nem akarják meghatározni? -
J@no #13 csak azok a műholdak elvileg titkosak (az más kérdés hogy mindenki tud róla : )))) -
#11 alapvetően nem értem a dolgot... a felső légkör és a világűr földközeli régiója tele van pakolva olyan izékkel, amik egy újságot elolvasnak ami az utcán hever... most akkor egy kavicsot, ami biztosan felborított pár fát, meg esetleg okozott egy kis tüzet nem találnak meg... jajjjjmár :) -
Cselex #10 A föld nevű bolygóra becsapódott a meteor.
Ami nem más mint egy meteornak álcázott űrhajó.
Amint leszáll az este a lárvák elhagyják a hajót és megtámadják a szomszédes településeket.
Az emberek zombivá majd késöbb módosult mutánsá .
És elepik a földet de egy szervezet segíthet a földön!!!!!!!
MIB -
#7 HEHE:
"kozmikus objektum becsapódásának téves értelmezése szükségtelen nukleáris válaszlépéseket eredményezhet,"
Visszalőnek az űrnek atomrakétával? :D
DE mivel ha elméletileg minden ország leszerelte? KHM.. -
#5 lol -
Xboxman #1 Az invázió elkeldődött!