Gamez + SP1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Most ez hogy a faszomba jon ide? Most oszinten!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MuERTe
Tudom, hogy elsõre hülyének fog hangzani, de a netrõl.
Cso sracok! Nem tudjatok mikor jon ki a lords3? (LotR3) Ja es hol tudnek nagy strategakkal es fifa rajongokkal tarsalogni? 1000 kosz...
hen-tes
nekem az a fps nem megy amibe szétlehet löni a falakat :(
mi a teendõ ?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Csacsi
Köszönöm, most már csak 1 láma kérdésem lenne, hogy honnan lehet leszedni?

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Blasta
Na lekéstem....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Service pack 1 az XP-hez.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

toMpEr
Service Pack #1

Csacsi
Lehet, hogy kicsit láma lesz a kérdésem, de mi az az SP1?

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ams
ha most nekem "teszt"(iso) v. van felmegy az SP1?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Sephi
Jo az te vagy de voltak sokan akiknek nem ment :)

En nekem se ment minden de most hogy felraktam minden ment mint a zsir

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Az utóbbi három hónapban megjelent játékok nálam eddig is 100%-osan futottak XP-n...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ams
ha most nekem "teszt"(iso) v. van felmegy az SP1?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

nekem sem volt eddig se gondom.
most fentvan az xp-sp1
gta3
cs
tribes2
ttd
bridge commander
nfs6hp2 demo
ezek 100%
MuERTe
Nekem eddig sem volt gondom egyikkel sem (max a savage4 miatt), igaz én angolt használok.
Sephi
Nos teszteltunk itt egy ket dolgot es kiderult hogy a utobbi 3 honapban megjelent jatekok 100% osan futnak XP-en ha van SP1 Final rajta.

Ez jo cselnek bozonyul szal ajanlom mindekinek akinek nem megy egy gama XP allat hogy tegye fel.