Soldiers of Anarchy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Okos dolog odakésziteni a tankjaidat, hogy mikor elkezd rohanni, szétrobbantsd a fejét.
Ki fog baszni desktopra, ha sikerül a magyar változattal!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
na szóval azt modnja hogy dead lovagok leszünk kérek légicsapást felrobban az össes ellen kivéve a ringyo és mikor elkezdeném löni elszalad és behozza azt a videót amikor meghalok 😞
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Szóval mostmár szenvedek vele rendesen.
Ugy van, hogy mondja, hogy élõhalott lovagokat csinál belõlünk, vagy meghalunk. És akkor jön egy teherauto amibe vagy beszállunk vagy nem, de végülis tökmindegy mert ha ezt választjuk megölnek ha viszont vártnk egy csomot akkor ellenségekké változnak az addig semleges AHGYE katonák és élöhalott lovagok "Õ" pedig sárgára vál (a háromszög a feje fölött és elmenekül). Ha mi megöljük õt (amit én meg is tudtam csinálni) akkor ott a 3. befejezés. Probálkozz!!!
Ha nagyon nem megy elmondom hogy kell

egyébként az van hogy jön a ribi megszólal halott lovagokat csinálunk beloletek mire a fonok nem erre a csaj de és mondja várjátok meg a helikoptert addig vissza kapjuk az irányítást és elkezdem lQni az ellent de bejön az anim
Egyáltalán megértetted mi a feladat?
Amúgy a P betû után van az Õ betõ.

Nem kell annyira az a tank, inkább gyûjtögess Abrams-re, T-55 sztem nem nagy szám.
@ Bigfoot
Egyébként meg szerinted mondanám ha nem lehetne?
@ All
Ugy belejötte a photoshop-ozásba, hogy csinálok valami fasza banner-t, abbol a 4 wallpaperbõl ami megvan.

Sajnos a kereskedõnél nem sikerült megvennem azt a meseszép T55-ös harckocsit pedig nagyon fájt rá a fogam. Már mindenem felajánlottam cserébe, de akkor sem adta.

mi a másik ketto??
hogy lehet elérni a másik befejezést??
Még most nem tudom mit takar az általad említett három féle befejezés, de ha megoldható akkor a magyar verzió kimentett állását betöltöm az angolba és megpróbálom megkaresni a harmadik féle befejezést is.
Én is ezel játszottam. 3 végjátéka van a game-nek, és ebbõl a magyarok csak 2-t csináltak meg: elárulom: a 2 rosszat. Mivel 1-szer éreznéd csak azt hogy na ez jó befejezés, de ez a fordítók nem hogy nem fordították le, hanem kivették az angolt is, igy amikor befejezted a játékot, nem az Outro jön hanem kidob asztalra. Jó mi?
Ezek után csak azt mondom, játszd végig, kicsi az esélye, hogy pont a jo végjátékot fogod elérni, és addig télleg full magyar (egyetlen egy szöveg a 6 pályán angol). Azért kicsi az esélye, mert nem biztos h gondol arra az ember h igy is befejezõdhet, és el siklik a megoldás mellett.
Én végigcsináltam 2 és félszer, és nagyon király játék.
Én mondjuk csak most a héten szereztem meg. Az angol verzio megvolt anno 2 éve amikor megjelent, de valahogy nem került rá sor.
Viszont most megtudtam, hogy a pc gura januári számához ajándékba adták a magyar verziót.
A Mediamarkban lehet kapni régebbi újságokat, gondoltam hátha ez is köztük van. Ultra mázlim volt, mert amikor nekiáltam a hatalmas újságkupac böngészésének, rögtön a harmadik újság a pcguru januári száma volt. Tegnap este a 2. pályáig jutottam és nagyon tetszett. Az 1. pályát kétszer is megcsináltam, ez volt nekem a tanuló pálya. Remélem hétvégén lesz idõm még néhány pályára.
Azért szétnézek a neten hol lehet hozzá pályákat letölteni.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Ez a játék BEST. A LEGJOBB. Nagyon ott van pedig már 2 éves...
végigolvasom a topicot.
itt lennének pályák de nemtudom letölteni õket valakinek megy???
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
meg csináltam a 7. pályát a végén ki is nyirtam a papokat uttána röktön annak a küldetésnek kellene jönnie ahol fegyver nélkül kezdek vagy még kell valamit csinálnom a papok ki nyírásán kívül is ????
Hááát srácok én lehet feladom. Mióta feltettem a patch-et nem bírok játszani. Azóta már kétszer uninstalláltam az egészet, de már patch nélkül is játszhatatlan... Valamit nagyon elcseszett a gépemen. Talán majd megpróbálom ha Winfost kell telepítenem utána. Pedig nincs szar gépem, és a felbontást is levettem a 2. szintre(elõtte 4. szinten ment).
Ja igen , mozgó aknát egyáltalán nem sikerült vennem a játék folyamán és felszedni sem tudtam õket .Amit lehet ( az a rezgõ 3 lábú szerkezet ), az nem más , mint az ilyen aknák kiiktatására szolgáló szerkezet .Lerakod a közelükbe és jó gyorsan elfutsz . 😊 Mert szépen odacsalogatja magához azokat .Mondjuk nem éri meg megvenni mert egyszerre csak 1 aknát tud semlegesíteni , szóval hanyagolni érdemes .
Esetleg tervezésre , szerver üzemeltetésre , renderelésre és egyéb komolyabb számítást igénylõ szoftverre ... de játszani is tutu lehet vele .

Nincs vhol egy leírás a végigjátszásról ? Mintha lenne gy ilyen oldal , ahol game végigjátszások vannak ...
Akárhogyis van , én azért megcsinálom a többi küldetést is a másik oldalt választva ( RFA ) meg ugye kíváncsi vagyok arra a 2 új pályára is .Mondjuk igaz , hogy tényleg kihívás egyszál papi csuhával nekiugorni annak a pályának , de van legalább benne kihívás és ez tetszik .
Amire nagyon kíváncsi vagyok , hogy vajon mi a 3. végbefejezés ?!?!?!? Mit kell csinálni és hol , hogy a 3. végkifekletet is megkapjuk ?!? És ez esetleg új pályákkal jár-e ?!?!
Egy biztos , most van egypár ötletem és ki is fogom próbálni , mert izgat , hogy mi lehet a vége .
Persze elég csalódás így is , hogy mindössze 9 egymás utánni pálya van és vége ... én azért ennél többre számítottam . 😞
Nagyon sajnálatos , hogy nincs benne skirmish mód ( a multiban ) , amit egy kis kereskedés opcióval felvértezve a játék igencsak hosszú életû lett volna .
Na mindegy ... mindenesetre így nem sajnálom , hogy nem eredeti a game , mert ugyan a játék és az ötlet nagyon király , sõt ... de csalódás ez a kevés pálya .
Ha vki megleli ( elõbb mint én ) a 3. végkifejlet elérésenek módját , szóljon ide .
Igen, sajna rájöttem. Nem értettem miért nem mûxik a technikád, de aztán kis logikával kikövetkeztettem... A másik dolog amiért szomorú vagyok a patch miatt, hogy igencsak elszúrta nálam a játékot. Az egy kis dolog, hogy teljesen átírta az irányítást, de a legrosszabb, hogy percenként befagy a játék. Lemerevedik van hogy egy egész percre, aztán egy percig megint megy. A töltés meg egyenesen kétszer lassabb lett...

Tapasztalt valaki hasonlót?Ha megvan még a 6. missziós kimentésed töltsd be , üss egy enter és írd be hogy WINMISSION .Ezután betöltõdik a 7. misszió és tégy úgy mint az elõbb ... és láss csodát .Szóval itt is már elágazik a játék és 2 újabb pálya jön .Szerintem a 4. pály a döntõ , mivel itt nem mindegy , hogy a PUNKOK vagy a TFR oldalára állsz .Az 5. küldetés teljesen máshogy kezdõdik és nincsnek benne helikopterek , ha a TFR oldalára állsz .Szerintem akkor is más lesz a vége , ha megtámadod a 6. küldetés végén a NOAH-t vagy akkor is lehet egy másik pálya útvonal , ha a 4.-beb mindkét frakciót megölöd .De egy a lényeg ... 3 befejezést írtak és ebbõl 2.-t megtaláltam .2 újabb pálya van , ha a 7. küldetésben máshogy döntesz ... de hogy mi az ?! Talán meg kéne ölni a papokat ?!
"...With 23 single player missions through a rich and exciting storyline and various multiplayer options, SOA is the title gamers have been waiting for..."
Amúgy mintha a patch-ek hatására gyorsabb lenne a betöltõdés !