64
Hogy is rippeljünk dvdt?
-
#64 Van sima GordianKnot, de azt körülményesebb használni, mint az autogk-t. -
#63 Sziasztok! AutoGK-val próbálkozom, de egyszerűen mindig megáll / elszáll. Nincsen valami más - egyszerű - mód arra, hogy egy filmet avi-ba letömörítsek? -
#62 :D Tényleg! :D NEm is néztem a dátumot!!! :D -
#61 lol, gondolod majdnem egy év alatt nem sikerült túllépnie a problémán?:D -
#60 Ha lehet, ne a CD méretet állítsd be, hanem a Frame-t! Ha nem akkor maradjon a CD, de a hangot ne auton hagyd, hanem a DVD-nél tedd át 128kbps re! Mivel egy 6 csatornás hangsávot (ha megvan a codeck is hozzá) akkor ő megpróbálja egy az egyben azt megtartani (ac3). És az elég brutál méretet tud elfoglalni 1 CD méretnél (300-400).
És úgy próbáld meg!
Más ötlet, esetleg szedjél le a egy frissebb Codecket! (DIVX vagy XVID)
Nekem más ötletem nincs. Esetleg másik programot próbálj meg! Én a Xilsoftot Video konvertert használom! Nem biztos h jó, de nekem bevállt! És rengeteg formátumot ismer! DVD-t nem lehet vele készíteni viszont! :D De gondolom nem is az a szándékod!
-
#59 A megoldás csak 1hsz-el lentebb van, használj AutoGordianKnot-ot. Ingyenes, és csak 4-5 beállítást kell megadni. -
#58 sziasztok dvd rippert IMTOOL használok, de nem konvertálta végig a VOB FILE-T AVIRA. a kb 40% megáll és kéri a registrációs kódot. de mivel a weblapjuk csak vásárlásra ugor át, nem lehet regelni. Segítsetek?? -
#57 Sziasztok!
Dvd-t rippelek, auto gk-val.
Beállítok mindent és amikor kész egy alig 400 megás, szar minőségű avit kapok.
Miért?
-
do2 #56 dvd ripeket szeretnék de dual hangal szeretném megoldani hgoy van erre lehetőséghogy divx alá dual hangot tegyek ? -
frc0032 #55 vagyis az av converter -
frc0032 #54 nekem megvan az sv converter 1.0, és próbáltam vóna kódolni vele 1 másolásvédett filmet, le is rippeltem, osztán nem műxik, mert leáll 22%-nál :'( help!!
üdv:
FRC#0032
-
#53 kodold bele :)
virtual dub + subtitle plugin, frameserver, TMPGenc -
frc0032 #52 Helló mindenkinek!!
Ez nemtom h ide tartozik e de aki tud az segíccsen mert fontos: hoyg tzudom megcsinálni, hgogy 1 mpeg fájlhoz ne kelljen a feliratfájlja, tehát h a felirat bele legyen keverve a videóba??? vagy azt hogy lehet, hogy a feliratfájlos mpegeket lejáccani a hollííwood kártyámon??
üdv:
FRC#0032
segíccsetek PLSPLSPLSPLSPLS!!!!
-
mann #51 nobody? -
mann #50 DTH=DTS :) -
mann #49 Adott egy csak DTH hangu koncert DVD, hogy tudnek belole DTS-Audio cdt-t gyartani? vagyis mivel lehetne ugy leszedni 1 DTS wav-ba leszedni, es utana azt kiirni audiocdre? (persze ebbol tudom hogy csak DTS dekoderrel lejatszhato audio cd lesz, de nekem ez kellene pontosan!)
Tud vki segiteni?
koszi. -
goofy1984 #48 Én a SimpleDivX-et használom. Nagyon sok mindent tud: kiválasztani a filmet, méretezni, darabolni, hang formátumát és nyelvét ki lehet választani (ac3, mp3, ogg), több féle videókodek, méret kalkuláció, tömörítési eljárás...
És a magyar nyelvet is tartalmazza -
:) #47 yó akkor hogy tudok ac3-s hangot csinálni 1 filmre ?
-
izb #46 dvd rippeléshez nem kell ac3 kodek.... -
:) #45 Sziasztok! dvdt rippelnék de ac3 hangal szeretném... honnan tudok leszedni ac3 kodeket amit használni tudnék ?
-
abzu #44 Köszönöm szépem -
#43 Itt nézz szét. -
abzu #42 köcci, de olyanra gondoltam ami aviba is tud menteni olyat is tudsz? -
#41 DVD Shrink -
abzu #40 Sziasztok nem tud valaki mondani egy jó dvd ripeelő programot? -
#39 pedig ironikusan ertettem :) de lanyegebe az volt a cel, hogy csak azt tedd fel, amire igazan szukseged van es nem mindenfele codecpackot -
Rossi1 #38 Köszi a segítséget!!!
Leszedtem a K-lite-ot és az jobb, mint a Nimo volt. Egyébként nem tudom mi lehetet a hiba, mert a Codec pack csere után is csinálta aztán leszedtem a Battlefield 2-őt és frissítettem egy DirectX-et. Most meg jó....:) Szóval nem értem, a lényeg hogy nem fogok mostanság BF2-őzni.:))) Még1szer köszi!:) -
#37 szedd le es ne tedd fel
brobald meg valamelyik ffshowt -
Rossi1 #36 Köszi!
De azt hogy tudom megnézni, mert Nimo codec pack-ot használok. Leszedtem és felrektam újra de nem változott semmi -
#35 valamelyik Xvid.... -
Rossi1 #34 Sziasztok!
Talán nem pont a topichoz tartozik, de nem találam ennél jobb helyet... Segítség kéne. Az a helyzet, hogy egész eddig simán lejátszottam itthon mindenféle filmet, de tegnap óta iszonyatosan ronda lett a kép. Ég az egész csak piros és sárga színek és a fehér is vakító, ráadásul csíkos az egész. Mindent leszedtem és újra raktam, a kártyámmal nem lehet gond, mert a játékok gyönyörűen mennek és más grafikais szép, egyszerűen csak az avi-k élvezhetetlenek! Valaki tud segíteni mi lehet a hiba, mert én már kifogytam az ötletekből... Előre is köszi -
#33 dvd -> avi? -
izb #32 SHRINK -
#31 hali!
uj topikot nem akarok nyitni, ezért itt kérdezem meg, hogy DVD-rippeléshez melyik a legjobb program manapság? (ami kb ugy rippel, hogy megnyomok egy gombot, és onnantol kezdve több dolgom nincs is.) -
#30 koszi artsi, de innen mar minden megvan meg a doom9.org rol is, megvannak a codekek, es a hangot is sikerult kiszednem
de azert a vite rippelo csapattal szeretnek par szot valtani, nem tudjatok hol lehet elerni oket? -
#29 Itt egy rakat hasznos cucc, letöltés és cikk(!) van, érdemes szétnézni: www.fpscentral.hu/divxcenter -
#26 hat de en mos szeretnem megnezni es 1 even belul nem akarok uj gepet venni
a masik dolog: graphedit
kellene egy olyan directshow szuro hogy wav dest
de nincs. olyant honnan lehet szervalni?
-
galocza #25 de gondolj arra, hogy más, akivel megosztanád viszont rosszul jár vele (és te is, amikor lesz egy jobb géped). -
#24 abbol az 576*320bol meg lejon a 40-40 csikleszedes, es ugy mar szabvanyos
de most megproszalom fix bitrataval lenyomni a filmet ugyanekkora felbontasnal, mert nem turom hogy akadjon, legfeljebb nm lesz olyan a minosege mint kellene -
galocza #23 ezt a vbr dolgot még mindig nem értem. a 2-pass eleve vbr a videonál... ergo én is azt írtam.
ha videonál alkalmazol változó bitrátát, a hangnál mért nem?
az 576x320 ok, de nem hiszem, hogy megfelel az eredeti képaránynak ld a #11 táblázatot. ugyanakkor - mivel amúgy is tömörített végeredményről van szó - a képpontok száma és a "hasonló" minőséghez szükséges bitráta nem arányos. tehát, ha kisebb felbontást adsz, nem elegendő ezzel arányosan beállítani kisebb bitrátát.
utolsó: igen. a 2-pass azt teszi, hogy első lépésben végignézi a nyersanyagot, hogy melyik jelenetnek mekkora bitrátát adjon és ezt logolja, és a második menetben készül el a végleges video (vbr 8).