114
Unatkozom;)
-
Xboxman #31 Anno mindenki Lacc stylez logoba futkározott!:)Nem szabad tömeg termékké tenni azokat a remekműveket,mert akkor elvesztik az egyediségüket:))) -
#29 szerintem szóljatok Lacc-nak... mégiscsak nagyobb név logo-szakmában mint magus :) -
bulis #28 Nekem is csinálna valaki logot. Valami frappáns animált jó lenne. Sajnos nem értek az ilyesmihez.
Köszike! -
Xboxman #27 "hasonlora mint enyem?"
Igen
köszke! -
#26 Megcsinalhatom... hasonlora mint enyem? -
#25 kösz,de nem.Magus ingyé csinálná -
Xboxman #24 MAtrix styleban(sok zöld betű meg szám a háttérben:)És mindez animálva:)Na? -
Xboxman #23 Énisz! -
#22 Én is örülnék vmi dögös logónak!! :D -
#21 Ahogy a tesom mondaná: "Jó pénzért mindent.." :)) -
#20 Csinalok neked vazzer olyan logot hogy hu :)))) -
#19 Mágus! Nekem csinálhatsz egyet!!
Én nekem ugy sincs időm rá,meghát semmi elképzelésem sincs hogy nézzen ki. -
#17 nekem jó a homemade csúnya de legalább én csinálom :D -
#16 Ez a logó csinálás arra enged következtetni hogy most is van időd :) -
#15 péntek. akkor van idom. arra gondoltam -
#14 nem 'majd ha lesz időm', mert abból soha nem lesz semmi (tapasztalatból tudom). válassz meg egy napot a héten, és akkor. :) -
#13 ok kösz hogy segitesz.majd ha lesz idom elnézek a könyvátrba(ÉN,hát hülye vagyok én?:)) -
#12 azt tudom ajánlani, hogy hallgass a tesódra (én soha nem tettem, dehát miért ne próbálkozzak? :)) )
logo köszi nemkell, tudok sajátot alkotni :) -
#11 nem kell logo?:) -
#10 mintha tesómat hallanám...:) -
#9 helyes döntés :) addig keresd elő, ha meg nincs meg otthon akkor holnap irány a könyvtár hozd ki -
#8 jó ötlet. majd hétvégén elkezdem -
#7 egy igencsak jó regény, ami legalább megismertet a világgal egy kicsit...
és ha év végére kell? nagy baj, ha hamarabb kész vagy? annyival kevesebb gondod lesz. most csináld, amíg kevesebb a hajtás a suliban... ilyenkor egyszerűbb tanári segítséget is vadászni, konzultálni, stb... -
#6 év végére kell
amugy mi az a Quo vadis? -
#5 akkor sicc :) legalább kezdd el olvasni mondjuk a Quo Vadis-t, minthogy itt ülsz... hidd el, nemfun az utolsó 3 napban összecsapni (én is eljátszottam egyszer) -
#4 hukk?:)
ilyenekre emlekezni
erre meg en se emlekeztem:) -
#3 írd inkább az évfolyamdogádat... -
#2 na valahogy nem tolongotok:) -
#1 unatkozom. ha vinek tetszik az ilyesmi vagy barmilyen csinalok , mert krvara unatkozom:)