114
Unatkozom;)
-
Xboxman #74 :))a meg ő szokta helyetesíteni a télípót is! -
#73 mellekallasban grafikus:))) -
Xboxman #72 nem grafikus,hanem Webpéjdzsdizájner -
#71 nicknev: ezert ne csinalj animaltat:) ezert nem csinaltam en se... rincewind csinalta ezt, aki grafikus vagymi... -
Xboxman #70 Nicknév= -
Nicknév #69 -
Nicknév #68 Nem!!! -
Xboxman #67 enyit erről:P -
Xboxman #66 -
Nicknév #65 -
Xboxman #64 -
Nicknév #63 hülye pöcsök -
Xboxman #62 na látod,mi is így gondoljuk:) -
Nicknév #61 te tudsz valamit! nehogy valaki segítsen, akkor a végén még sikerülne!!! -
#60 kezdjél újat! :) -
Nicknév #59 már sikerült leszorítanom 7kb-ra, de így már nem az igazi!!!!!Már nem tudom hogy mi a rákot csináljak vele:( -
Nicknév #57 hele!!! lenne egy újabb kérdésem:)
Leszedtem a Ulead Gif Animator 5-öt, csináltam is egy nagyon baba logot, DE túl nagy a mérete! Ugy csináltam meg hogy felhasználtam két képet( mindegyikből egy kis részét), az egyiken végigfut a nevem majd bevillan a másik! Szóval: mitől függ a leendő gif mérete! az enyém 30kb bazzze
köszi a segítséget előre is!!
-
#56 Éppen az a kihívás :) -
Nicknév #55 paintba már csináltam de az nem túl nagy kihívás:(
-
Nicknév #54 :D
okk, de én szívesen megprobalkoznék egy animált logó elkészítésével!!! mostkomolyan pls! -
Xboxman #53 paint,neopaint:P -
Nicknév #52 sziasztok!!! tudnátok egy két programnevet adni amivel fasza kis logókat lehet csinálni???
előre isköszi!!!!! -
#50 ok csinalj nekem egyet, ha nagyon raersz
Lattal mar vilagito Microsoft feliratot?
Nahat nekem ilyen kene: Májkroszoft felirattal -
#49 tanuljal magus inkabb -
#48 wazzer petee a tied kurva fasza (szerintem) de tok komolyan, miert akarsz ujat? inkabb csinalja nekemis olyasmit mint amien a tied most -
#47 hihihihihihihi -
#46 Emlegetett itt valaki engem? :D -
Xboxman #45 Hitegeted itt a jónépet:) -
#43 hajj holnap nem lesz mar idom ma meg mar nem hiszem hogy csinalok pedig a 007bol took jot lehetne csinalni -
#42 nekem jöhet egy kircsó logo csak ne valami Lacc stílusban(ezt csak halkan jegyzem meg) -
#41 Nekem is csináljon már vki! -
#40 Igazából mindegy, csak valamit, ami jobban néz ki a mostaninál... animált ne legyen, azonkívül nekem 8. -
#39 milyet szeretnél? -
#38 Valaki más nem akar csinálni nekem? :) -
#37 már nem unatkozom sorry:) majd szolok ha megint -
#36 Ha télleg annyira unatkozol, csinálhatnál nekem is, mivel a mostani télleg elég sh*t, mivel alig érek rá!
Thx.. -
#35 Valaki legyen oly' szíves, dobjon össze nekem is vmi logot, nekem nem akar sikerülni :) -
#34 Nem kéne :) -
#33 lacc powa. igazatok van elzarándokolok Lacc mesterhez a logoert:) -
Xboxman #32 OKE