Csináljak vkinek logot?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Life is around you and in you.\"

hülye pöcsök
na látod,mi is így gondoljuk😊

te tudsz valamit! nehogy valaki segítsen, akkor a végén még sikerülne!!!
G@b0r
kezdjél újat! 😊

már sikerült leszorítanom 7kb-ra, de így már nem az igazi!!!!!Már nem tudom hogy mi a rákot csináljak vele😞
hele!!! lenne egy újabb kérdésem😊
Leszedtem a Ulead Gif Animator 5-öt, csináltam is egy nagyon baba logot, DE túl nagy a mérete! Ugy csináltam meg hogy felhasználtam két képet( mindegyikbõl egy kis részét), az egyiken végigfut a nevem majd bevillan a másik! Szóval: mitõl függ a leendõ gif mérete! az enyém 30kb bazzze
köszi a segítséget elõre is!!
Manta
Éppen az a kihívás 😊
paintba már csináltam de az nem túl nagy kihívás😞
😄
okk, de én szívesen megprobalkoznék egy animált logó elkészítésével!!! mostkomolyan pls!
paint,neopaint😛

sziasztok!!! tudnátok egy két programnevet adni amivel fasza kis logókat lehet csinálni???
elõre isköszi!!!!!
Mike at home
ok csinalj nekem egyet, ha nagyon raersz
Lattal mar vilagito Microsoft feliratot?
Nahat nekem ilyen kene: Májkroszoft felirattal

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
tanuljal magus inkabb

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

[-Balu-]
wazzer petee a tied kurva fasza (szerintem) de tok komolyan, miert akarsz ujat? inkabb csinalja nekemis olyasmit mint amien a tied most
[-Balu-]
hihihihihihihi
Lacc
Emlegetett itt valaki engem? 😄
Hitegeted itt a jónépet😊

magus
hajj holnap nem lesz mar idom ma meg mar nem hiszem hogy csinalok pedig a 007bol took jot lehetne csinalni

Factor_007
nekem jöhet egy kircsó logo csak ne valami Lacc stílusban(ezt csak halkan jegyzem meg)

petee
Nekem is csináljon már vki!

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Lacee
Igazából mindegy, csak valamit, ami jobban néz ki a mostaninál... animált ne legyen, azonkívül nekem 8.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Ams
milyet szeretnél?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Lacee
Valaki más nem akar csinálni nekem? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

magus
már nem unatkozom sorry😊 majd szolok ha megint

Stann
Ha télleg annyira unatkozol, csinálhatnál nekem is, mivel a mostani télleg elég sh*t, mivel alig érek rá!
Thx..

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Lacee
Valaki legyen oly' szíves, dobjon össze nekem is vmi logot, nekem nem akar sikerülni 😊

[-Balu-]
Nem kéne 😊
magus
lacc powa. igazatok van elzarándokolok Lacc mesterhez a logoert😊

OKE

Anno mindenki Lacc stylez logoba futkározott!😊Nem szabad tömeg termékké tenni azokat a remekmûveket,mert akkor elvesztik az egyediségüket😊))

Dzsini
szerintem szóljatok Lacc-nak... mégiscsak nagyobb név logo-szakmában mint magus 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nekem is csinálna valaki logot. Valami frappáns animált jó lenne. Sajnos nem értek az ilyesmihez.
Köszike!
"hasonlora mint enyem?"
Igen
köszke!

[-Balu-]
Megcsinalhatom... hasonlora mint enyem?
petee
kösz,de nem.Magus ingyé csinálná

MAtrix styleban(sok zöld betû meg szám a háttérben😊És mindez animálva😊Na?

Énisz!

KeKKSZike
Én is örülnék vmi dögös logónak!! 😄

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

[-Balu-]
Ahogy a tesom mondaná: "Jó pénzért mindent.." 😊)
[-Balu-]
Csinalok neked vazzer olyan logot hogy hu 😊)))
petee
Mágus! Nekem csinálhatsz egyet!!
Én nekem ugy sincs idõm rá,meghát semmi elképzelésem sincs hogy nézzen ki.

The Garrett
nekem jó a homemade csúnya de legalább én csinálom 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lazarus
Ez a logó csinálás arra enged következtetni hogy most is van idõd 😊
magus
péntek. akkor van idom. arra gondoltam

Dzsini
nem 'majd ha lesz idõm', mert abból soha nem lesz semmi (tapasztalatból tudom). válassz meg egy napot a héten, és akkor. 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

magus
ok kösz hogy segitesz.majd ha lesz idom elnézek a könyvátrba(ÉN,hát hülye vagyok én?😊)

Dzsini
azt tudom ajánlani, hogy hallgass a tesódra (én soha nem tettem, dehát miért ne próbálkozzak? 😊) )

logo köszi nemkell, tudok sajátot alkotni 😊

magus
nem kell logo?😊

magus
mintha tesómat hallanám...😊