114
Unatkozom;)
-
#114 az arc több, mint egy éve nem járt az SG-n, sztem engedjétek el:) -
#113 Én ebből szeretnékhttp://i4.bebo.com/042a//14/skin/2008/10/09/18/7938779049_main_bg_4456.gif és a név legyen shezY Előre is köszi !!! -
#112 hello szeretnék logot ezzel a képpel
ez a kép és igy mgjelenik rajta a nevem igy h :attis -
#111 Üdv!
Szeretnék egy logót ebből a képből: GTA IV Kép
Elöre is köszönöm!
Üdv! -
#110 hali!
azért jöttem ide mert a logoműhelyben nem csinálták meg a kérésem...
kéne nekem egy nem vipes logo, a hősök (heroes)c. sorozatból!animált legyen, és a heroes és a szucsy felirat váltakozzon, de jól nézzen ki!leőre is thx -
#109 kéne egy lokkó,VIP-es,2 rétegű,az első réteg fehér alapra,ez a kép: http://www.sg.hu/forumkepek/2006_03/BMW_GTR_2.jpg
mellé,hogy BMW POWAA(kékkel)
a 2. rétegre,pedig az hogy 4D4M(kékkel) és mellé ez a kép: http://www.soccervista.com/competition/icons/FC-Barcelona.png
thx,thx,thx
,és lehetőleg a 11. fejlécszínhez igazitva -
#108 má nem köll :) -
#107 hy all
kene egy logo lehetoleg olyan betutipussal hogy ki lehesen olvasni DupiDani felirattal es ezzel a keppel:
elore is thx! -
#106 Ha van kedved készíts nekem egy logót, 120x20-as méretben, a lényeg hogy egy felirat legyen aminek a színe megegyezik a logó sorával.
A régi is ilyen volt és ezt a színt szeretném megtartani, nameg a zöld színt a feliratnak.
Íme a régi:
Maradjon a felirat vagyis a Qwerty, jó lenne valami modernebben, érdekesen megoldani.
Sajnos ennél több ötletem nincs, meg próbáltam én is csinálni de kudarcba fulladt.
azért szeretném hogy amire lejárnak a büntetőpontok egy új logóval térjek vissza, ami kedden lesz.
Előre is kösz.
-
#105 sziaztok szeretnék egy logot!!segitene valaki?? -
NST Agica #104 Heyya!
Ha mostanaban is unatkozol, akkor keszithetnel nekem egy logot. Tudom nem most dobtad fel a temat, de hatha bejon:)
Kocce
-
#103 ja,kéne -
#102 ja és lehet kérni hogy milyen legyen a logo? -
#101 ha valaki nekem csinálna egyet az nagyon jó lenne mert ez nem tetszik ami most van :) -
#100 TÉÉÉK! -
#99 azt látom. DD
nagggyonszéépö -
#98 nekem nem kell!!! -
#97 szerintem nekem van egyik legrégebben futó logóm.
St -n kívül, DDD
ha akar valaki csinálhat nekem is,
majd megbeszéljük előtte.
Valami Jamiroquai -os téma lenne jó nekem. D -
blackgamer #96 "a topicban csak a logokovácsok készíthetnek logot"
itt viszont bárki (bár nem tudom mennyi jelentkező van még) -
#95 Magus ráérsz még? :D -
#94 hé nekem kéne egy új logo.olyan hogy kijön hogy band of brothers és utána kép pár szereploről(pl.roe doki winters malarkey libegott)aztán jelenjen meg az hogy risu führer fehér betűkkel a elites háttér előtt.köszi szépen és légyszi csináld meg 8-nál kisebbre mer má elég sokat maszakodtam a méretek miatt(ez a nemi szervemre nem vonatkozik:) -
#93 Itt kérdezz rá ! -
#92 Valaki csinálna nekem egy dögös, igényes szép logót? -
#91 nem csinálnál nekem egy logot ???
ilyesmit mint neked , csak a terep 2.exe filt inditaná el :) -
[Walaki]D`Lair #90 Enyémet is azzal csináltam...(meg is látszik rajta...:))) -
#89 Animation Shop Pro -
#88 mivel csináljátok? mert én akárhány színt is használok, nekem akkor is ugyanannyi, mintha csak fehéret csinálnék. -
#87 nekem nem csinál vki ??? :D -
#86 hat nem tom te hogy csinaltad meg 4 be a folyamatos hoesest -
#85 Jó, de amikor villog a kurzor, az csak 8*8-as, és 7 színt használok összesen.
Így is igen neccesen fér bele abba a 4.mittudoménmennyibe -
#84 és még így is az egyik leghosszabb animációd van... 61 frame iszonyú sok :) -
#83 Nicknév, attól függ a méret, hogy hány színt használsz(3,7,15,(31?)127,255), a változatlan területeket mented-e (ha nem, akkor a legkisebb téglalap alakú területet menti, amiban mozgás van), meggora területen van mozgás (tehát ha a két átellenes sarokban villog 1-1 pixel, az gáz, mert menti az egész képet), és hogy mennyi képből all az anim. Én is kénytelen voltam a színváltó utasítások gépelését 4 karakterenként megjeleníteni, mert valami 6kB volt az eredeti (elveszett, uhhogy nem tudom pontosan)
Mindenesetre sok sikert az optimalizáláshoz -
#82 Várom az ötleteket (persze logó formájában) hogy mit lehet ebből kihozni, gyerünk gyerekek ki segít nekem logót gyártani???
-
#81 Hát, izé, megköszönném, de azé a nevem vmi faszán legyen belenyomva pls.
Régen csináltam én is egyet, abban becsapódott egy meteorit, felgyulladt egy erdő, jöttek az ufók, meg minden volt, csak kicsit nagy volt a mérete, de kibaszott jó volt. -
Nicknév #80 Ha arra gondolsz hogy belevésem a neved + egy ilyet, akkor rendben megteszem, de csak neked!! -
#79 am,ugy mostanaban nem unatkozom -
#78 izé, sorry most egy ideig nem akarok, ez is eleg szenvedes volt. a hoesest nem en csinaltam, csak az alaplogot. sorry -
#77 Na, mágus, ha unatkozol akkor nekem egy hóeséseset légyszi, egy betépett rénszarvassal, meg egy pucér mikulással! -
Xboxman #76 Te meg keress egy fát és...onnan úgy is tod mi a dolgod(nem,nem lehúggyozni mielőtt még erre vetemedsz) -
Nicknév #75 egyszer el kell kezdeni!!!!! 1 óra után már nem túl bonyolult:))), persze a maga szintjén!!
Xboxman neked meg száradjon le a bal heréd