570
Melyik lenne a leg ideálisabb?
-
#570 én má eladtam áron alul!!! -
#568 P4P800 dlx rulz -
#567 Kössz, mindenestre! Az hogy drága bót....! -
#566 Ja, bocs eosszul értelmeztem a kérdést... XPC-t nem ismerem! -
#565 Inkább ABIT IC-7 vagy IC-7G vegyél a legjobb
Intel 875 alaplap a piacon.
Én ilyent fogok venni.
"
Az ABIT mérnökei feltörték a 865PE kódját!
Az ABIT IS7 és IC7 széria a "Game Accelerator" technikával, most már a létező leggyorsabb alaplap , ami valaha készült!
Az ABIT új BIOS-t készített az IS7 szériához , mellyel "kiszabadítható" a 865PE lapkakészlet igazi ereje, és ezzel megalkották a létező leggyorsabb 865PE lapkakészletes alaplapot. Az ABIT szerint az IS7 széria 17%-al gyorsabb Springdale-lapkakészletes társainál . Az IC7 széria szintén profitál a "Game Accelerator" technikából, így a ABIT IS7/IC7 sorozat a lehető legjobb választás lehet a játékosoknak , akik még több fraget akarnak gyűjteni , vagy csak jobb játékélményben akarnak részesülni."
-
#564 XPC szerintem drága bolt az árlistájuk alapján. -
#563 Nem azt kérdeztem, hogy a p4p800 jó deszka-e?? Azt tudom, hogy 38-é rulz!!! Másik deszka meg olyan 58e sacc/kábé! Az a kérdés, hogy XPC Computer jó bót-e???? Tapasztalat vkinek!!!!!??? -
#562 Szívesen! -
#561 P4P800 Deluxe elég jó alaplap, annál csak a P4C800 Deluxe jobb az ASUS-ok között, már raktam össze ilyen alaplappal gépet, és remekül üzemel. -
#560 XPC? megrendeltem! p4p800 deluxe!! Jó bót??? Vagy megin szívok???? Mint tavaly karácsonykor m*s*rállal!!!! Van kinek tapasztalata??? -
kisviku #559 Köszönöm hasznos lesz ez a tudás.
Kösz mégegyszer Gerry! -
#558 Ja, és fontos, hogy tökegyforma modulokat használj! -
#557 Hogy mit veszel, azt a boltban tudod megnézni (Elolvasod, hogy mi van a modulon lévő chipere írva!)... Hogy a lap működjön DualDDR módban, ahhoz 2db vagy 4db modulra van szükség, amit vagy a két kék (1+3), vagy a két fekete (2+4), vagy pedig mind a 4 helyre beraksz, ennyi. -
kisviku #556 Örülök,hogy a memóriákról is szó van emitten.
Kérdésem: Vettem ma egy ASUS P4C800 Deluxe alapot, reá pedig egy P4 2.6-ost gyári hűtéssel,dobozosan.
A kéziköny felsorol ram márkákat,típusokat,melyeket ajánlanak hozzá de pl.honnan tudom meg hogy amit veszek az az -e?
És hol lehet lyat venni?(jó ez hülye kérdés,de már leírtam...)
A másik,hogyan tudom ezt a dual ddr módot kihasználni?Kérek segítséget tapasztalt hardveresektől,köszi. -
#555 ha minden igaz itt van:
bluefish.hu -
#554 nem gondoltam ilyen nehéz venni egy p4p800-at!! -
#553 és egy p4t533-c rammal meg procival???? Ha igen véletlenül egy mail-t !!! -
#551 Nincsmit! Egyébként az én Kingston memóriamoduljaimon is Infineon chipek vannak... -
#550 Tudtam szerezni Infienon ramot a Samsungjaim helyett és azzal már tökéletesen működik a P4PE alaplapom. Tehát nem lesz szükségem a Kingstonra. De azért nagyon köszönöm, hogy olyan segítőkész voltál!
Ez az ASUS deszka tényleg nagyon király. -
#549 Azé gondoltam, hogy bagóé kell majd eladnom jó kis deszkámat! P4T533-c!
Dehogy még jelentkező sincs rá!!! Azé ez má túlzás!!!! -
#548 Tudom... -
#547 megnéztem -
#546 Küldtem e-mail-t, nézd meg!!! -
#545 húúúú az király!
1 db kingston 512M 333Mhz kellene
kircsi lenne ha megkérdeznéd minél hamarabb...
előre is köszi! -
#544 Hát, ha gondolod megkédezhetem mennyibe lenne nekünk a kütyü, mivel mi viszonteladók vagyunk, viszont mi nem szállítjuk házhoz, tehát el kell érte jönnöd, ha érdekel, akkor mondd meg pontosan milyen memót szeretnél, és elhozatom neked! -
#543 felhívtam őket és azt mondták, hogy csak viszonteladókat szolgálnak ki.... :( -
#542 Passz hívd fel őket, rendesek, nekünk eddig mindig házhozszállították, úgyhogy nemtom van-e boltjuk... -
#541 van nekük bótjuk is vagy csak házhoz szállítanak?
(quality-ram) -
#540 Ez a normális eset. -
#539 Pontosan, a Samsung az egyik legnagyobb gyártó, és ezért néha becsúszik egy egy gyengébb széria... -
#538 ja ket 512-es:) -
#537 Abit BE7 ket kulombozo 512 DDR400 fel ev van a ketto vetele kozott siman megy egyutt jelen pillanatban is. -
#536 Sajnos mar nem, csak az ASUSok kenyesek a memoriakra.
Majd az osszes nagy alaplapgyarto moboja ilyen.
Lattam mar kivalo minosegu Kingstont is szenvedni Abit lapban, mig masikban tokeletesen ment meg joval magasabb frekin is mint amit a gyarto megadott.
Hala istennek engem most megasldott az eg 2db tokeletesen noname 333as RAMOkkal, amik meg 420 is mennek.
De ez csak immel-ammal fordul elo.
A Samsungok elterosege, valoszinuleg meg a nagy gyartasi tetel miatt ennyire valtozatosak. -
#535 Pl. az én nForce2-es (Chaintech 7NJS) alaplapom sem megy rendesen minden minden Samsunggal. -
#534 van üzletük is, vagy csak házhoz szállítanak? -
#533 Sajna az ASUS alaplapok mostanában eléggé kényesek a memóriákra, és csak a kisebb időzítésű (gyorsabb) modulokkal müxenek rendesen, viszont azokkal elég szép teljesítményt nyújtanak...
A Samsung memókkal az a baj, hogy rengeteg féle van belőlük a kiváló minőségűtől (persze ebből van a kevesebb, de azért szép számmal előfordul) egészen a botrányosan vacak cuccokig minden kikerül a boltokba! -
#532 mig masik:) -
#531 nem tudom ki a hibas de egy havernal ugyan ez van ASUS deszka es nem megy benne 2db samsung modul, mi masik lapban siman uzemel rendesen. -
#530 Nekem csak viszonteladói áraim vannak, de hívd fel EZT a céget, én is tőlük vettem annak idején, elég jó áraik vannak, és BP-en ingyenesen házhoz is szállítják a modulokat! -
#529 tuCC mondani helyet, meg hogy kb mennyibe kerül?