24
Ervek,es ellenervek ,tapasztalatok,kinek milyen van?
-
Corvy #24 Hali!
Nekem van 1 Technika mini optical egerem.
Model: Minimse02
rányomom usb portra, felismeri de aztírja ismeretlen eszköz. Nemtudom használni ezen a gépen. Viszont másik gépen tökéletesen működik. Driver-t ehhez lehet leszedni? előre is köszönöm a segítséget -
NZiM #23 Hali. Az mitől van hogy a Labtec Ultra Flat Wireless kombóm néha nem megy?? Bekapcsolom a gépet, olyankor felvillan a vevőjén minden led, ilyenkor műxik is általában. De ha nem villannak fel bekapcskor, akkor nem megy, és még a Windows előtt kiirja hogy nincs keyboardom és ilyenkor hiába nyomogatom a connect gombot semmi. Elemek (aksik) fullon. -
izb #22 lehet poros lett,vagy bezsírosodott.
szedd szét ha nem garanciális,és tisztitsd ki. -
szeva
nekem is genius optikai egerm van :-/ sajna :(
egy kalap nagy rossz dolog! :D
vidd vissza szervízbe ha ugrál, én becittem újatadnak, maj dmeglátom, h az milyen :-/
ha azis szar, akkor nemveszek többé genius-t semmibe...
( de lőtte próbáld fehér papíron használni, merta szineket nemszereti az egér ) -
neménvoltam #20 senki? -
neménvoltam #19 helló! az a nagy gondom lenne,hogy van egy benQ wireless billentyűzetem, és eddig tökéletesen is működött, ám tegnAp ótA nem működik néhány billentyű.drivert cseréltem, és elemet is, ám semmi. Mi lehet A gond? -
OMax #18 Nekem van 1 logitech lx 700 as set-em. az a nagy gondom hogy nemmegy a 2 dolog 1xre. marmint a mouse es a klav, vagy mouse vagy klav, ami jatek kozbe eleg szivas, mert nemtudok celozni meg menni is kozbe. HELP -
Figy!
Ha az egér ugrál vagy mászik, akkor egérbeállítások/rámutatás pontosságot kikapcsolni -
Borg #16 wireless egér... hááát... asszem jól földhözb@sznám 2x mikor menet közben egyszer csak kifogy az elem... ha azt kibirja jöhet... -
izb #15 Köszike ugy néz ki,hogy megoldodott a probléma!!
Olyan az optic eger,mint a bika!
Ugrik a piros szinre:)) -
Én nem használok alátétet... legalább nem kell tisztítani az asztalt :) -
Hehe. Egéralátétcsere :))) -
izb #12 Hat ez elkepzelheto,ugyanis az egerpadomon egy jopofa Walt Disney figura van,es van benne piros
is.
Kiprobalom mas paddal. -
Evilmann #11 Ilyen forgás akkor szokott előfordulni optikai egereknél ha az optika piros színt érzékel. -
Oprendszercsere, egércsere :)) -
izb #9 Hát nem nagyon
további segitség valakitöl?? -
izb #7 Tököm ez a bejelentkezéses dolgot mindig elfelejtem:) -
izb #3 A hozza adott lemezen nincs semmi.
De konkret driver nincs rajta -
Drivercsere. -
izb #1 Én most vettem egy Geniust de neha erdekes dolgokat muvel.
talalomra felugrik a kurzor a bal sarokba
-jatek kozben neha elkezd (FPS) forogni a kep