90
keresek regisztri kódokat !!!
  • Dj Faustus #90
    A Google jó barát
  • Pra
    Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem,
    Windows7 bejelentkező (egy identitás van) jelszavát 2-3 hetente cseréljük és most olyan problémával szembesültünk ,h a jelszót elfelejtette a párom.
    Kérdés: mi a legjobb megoldás ,hogyan lehet feltörni ?
  • ikariam
    szívás XD
  • Dj Faustus #87
    Ha az Ikariam online játékra gondolsz, vedd fel a kapcsolatot a játék üzemeltetőjével - ahogy a Felhasználási feltételeikben írják:
    "4.2 Bejelentkezési adatok, azonosítók, jelszavak

4.2.1 A felhasználó köteles bejelentkezési adatait, minden azonosítóját és jelszavát szigorúan titokban tartani. A felhasználó kizárólag a Gameforge által üzemeltetett weboldalakon adhatja meg bejelentkezési adatait.

4.2.2 A "bejelentkezési adatok", ill. "azonosítók" és "jelszavak" kifejezések alatt minden olyan betű- és/vagy karakter- és/vagy számsorozat értendő, melyek a felhasználó azonosítására szolgálnak és kizárják az arra nem jogosult harmadik személyek általi felhasználást. A jelszó lehetőleg ne legyen azonos a játékosnévvel, és lehetőleg szám- és betűkombinációt tartalmazzon.

4.2.3 A felhasználó köteles bejelentkezési adatait, és minden azonosítóját és jelszavát óvni arra nem jogosult harmadik személyek általi felhasználás elől.

4.2.4 Amennyiben a felhasználóban felmerül a gyanú, hogy ezen adatait harmadik személyek jogosulatlanul használják vagy felhasználhatták, erről köteles azonnal értesíteni a Gameforge-ot, és megváltoztatni adatait, vagy a Gameforge-ot azok megváltoztatására kérni. Ebben az esetben, vagy azon esetben, ha a Gameforge rendelkezik visszaélésre utaló adatokkal, a Gameforge jogosult a felhasználó hozzáférését átmenetileg korlátozni. A felhasználó hozzáférésének korlátozása akkor kerül feloldásra, ha megszűnt a gyanú az adatokkal való visszaélésről.

4.2.5 A felhasználó semmilyen körülmények között nem jogosult másik felhasználó bejelentkezési adatait használni, kivéve, ha a játékszabályok erre vonatkozóan kivételeket engednek meg."

Minden nemű behatolási kísérletet a játék üzemeltetője naplóz, és ha eléggé vérszemet kap, még fel is jelent (Magyarországon a BTK 300/C. §-a alapján büntethető is vagy)
  • ikariam
    valaki tudna nekem szerezni vagy megmondani egy ikariam jelszófeltörőt
    mert feltörték a sajátom és vissza akarom szerezni erre az amailra küldje [email protected]
  • piamania
    Te még az életedben nem töltöttél le a netről semmit?
    Az emberek nagy többsége azért tölti le,mert olcsóbb.Azért nem fog senki több ezer forintot rászánni,ha már ingyen is lehet.
    Ha drasztikusan lentebb viszik az árakat akkor talán megveszem a dolgokat boltban.De addig nem.
  • B0nFire
    Attól függ, milyen technológiával teszed. FTP-ről lehet. Torrentről - a technikából adódóan - nem, mert letöltés közben mások számára hozzáférhetővé teszed.

A mű nyilvánossághoz közvetítése

24. A nyilvánossághoz közvetítés valójában a mű nyilvános érzékelhetővé tétele olyan közönség részére, amely nincs jelen az előadás helyszínén. (...) Ez ma tipikusan az internetes hozzáférhetővé tételt jelenti, amihez tehát szintén a szerző engedélye kell.

/Szerzői jogi kézikönyv/
  • piamania
    Ezzel vitatkoznék.Ugyanis az nem bűncselekmény,hogy ha csak saját célra töltesz le dolgokat.Ezt egy ügyvéd is megmondta.Élő egyenes adásban töltött le a netről valamit és nem tudtak ellene mit tenni,mert nem követett el bűnt.De az már megint más,ha az illető másnak odaadja a letöltött cuccot.
  • B0nFire
    Ne "lécccikézz" itt; nem a homokozóban vagy! A fórumozók pedig sem vakok, sem hülyegyerekek. Látják és elolvasták amit írtál. Ezt a "plííííz, plííííz, léccci, léccci, lécccike" stílust egyszer s mindenkorra lehetne mellőzni az összes fórumról.

A maffiózós játékoddal kapcsolatban pedig írj azoknak, akik az ország összes létező fórumát telespammelik annak a szarnak a linkjével! Le lettetek baszva már miatta néhányszor, hát most ne "léccikézz" itten!
  • szabolcs94
    légszivesen kérlek szépen kéne nagyon légszike kérlek szépen
  • ldavid
    drága, nem tudod megfizetni
  • szabolcs94
    helo szaasztok maffiozo onli game hez kéne kod feltörö program ha valaki tud küldjön már légszi egy inket
  • akyyy
    Ehhez csak annyit szeretnék hozzászólni, hogy az SG-n csak úgy virágzik a warez. Ugyanis az is bűncselekmény, ha egy amerikai sorozat felvételit töltik le torrentről több százan, és divat ilyeneket itt SG-n linkelgetni, ott a rengeteg sorozatos topik, ami erről szól.
  • Dj Faustus #77
    "a hackerkedés alapból nem "ildomos""
    Más levélfiókjához való illetéktelen hozzáférés is "abba a kategóriába" (mondjuk szimpla script kiddie-nek) tartozik.
  • SMGBAS
    a hackerkedés alapból nem "ildomos" és az ilyen nevű topicban nem kell csodálkozni az általad említett kérdéseken. attól még ugyanúgy töltögetsz te is mert itt nem kedvelt téma. többet ártasz egy film letöltésével mint egy hozzátartozód személyes dolgainak feltörésével. na tény leg ez az uccsó hsz-em ide. hali mindenkinek
  • Dj Faustus #75
    "Lényeg a lényeg jelszófeltörés a topic címe és senki nem nézi (szerintem) jó szemmel ha te belerondítasz a kérdésekbe"
    Mutatnék egy másik fórumot: PcFórum - Hacker
    A kérdést felvető srác kissé körbe lett röhögve.

Ki lehet játszani a tűzfalat???
    Itt többen is elmagyaráztuk, hogy amit szeretne csinálni, az nem éppen ildomos.
    A topik be is lett zárva.

Vajon miért? Mert mint gyakorló informatikus(ok) ismerjük azon szabályokat, amelyek azért jöttek létre, hogy a rendszereinket, és a jóravaló felhasználókat biztonságban tudhassuk, és ha baj lenne fel tudjunk lépni az elkövetők ellen.
    Tehát ezért nem nézzük jó szemmel, ha valaki saját kicsinyes érdekeiből kifolyóan másokat akar megkárosítani, mások privát dolgaiban turkálni - ebből kifolyólag ehhez segítséget nem adunk.

"h nem helyes, meg szerzői jogokba ütközik az audio/vizuális tartalmak cserélgetése"
    A direkt warez mégis nem éppen kedvelt téma az sg.hu-n (Idézet a Büntetőpont naplóból: Leszedni a bolt polcáról lehet. Nemwarezolunk!). Vajh miért? Talán mert kerülnék a konfrontációt a jogvédő szervezetekkel?

"h infó suliba járok és a hálózatokról tudok egysmást"
    Sok mindent nem oktatnak az "infó suliban" - ezt majd tapasztalni fogod.
    De ezt betudhatjuk a hanyatló közoktatásnak, és a magyarországi Internetes kultúra elmaradottságának.

Végezetül egy ide vágó idézet az 1980-as évek végéről:
    8. Lépj fel minden olyan jelenséggel vagy cselekedettel szemben, amely az informatikai társadalom stabilitását veszélyezteti! Ne rombolj, hanem járulj hozzá konstruktívan. A magánszféra számítógépes ellenőrzését azonban saját eszközeiddel minden módon akadályozd meg!
    Én megpróbáltam...
  • SMGBAS
    ha neked voltak már ilyen problémáid arról nem én tehetek.
    azzal h az asszony csalja és bizonyosságot akar szerezni róla az aztis jelentheti h nem a felesége/barátnője vagy mittoménkije cuccait akarja feltörni hanem azét akivel csalja.
    "Ebből a helyzetéből veszíthet"--O.J. ügyvéde csodákra lenne képes.
    Lényeg a lényeg jelszófeltörés a topic címe és senki nem nézi (szerintem) jó szemmel ha te belerondítasz a kérdésekbe. Talán ha valahogy kiderítik h ki vagy még jól össze is vernek és akkor jöhetsz a xy §-sal h ez nem legális, miközben az arcodba nyomja az öklöcskéjét. Nem szabad elfeledni h én NEM oltogatásból írkálok neked hanem csak elmondom a személyes véleményemet arról amit te ebben a topicban csinálsz. lehet h csak engem zavar, de ha belegondolsz akkor igazam van. kapásból ott van a torrent fórum, ami ugye szintén nem legális dolog ha azt nézzük, viszont szerintem ott mégsem irogatsz h nem helyes, meg szerzői jogokba ütközik az audio/vizuális tartalmak cserélgetése. biztos vagyok benne h te is ugyanúgy letöltesz egy filmet mint ahogy mások msn-t, skypot és mail-t törögetnek fel. mégegyszer tényleg nem bántásból írtam egy soromat sem. na most vettem észre a hsz-ed tetején egy érdekességet amihez annyit fűznék hozzá h infó suliba járok és a hálózatokról tudok egysmást. na ennyi voltam többet nem zaklatlak a hozzászólásaid miatt. helló
  • Dj Faustus #73
    "Ne hagyd magad:D "
    Nyugi nem eszem meg vacsorára. ;)
    17 éves - szemtelenül fiatal, zubog benne az ifjonti hév (ha a BKV nem sztrájkol) - majd idővel kinövi.

A felszarvazás lehetőségét fontolgató delikvensünk meg jobban jár, ha leül beszélni (vagy más egyebet - ezt a piszkos fantáziátokra bízom) az asszonykával. Úgyis rohanó világunkban egyre jobban elsekélyesednek a kapcsolatok (a helyett hogy befordul a számítógép monitora felé és mindenféle pótmegoldásokat keres, az asszonnyal eltöltött idő aranyat ér).
  • ThomasGins
    Ne hagyd magad:D
  • Dj Faustus #71
    "17 vagyok"
    Akkor még nem dolgoztál huzamosabb ideig munkahelyen, nem ismertethettek még veled hálózathasználati szabályzatot.
    Valószínűleg nem vonták felelősségre munkatársadat ilyen okból kifolyólag.
    Valószínűleg nem felügyeltél még szervereket, nem keresett meg a rendőrség azzal a kéréssel, hogy adj ki bizonyos információkat, mert a hálózatodból valamelyik felhasználó bűncselekményt követett el.
    Velem már megtörténtek ilyesmik.

"3.: egy szóval nem mondta h a felesége dolgait szeretné feltörni "
    Idézet:
    "Szeretnék megnyitni egy mailcimet,msnt és skypot
    Az a gyanúm hogy csal az asszony,erre szeretnék fénytderíteni"
    - ergó, ez asszony lehet barátnő, feleség, élettárs. Arra gyanakszik hogy megcsalja. Ezért szeretne - jelszó feltörésével (ez a topik címe) - megbizonyosodni róla.

Továbbá:
    "Nos tegyük fel, hogy a delikvensünk házas ember." - tehát ez csak feltételezés, gondolatmenet.

" -feltörte a mail fiókját"
    A női leleményességnek nincsen határa... Mint idősebb elmondhatom ezt is.

"2.: delikvensünk alapból nyerőbb pozícióban van mert ugye nem ő követte el a házasságtörést"
    Ebből a helyzetéből veszíthet.
  • SMGBAS
    *megtudja
  • SMGBAS
    17 vagyok
    1.: ha válóperre kerülne a sor, akkor nemhiszem h a felesége megtud valahonnan h: -feltörte a mail fiókját
    -azt h honnan kapott infót ehez
    2.: delikvensünk alapból nyerőbb pozícióban van mert ugye nem ő követte el a házasságtörést
    3.: egy szóval nem mondta h a felesége dolgait szeretné feltörni
  • Dj Faustus #68
    Látom vagy fiatal vagy, vagy tapasztalatlan.
    Amit a hozzászóló el szeretne követni az [b[BŰNCSELEKMÉNY[/b].
    Ha ezt munkahelyen, iskolában követed el a minimum az, hogy felelősségre vonnak. Ha egy cég ellen követed el, feljelentést tesznek.

Nos tegyük fel, hogy a delikvensünk házas ember.
    Tegyük fel továbbá, hogy válóperre kerül a sor.
    Ha delikvensünk elköveti azt a hibát, amitől én meg szeretném védeni, akkor az asszony kezében máris ott az adu ász (hisz delikvensünk egy nyilvános fórumon kért ehhez segítséget, az sg.hu meg tárolja az IP címedet, ugyanúgy a szolgáltatód is), és ezért delikvensünk ütheti meg a lábát.
  • SMGBAS
    Most én tényleg nem kötekedni akarok, DE minek jársz olyan fórumba amihez nem füllik a fogad? én se irogatok Barátok Köztös-be mert ki nem állhatom. ha nem tetszik akkor nem kell hozzászólni és kész. hameg ennyire otthonvagy a témában akkor menj rendőrnek v ügyvédnek.
  • Dj Faustus #66
    "Szegényke csak meg szeretne bizonyosodni az asszony hűségéről"
    Az asszony hűségéről való megbizonyosodásnak nem egy bűncselekménynek kell lennie.
    Ugyancsak nem megoldás az önbíráskodás se (potenciálisan szeretőnek hitt delikvens agyonverése; asszony lelki/testi terrorizálása).

Mint az elfelejtett e-mail fiók jelszavának kiderítése is inkább a jelszó-emlékeztetőnek, az alternatív e-mail fiók megadásának, az erős gondolkodásnak kell lennie.

Érdekes egy fordított, felelősségmentes világban élünk. Jogok azok vannak, kötelességek meg nincsenek.
    Az iskolai, munkahelyi hálózaton nincs jogunk programokat feltelepíteni? Törjük fel a rendszergazda jelszavát!
    Amikor meg - a hálózat meghibásodásáért, a hálózati betörésért - felelősségre vonnak minket meg csodálkozunk.
  • SMGBAS
    most nem azért, de szerinted mi a rák a fórum címe?? "jelszófeltörés" akkor meg ne itt add a tanácsokat az emberkéknek, hanem menj előadást tartani az iskolákba. Szegényke csak meg szeretne bizonyosodni az asszony hűségéről erre te jössz ilyenekkel...
  • Dj Faustus #64
    Mégis mire vártál?
    Felelősségteljes ember nem ad bűncselekmény elkövetéséhez segítséget (pláne ezt egy nyilvános fórumon promulgálod).
  • zoltanyn
    köszi a felvilágosítást
    nem sokra megyek vele
    udv
  • Dj Faustus #62
    Más e-mail, MSN, AIM, ICQ,... fiókjához való illetéktelen hozzáférés bűncselekmény (meg arcátlan, pitiáner tett). Hálózati szolgáltatás feltörése (mert elfelejtetted a belépési jelszavad) ugyancsak.
    BTK 178/A. §: Magántitok jogosulatlan megismerése
    BTK 178. §: Levéltitok megsértése
    Btk. 300/C. §: Számítógépes rendszerbe való illetéktelen behatolás

Szóval nem ez a megoldás. Ülj le az asszonnyal beszélgetni (meg egyéb más dolgot - a fantáziádra bízom). Vagy keressetek fel egy családi problémákkal foglalkozó terapeutát.
  • zoltanyn
    Hali mindenkinek
    Segítséget kérek
    Szeretnék megnyitni egy mailcimet,msnt és skypot
    Az a gyanúm hogy csal az asszony,erre szeretnék fénytderíteni
    Tudna valaki segíteni?
    Üdvözlet mindenkinek
  • Dj Faustus #60
    Eltévesztetted a fórumot.
    Ez nem warez fórum.
    Google, astalavista.box.sk, torrent, DC++ - ezek a te barátaid.
    (Vagy megvásárlod a terméket, vagy keresel legálisan ingyenes alternatívát, vagy a próbaváltozatot telepíted újra).
  • Pianista
    Hy!

ha tud valaki 1 "működő" serialt a panda antivirus 2008 hoz akkor pls írjon
  • ThuG4LifE
  • MadBence
    ezt meg kell örökíteni... ennyi marhát egy rakáson... ezért szeretem az sg-t
  • aszidike
    nem tudja valaki hogyan lehet feltorni a jelszot? aki igen az iron az [email protected] emailra koszi elore is
  • Dj Faustus #55
    Nem lehet elégszer elmondani:
    1. Ez egy fórum. Ne e-mailben várd a megoldást.
    2. E-mail címed ne tedd publikussá, hacsak nem akarsz rá spamet.
    3. Más e-mail, MSN, AIM, ICQ,... fiókjához való illetéktelen hozzáférés bűncselekmény (meg arcátlan, pitiáner tett). Hálózati szolgáltatás feltörése (mert elfelejtetted a belépési jelszavad) ugyancsak.
    BTK 178/A. §: Magántitok jogosulatlan megismerése
    BTK 178. §: Levéltitok megsértése
    Btk. 300/C. §: Számítógépes rendszerbe való illetéktelen behatolás

Tessék megjegyezni a jelszavakat. Vagy használni a jelszóemlékeztető szolgáltatást.
    I've forgotten my password.
  • stunc
    hogy, mivel lehetne msn jelszót feltörni??
    fontos lene elöre is kösz.
    küld el a [email protected] köszi
  • Dj Faustus #53
    "Hello,szeretném tovább is élvezni CyberLink PowerCinema 5-ös ill. 4-es verziójét, de ha találok is ilyen cracket, mindig valamilyen torrent oldalra vezet, amikhez én nem értek, mi a teendő?"
    Keress ingyenes alternatívát. Vagy vedd meg (kb. 100$). Vagy add el a géped és vegyél belőle egy motorkerékpárt.
  • teologin
    Hello,szeretném tovább is élvezni CyberLink PowerCinema 5-ös ill. 4-es verziójét, de ha találok is ilyen cracket, mindig valamilyen torrent oldalra vezet, amikhez én nem értek, mi a teendő?
  • tormaimi
    Hello
    szeretnék internetes játékokhoz kódfeltörő programot.
    ha valakinek van egy ilyen programja, vagy tudja a nevét, akkor írja meg.