8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
bcrics #5282 Hello.ezt már lehet vhonnan tölteni-? -
#5281 jaja, egyikse ujságíró.
vagy egyik se tudja mi az, hogy metallica koncert. -
#5280 A kurva annyukat, köcsögök, nem újságírók.
Remélem nem fordítják le mert akkor a büdös életbe nem jönnek ide többet :(
Aki clubtag tényleg írjon nekik és linkelje a logout-os írást.
A James vágatlan interjút nem akarja valaki lefordítani?:D -
#5279 köszi! -
#5278 jézusom,ez azért undorítóundorító komolyan szégyellem magam, és basszus ők kirakták ezeket a kritikákat :/ -
Barnus #5277 majd feltöltöm vhova, ha meglesz:) -
#5276 "Next up: Budapest and Zagreb, which unfortunately are delayed by some crew travel issues. Look for those shows mid-week and we apologize for the delay"
Meg kéne venni, de nincs kártyámon pénz :S. Fel kéne rakni rá!! -
Barnus #5275 szuper, köszi, alig várom, hogy hazaérjek és szedjem:) -
#5274 Persze-persze, már javítottam amott, csak itt nem lehet -
Barnus #5273 őőő 05-TIZEN 4 inkább, nem?:) -
#5272 Metallica-Budapest Puskas Stadion 2010-05-04-szldro -
Barnus #5271 a 11 és 12-ei koncertek livemetallican már 13-án, fentvoltak. 15-e óta nézegetem egész nap, hogy mikor rakják már ki, de most vhogy nem akarják olyan gyorsan:( -
#5270 Ez valami hasomló lehetett, csak "kicsiben"...
-
#5269 livemetallica.com-on a pesti koncert felvétele a következő, sasolni kell ezerrel, mikor rakják már ki. -
#5268 "50-70 méterenként hangfalak"
mármint olyanok, amik legelöl is vannak, ugyanakkora mennyiségben hogy mindenhol jo legyen a hangzás, még ha pöppet tul hangos is lenne a közönségnek a legvégére :D -
#5267 hát elég nagy dobás lenne.
már többször belegondoltam, hogy milyen lenne egy ilyen koncert.
ugy képzelném el (bár persze képzelet mit sem számít lényegében, de belegondolni azért lehet), hogy ne sík terepen legyen, hanem mint egy moziterem. persze csak az oldalas talajszintre gondolok, mindenféle tető vagy ilyesmi nélkül.
csak baszott nagyban, amekkorában csak lehet.
leghátsó része közönségnek már sík terepen vagy a ferde terep legtetején, a színpad pedig legalul lent.
50-70 méterenként hangfalak, legelőre 4 vagy 6 nagy középső kivetítőből összepakolt egy baszott nagy középső kivetítő oldalra pedig a kisebbekből kirakva szintén egy nagyobb.
ha 100.000 HUF-ba fájna legelőre a jegy akkoris kifizetném.
szép álom, tudom.
pedig valahol biztos meg lehetne alkotni egy ilyet.
ha nem is minden kontinensen, de legyen egy európában akkor valahol egy meg amerikában. -
#5266 Neked legyen igazad!
Mert akkor hamarabb indulnak turnéra megint :) -
#5265 ottlennék,ó legyen moszkvába repülőtéren ugyanolyan színpaddal mint 91-ben -
#5264 minden kontinensen egy egymillió nézős koncert megrendezése.
-
#5263 meg black album 20 éves, meg jason elment 10 éve:D
nagy Metallica év lesz jövőre -
#5262 Az egyik interjúban mondta Rob, hogy vannak terveik, de nem mondhat konkrét dolgokat, csak annyit, hogy jövőre egy nagy dobásra készülnek.
Hát nagyon kíváncsi vagyok mi lesz az. Szerintem tuti nem egy új album, de valami érdekesség biztos lesz...elvégre jövőre lesz az alapítás 30. évfordulója! -
#5261 2011 bőven jólenne új album kiadásnak, már televannak nyers anyaggal,
júliustól 3,5 hónap szünet, utána jövőre csak nyáron lesz pár jubileumi koncert és lehetséges 2011 évvége, 2012 eleje. -
#5260 Az szerintem ki van zárva.
November közepéig turnéznak, aztán pár hónapra elmennek szabadságra.
Szerintem min. 2012 végére lehet új album -
Barnus #5259 nekem is nagyon bejött, én is mennék szívesen minél hamarabb, reméljük nem kell sok-sok évet várni rájuk.
Bár megmondom őszintén most sokkal inkább várom egy új album készítésének a megkezdését, nagyon kíváncsi vagyok, hogy a DM után milyen anyagot zúdítanak a nyakunkba. Mikor jelent meg DM? 2008 ősze, ugye? hát jövő év elején elkezdhetnének valamit, nem lenne baj, ha nem kéne ismét 4-5 évet várni egy albumra, hanem 2011 vége fele már jönne. -
#5258 Nekem nagyon bejött a koncert. Sajnálom, hogy vége és, hogy megint éveket kell várni arra, hogy jöjjenek.
Köszi srácok! -
Barnus #5257 köszönöm:) -
Barnus #5256 Megteszed, hogy az én/mi nevünkben nem beszélsz? nem sok negativ kritikát olvastam itt, úgyhogy határold be, hogy a hírportálokról vagy kikről beszélsz, de így idejönni, hogy itt mindenki elégedetlen, az meredek... -
#5255 Szoktam -
#5254 Flash és Streamelt videók rippeléséhez a legegyszerűbb program a HiDownload Platinum. Ez tartalmaz mindent amivel le tudod szedni akármelyik videót. Feltelepíted (felrak valami drivert is, ha elinditod rá is kérdez hogy akarod e Sniffert használni, nyomj rá hogy igen, és az az figyeli a hálózati forgalmat és rögtön be is rakja a letöltések közzé ha talál ismert formátumot. Innen letölthető a 30 napos próbaváltozat, teljesen legális.
Remélem segítettem :) -
#5253 -
gyuri12 #5252 Kurva jó koncert volt,és ha legközelebb jönnek akkor is ki fogok menni, mert annyira tetszett,de nem értem,hogy miért nem lehet leírni azt,hogy nem volt "ez" meg "az" olyan jó. Olyan ez,mintha leírnám azt,hogy nem játszottak egy-egy számot.
Nem játszottak Batteryt,de kurva jó volt a többi.(MOTORBREATH!!44) Lars nem dobolt jól, de Robert eszméletlen volt végig.
Csak egy okot mondj,hogy miért zavar az,hogy másnak más a véleménye,és befogom a számat.:)
(Az embereknek,nem csak a magyaroknak legalább akkora problémája az is,hogy nem képes elfogadni mást úgy,ahogy van...nem csak a negatív hozzáállással van baj...) -
#5251 hát csak sajnálni lehet azokat akiknek nemvolt életreszóló élmény.
annyi tehetséges dobosunk meg hangtechnikusunk van hogy azse tudom hova kapjak:D
de az hogy igaz Metallica rajongó mennyi van.... -
#5250 Ne beszélj többes számban légyszíves :) -
#5249 -
#5248 Hát, gyerekek, nem tudom. Azt eddig is tudtuk, hogy mi magyarok a 10 millió szövetségi kapitány országa vagyunk, valamint professzionális szinten értünk makrogazdasági és politikai kérdésekhez is, de azt nem gondoltam volna, hogy már a zenéhez is ilyen profin konyítunk. Sok mindent nem értek, de azóta hagytam időt átgondolni és azt hiszem megértettem: mi magyarok lófaszt érdemlünk, nem legendákat és nem szórakoztatást. A negatív kritika olyan fokára és magaslati lépcsőfokára léptünk, ahol a mindennapi életben is mindent jobban tudunk a másiknál, semminek sem tudunk örülni, féltékenyek vagyunk, nincs bennünk empátia, ellenségesek vagyunk és persze mindent körülvesz és beágyaz a NEGATÍV KRITIKA. A kulcsszó: negatív. Megéri 15 ezer forintért jegyet venni és utána CSAK kritizálni? Ennyiért megéri NEM JÓL ÉREZNI magunkat? Hát, nem tudom. -
bcrics #5247 szerintem mindenkit érdekelne a dolog:).De ha ide nem rakod ki akkor légyszíves privátban majd kuldj már linket,köszönöm.:) -
#5246 használd már a válasz erre gombot léccives.
nem nagy fáradtság. -
#5245 Igen, ez is csak 6.27... amúgy nem fél órásról volt szó? -
#5244 végét ennek is levágták :S -
#5243 Szóval ha érdekel valakit egy titok, akkor elárulom.
1.total commanderben hozd elő a rejtett fájlokat
2.C:\Documents and Settings\"számítógpnév"\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5
Ide ment mindent videót az explorer amit megnyit.
3. Minden mappába bele kell nézni és :
-Vagy azt figyeled, hogy melyik fájlnak megy a számlálója
-Vagy flv,avi,mpg...ismert videoformátumokat keress
-Az is előfordul,hogy nincs kiterjesztése, ilyenkor csak annyit teszel, hogy átnevezed .flv-re a kiterjesztését és már megy is.
4. Nekem legjobban a vlc player vált be