8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
#5322 a master of puppets szóló tökéletes, kár hogy ott nem hallottam a basszus miatt :D -
#5321 nincs hivatalos teljes. -
#5320 mármint a teljes koncertről...nem csak részletek. -
#5319 Ezek szerint a hivatalos video felvétel is elérhető lesz? -
#5318 várjuk:) -
#5317 Woá! már hallgatom, atomul szól nagyon :) Borító egyenlőre még nincs fent de már karcolom is ki CDre :) Ha nem kerül fel estig majd feltolom valahova.
Die! Die! Die!...:) borsózik a hátam:) -
#5316 ez a csávó mindig feltölti :
http://www.youtube.com/user/tallica4lifegbrtdyDM -
#5315 aaa végre!
zsír. -
#5314 Remélem felkerül valahová ingyér is :D
http://www.livemetallica.com/live-music/0,347/Metallica-mp3-flac-download-5-14-2010-Puskas-Ferenc-Stadium-Budapest-HUN.html -
#5313 nagyon szépen kössz -
gyuri12 #5312 Hall of The Mountain King. -
#5311 nem tudom, de ez a bigyó felügyelő főcímje is -
#5310 Guitar solo
Bocs de valaki nem tudja véletlenül hogy mi aza szám amit Kirk játszik az elején? Olyan ismerős de sehogyse jut eszembe...
Előre is köszi! -
#5309 kösziiiii, aki tud még az írjon ezerrel pls. :) -
Kirk Syn #5308 Ha valaki felrakja mondjuk piratebay-ra az szóljon itt a fórumon nekünk. -
#5307 Én is sokáig keresgéltem képeket, ezek amik említésre méltóak
a-cslp.hu oldalán
shockmagazin.hu
némelyiken meg is találtam magam :) ha valakinek vannak képei azt megoszthatná, főleg a hangulatról illetve a nézőtérről lenne érdekes.
-
#5306 link
amerikába 20 dollár körül lesz a jegy,europai info még nincs erről -
#5305 képet vagy meg sem történt
hogy melyik mozi, jegyár még nem lehet tudni? -
#5304 amennyit nagy angol tudásommal kibogarásztam a hirlevélből a juni 22-i big four koncertet műholdas kapcsolással hd-be több 100 moziban adják élőben világszerte
és magyarország is benne van a listában!
jegyek majus 28-tól aszem ! -
#5303 Még mindig nem tudom, hogy miről van szó -
#5302 elég nagy az esély rá, hogy felveszi valaki. -
#5301 Amúgy valaki nem tud egy jó oldalt ahol vannak képek a koncertről? -
#5300 Nem olvastam el csak az elejét :D -
#5299 tehát azt mondod HD-ban előadják majd a koncertet? -
#5298 Nem azért de a Theatre az színház -
#5297 ???? -
#5296 moziban Big Four? valaki?
akkó csekk főoldal -
Coolfire #5295 Nem,mert aszfaltra,csak scene rls-sek mehetnek fel. -
#5294 Állítólag ez a sixx gyerek 9 Metallica koncerten volt.
De mint a nevéből látszik neki a Mötley Crue a király... -
bcrics #5293 nembaj,várjuk:D -
#5292 bithura feltud kerülni ha core-ra felkerül? -
artschi2 #5291 törölve, vmit elbaxarintottam vele, sorry :( -
artschi2 #5290 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha kell vkinek: http://rapidshare.com/files/389839401/metallica.zip -
bcrics #5289 hello,vmi nyitott torrentre nem rakod fel,piratebay vagy iesmi,sokan nem vagyunk a core-on, -
#5288 Meg feltettem egy 4,5 gb-osat is ;) -
#5287 Ha le is fordítják és el is olvassák a banda tagjai (amit kétlek) akkor is szerintem nem egy cikkről fogják eldönteni hogy hova mennek turnézni mert egy ember aki szereti a rockot az nem okoskodó pöcsfejek cikkei alapján fogja eldönteni hogy milyen egy koncert vagy egy együttes. Főleg nem azok cikkei alapján akik ilyeneket írnak ''...Lars Ulrich minden pillanatban úgy vicsorít, ha éppen nem a nyelvét lógatja persze, mintha az univerzum legösszetettebb témáit dobolná...''
Most ahogy így beleolvasgatok abba a ''cikk''-be rögtön az jön le nekem hogy a cikket olyan ember írta aki eddig nem hallgatott rockot sőt még nem is szereti. Mi tudjuk hogy fantasztikus volt a koncert és ezt a Metallica is tudja.
Metallica: 1 - Nyomi ''kritikusok'': 0 -
#5286 Seek & Destroy
One
-
CUCLI #5285 dőőzs -
bcrics #5284 akkor elfog az terjedni,ott pont nemvok,remélem 1st is mihamarabb fenn lesz..kösz az infot. -
artschi2 #5283 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a magon van egy free torrent 1080i-s minőségben a pesti koncertről