8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
spiczi91 #5602 Marha jó buli volt :) és hála istennnek még a hangja is teljesen korrekt volt, a setlist is jó volt (Hook in Mouth FTW!). -
#5601 télleg milyen volt koncert? -
spiczi91 #5600 Pesten rendbeszedte a hangszálait. :) -
#5599 A Some Kind filmben mondta Mustaine, hogy milyen érzés neki látni a Metallica-t, hogy hol lehetne most ő.
Amikor a rádióban Metallica szól akkor kikapcsolja, vagy megy az utcán és odaszól neki a srác, hogy Metallica csak azért mert tudja, hogy bosszantja :)
Amúgy Mustaine elég gyenge koncert énekes :S -
#5598 Ahogy King is mondta hogy mindenki játszott már mindenkivel fellépésen de nem mindenki játszott a Metallicával.
Az a baj hogy HEAVY metálnak fogják fel az emberek a nagy THRASH négyest.
Sokan nem tudják ezt se. Mind1...Én örülök hogy Kirk, Hetfield Lars ölelkezett Mustainnel...ez nekem szívszorongató, mert évek óta csak a szidás ment a Megadeth fanoktól és a Metallica fanoktól (ezek csak egyes emberekre vonatkoztak).
Mustain is beszólt néha Hetfield is. -
#5597 nem éppen pont az időtartam, hanem az hogy többiek előzenekarként jáccanak délután aztán Metallica főműsoridőben jáccik egyet oszt Big Four. -
#5596 ja hogy az idő
oké -
#5595 Szerintem arra gondolt (amit én is mondtam), hogy tulajdonképpen 3 előzenekar volt előttük. Ha tényleg Big 4 lett volna akkor ugyan annyi időt játszanak mondjuk. Mindegy jó volt így
Black -
#5594 segítek:
akkor hány zenekar összesen? :D -
#5593 ez mér Big Four, hogy a Metallica előtt van 3 előzenekar?
am i evil viszont kemény!
de amúgy csalódtam,viszont kíváncsi vagyok jövőre mi lesz a nagy dolog...
30éves a Metallica, 20 éves a Black, 10 éve majdnem felbomlottak:D -
#5592 micsoda felvétel -
#5591 és=én -
#5590 tudok egy jobb versenyt, kinek van kevesebb matrica a monitorján
link nincs és az ördögös oldalról szedem de állt minden..
de itt lehet keresni -
#5589 jolvan, senkit nem erdekel, kinek milyen netje van, mielott megindulna a farokverseny, inkabb linkeket toljatok, thx. -
#5588 hát nekem 120 van
hol található az anyag? -
#5587 najó helyesbítenem kell, mert csak PCn néztem, de házimozin tényleg jól szól az egész! a szomszédok is mondták :D -
#5586 Ezt inkább el se olvastam. -
#5585 A mexikóból már láttam 1080p rippet, de a franciából csak full BR-t.
Nagyon jó a Sonisphere festivál :) igaz "előzenekarok" nem szólnak valami jól -
#5584 Valaki találkozott már a francia és mexikói koncerttel 1080p-s+DTS rippel? -
#5583 Hja, ilyenkor bánom hogy nincs 30mbites netem :D Na mind1, azt a pár órát már csak kibírom valahogy ;) -
#5582 720p-s ripet találtam -
#5581 Hm, ha minden igaz HDTV rip már most van a koncertről, az se olyan rossz :) Elvileg mind a 4 együttes ~ 4órás anyag. -
#5580 Most hallgatok egy 82-es felvételt, hát gyerekek, Hetfield iszonyat sokat fejlődöt :D -
#5579 Sokan mondják ahogy én is. Valaki nagyon hiányzott a Nagy 4es közös előadásán.
-
#5578 na akkor szedd le és utána jeeeezzél -
#5577 nem :D -
#5576 Leszedted már a monitorról a matricákat? -
#5575 aaa jeeee!!! :DD
-
#5574 lesz blúréj is :D -
#5573 hamarosan! :). viszonyíts mennyi telt el a Mexicoi koncert és DVD kiadása közt, na kb annyi kell sztem. -
#5572 mikor jon belole dvd ? -
#5571 uhh bazki, ez telleg metal. -
#5570 -
#5569 link :) -
#5568 Na akkor jól emlékeztem :). -
#5567 93-ban a Megadeth volt az előzenekar itt nálunk :) -
#5566 De ez eredetileg is így volt. Mert a Metallicával nem sokan játszottak együtt (ha jól tudom Slayer és Anthrax nem de Megadeth volt előzenekar, de nem vagyok benne biztos). -
#5565 Értem, láttam, "ott voltam"
Kurva jó volt, csak igazából a Big Four kicsit csalóka. Tulajdonképpen 3 előzenekar volt a Metallica előtt.
Anthrax 40 percet játszott, Megadeth 50-et, Slayer kb. 1 órát.
Lesz dvd :D -
#5564 De érted, Mustain Hetfield mellett??? Ellefsonnal együtt headbangel? Scott Ian Rob bazze ááááhh ilyenn niiincs.... :'((( komolyan sírok...
Hatalmas látni ezeket együtt Thrash fan ként... ez hihetetlen, sőt, gyönyörű csodálatos... Zenei remekmű... -
#5563 érdekes koncert volt :)