METALLICA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://facebook.com/musicleander
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
...vágod?
Megy valaki Tatabányáról? :D
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
http://thenamelessphoto.com/
Bár még a kereksszékes metálost is simán felkapnánk sztem stagedivingolni :D "Add tovább!!" :DD
...vágod?
aki eddig nemvette meg az megérdemli
.
Basszátok, jövõhét pénteken koncert!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
<#kacsint>#kacsint>
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A barátnõd itt lesz 14 nap múlva is.
Tudom furán hangzik, nekem is fontos a barátnõm de neki egyértelmû, hogy kimegyek a koncertre bármi legyen is (betegség, baleset persze kivéve) és támogat is ebben. Õ rosszabbul érezné magát ha miatta nem mennék ki mint én.
Hétfõtõl péntekig terepgyakorlaton leszek kb 30-40ezret költök rá összesen. Utána héten 4 ZH, utána való hét hétfõjén Vizsgaidõszak és az elsõ vizsgám, ráadásul a bnõm elméletileg ellátogat hozzám hosszabb ideig, majd a szóbelik végeztével 3 hónapig együtt leszünk. Az igazság az hogy nekem õ fontosabb (igen lehet mondani papucs vagyok :) ).
Évek óta együtt vagyunk és egy nagy bejelentésre is készülök a nyáron. Úgy hogy ... a pénz az oka mindennek. De ez még nem biztos. Ez már csak anyámék jóindulatán függ hogy kisegítenek vagy sem jövõ hét szerdán megtudom és annak a hétvégéjén bejelentem. Lehet keresni az embereket fõleg Pestieket akiket érdekel még egy kiemelt állójegy 25ért (tudom zsidóság, de istenem 20 + 5 ezer Ft...ennyit tegyen valaki az eljegyzés elõkészületéhez :) ).
http://thenamelessphoto.com/
50-50%ra csökkent az esély hogy el tudok menni a koncertre. Szerintem egy hét múlva fogok többet tudni. Akit esetleg érdekel vagy ismerõsei körében tud valakit aki 25.ér venne egy Front of Stage jegyet az szóljon, még nem biztos hogy eladom, ez attól függ hogy alakul jövõhéten a dolog...addig is reménykedek :S :(.

Régi számokkal semmi probléma nem lesz. Sõt! Szerintem jobbak is élõben, mert igaz, hogy James hangja nem stúdió hang, de ne is legyen olyan mint pl. a Kill Em All albumon volt. <#idiota>#idiota>
A gitár és dob effektek pedig nagyságrendekkel keményebbek és durvábbak.
Ebben azért odapakoltak rendesen. Hell Yeah! <#vigyor1>#vigyor1>
.
Persze biztos nem így van, és ahogy KranaZoli is írta, fasza lesz a koncert.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"