8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
emlekeztek meg ? ez a bbc-s video, ahol a vagott verzioban bevagjak a bbc radios csaj fejet, mikor James beszol: "FUCKYEAH MOTHERFUCKERS !"
na, ez az a creeping death csak teljesben, regota vadasztam ra, beszurom, hatha mast is erdekel. -
#7567 Kurva jó közönség.
-
#7566 én kb 1 éve vettem meg, egyből ki is olvastam...csak már nem emléxek rá :DSS:F sry -
#7565 Oké -
#7564 Még el sem kezdtem. Egyelőre nem sok időm van. Ha végzek vele, leírom :) -
#7563 Elolvastad már? Ha igen miről szól? :D
Mert nem nagyon derül ki abból amit irnak róla -
#7562 -
#7561 Egy sulyosabb fekete albumot tervez a csapat -
#7560 egy Metallica S&M Blu-raynek is orulnenk -.- -
#7559 várjuk -
#7558 3D Metallica film 2013-ban -
#7557 -
#7556 Mért linkelted be kétszer ugyan azt a képet? -
-
#7554 Anno mikor kijött ez a szám nagyon tetszett, igaz lenne mit finomítani rajta, de mint utólag kiderült ez 2 szám alapja DMen :D
ez az egyik kommentelő szerint lehetne a: The End of the Long Nightmare
Picit finomítanak ez egy tökéletes szám lehetett volna így ahogy van...
-
#7553 Igen arra nekem se jött ki túl sok jó :D -
#7552 Oh, lehet egy kicsit túlbonyolitottam a "James Hetfield les paul custom guitar Cliff Burton RIP"-el XD -
#7551 'Les Paul "Cliff Burton RIP"'
:) -
#7550 Kösz!
Hogy sikerült megtalálni? Én sokféleképpen beirtam a keresőbe de kb leszarta mit irtam be XD -
-
#7548 Nincs egy kép amelyiken látszik hogy Hetfield azon a Gibson Les Paul Custom-ön játszik amelyiken az áll hogy "Cliff Burton RIP"? -
#7547 De már válaszotlak, és én is rájöttem már egy ideje csak gondoltam megkérdezem itt is :P
amúgy meg kontroll füldugó?? Ha fülmonitorra gondolsz akkor ja, azok :D -
Coolfire #7546 Bocs,hogy beleszólok az a kontroll füldugó.Ez általában mindenkin van,főleg aki közel van a cucchoz,ergo a basszushoz és a dobhoz.Tudom,hogy senki sem kérdezte,de azért illet megosztani.:) -
Coolfire #7545 Legyen igazad!Én is úgy várom már.:)
Majd akkor hiszem el,ha itt szól a cuccon.:))
Egyébként a Blackenedet direkt basszák el,v. úgy sikerült? -
#7544 Ja, én is linkeltem egy vidit amiben látszik a cameraman. Asszem a seek and destroy volt az -
#7543 Itt a fórumon legalább kétszer írtam le bizonyítást is hogy IGEN felvették a koncerteket :D -
Coolfire #7542 Hát az még kevéske.Megnéztem a TPB-s vidiket,ott annyit láttam,hogy közönség mindenhol,puskamikrofonok dögivel,viszont "rendes" kamerát sehol sem láttam,pedig "megnéztem" az összes koncertet is.
De ne legyen igazam!!:) -
#7541 Hát csak kiadják már a 30. évfordulós koncerteket DVD-n :D
Amúgy néhány videón YT-on lehet látni operatőröket tehát tuti hogy lesz belőle DVD -
Coolfire #7540 Egyébként még elfért volna egy ötödik koncert is,mert sok jó szám hiányzik-legalábbis nekem-St. Anger,Dyers Eve etc..-ezek jók lettek volna a sok SND helyett.:))
Más:az biztos,hogy a koncertek videoanyaga megjelenik? -
Coolfire #7539 Wehehe...a basszust nem Larsnak találták ki.:))) -
#7538 Na ez egy érdekes látvány :D
-
#7537 Igaz, nem is tudom hogy mért vártam már xD -
#7536 Mivel még nem létezik hivatalos koncert DVD :). Majd lesz de az még 1-2 hónap sztem. És dobozba kiadják (sztem limitált kiadásban). -
#7535 Ja jó, én nem tom miről volt szó. XD
Mindenesetre kösz!
Amúgy ha valahonnan le lehet tölteni a koncert videót pls dobjon valaki egy kommentet mert eddig sehol nem látom
-
#7534 ááá pogó az nálunk is volt :D -
#7533 Erre emlékeztek? Kapcsolódni fog a 10. koncerthez.
-
#7532 Rebel of babylon előtt a welcome home végén ment az escape egy picit :D. Remélem ez rádöbbentette őket hogy elkéne tolni élőben :D. Mert a közönség...énekelte rendesen :D. -
#7531 Zsíír :D -
#7530 Egy kötelezőt kértem. Whiskey in the Jart :DDD OLYAT ZÚZTUNK RÁ SZÉTVERTÜK AZ EGÉSZ KURVA HÁZAT! :DDD Utána St. Anger, One is jött bazze nagyon durva volt :D. Visszafogom sírni ezt az estét :D. És gecc meglepődtem, csajokkal együtt énekeltem a ST. Angert :DDDDD A fele társaság ismerte, pedig nagy részüket nem is ismertem :D Hááá mondom ennél jobb már nem lehet :D -
#7529 Buék neked is:) A házibulin ahol én voltam, a sok szar dubstep közé betoltam egy kis 'tallicát. Szétvertük házat:D