8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
#632 valaki nem akar rippelni egyet és megosztani velem ? :D -
Don Vito #631 Na sikerült! Vége a kálváriámnak, sikerült megvennem Miskolcon a SKOM-ot!
Nagyon tetszett, az extra DVD meg egyszerűen király! Ha gondoljátok megoszthatnánk a véleményeket, kinek hogy tetszett, mit gondol a filmről, vagy a bemutatott eseményekről? -
Don Vito #630 jujj! offtopic! jézus most mi lesz! :) -
#629 bár holnap doga (ezt de szar leinri eg yilyen topikba :DDD) de sztem föl tok menni egy félórácskára kb.. mittomén fél körül... :)
és akkor ezt a hozzászolást nem látta senki! :DDD -
#628 Nem gyüssz máma msn-re? 6 körül?
elnézést az offozásért! -
#627 naaa! az tök király lenne, ha leadnák TV-ben, mert még énse vettem meg.. az pedig télleg vérlázíto, h egy miskolc kaliberű városban egy rohatt skom dvd nincs! pereld be a media marktot én azt mondom! -
Don Vito #626 Szerintem ez az amerikainak a programja, de amilyen sokszor ismétlik, biztos lemegy az európain is, sőt ha jól emlékszem áprilisban leadják a some kind of monstert is. ha már dvd-n nem lehet megvenni ebbe a kib@szott városba! (Miskolc) -
#625 most nézem vh1.com -on, h lesz egy műsor kifejezetten a metallica-rol! a címe
[URL=http://www.vh1.com/artists/az/metallica/onvh1.jhtml]"When ______ ruled the World"[/URL]
És ez a kiadás a mi kedvenc kis bandánkrol fog szolni. már csak azt lenne jo tudni, h érezzük-e magunkat érintettnek, vagy ez is megint egy olyan műsor lesz, amit csak az amcsik nézhetnek meg? amugy ha jol szűrtem le, akkor 31-én 13 órakor kell rákapcsolni a csatornára. -
Don Vito #624 de jó oldal! köszi! -
#623 uhh.. le vagyok többenve! végre rátaláltam a kötelező olvasmányomra:
Csekkdisz! -
#622 hehe: ...and justice for Don Vito!
[kiléptem...:D] -
Don Vito #621 köszönöm! -
#620 hajrá hajrá!!! basszus már rég megvettem volna, ha lenne elég zsém :( Remélem sikerrel jársz majd! -
Don Vito #619 ne bassz! a tescoban?
megfogom nézni! a corát kérdeztem aszonták nem rendelnek belőle :( ezért azt gondoltam a tesco is biztos kihagyja de köszi az infót! -
#618 basszus ez de getziség! mijazhogy nézeteltérés? fogyasztoi társadalomrol szoktak állandoan papolni, akkor tegyenek ugyis! hüje bénák!! És különben is: ki nem szaarja le, h nézeteltérés támadt? Neked egy fránya dévédé kell, ami nehogymá azér ne legyen meg, mer az egyik főguru (akinek sztem semmi köze a Metallica-hoz) lekurvaanyázta a másik főgurut! fakkolja hátba magát az egész mindenség!
Tescoban voltam hétvégén, és ott láttam SKOM-ot 4500-ért.. remélem Miskolcon is van tesco, vagy ilyesmi..
ja abban is reménykedem, h a tesco-fejesei közt nincsen nézeteltérés...
részvétem. -
Don Vito #617 Agyam eldobom! bemegyek hétvégén a kiváló miskolci media marktba, hogy megkérdezem már van valyon az új 'tallica dvd-ből hiszen már majd két hete megjelent, mire közlik velem hogy még mindig nincs de nem is lesz mert valami nézeteltérés támadt a kiadóval. tehát a nyugat-magyaországi media marktokban nincs nézeteltérés. fasza rendelhetem meg 1000 Ft-os postaköltségért. -
#616 tévedés :D
ska zenét jáccunk,a tárhely egy dolog. és mér lenne öngól? ska nem metál vááá -
Don Vito #615 megmondom a frankót szerintem én egy bláthyst se ismerek, de akkor szevasz földim -
#614 ok, akkor nem ismerjukl sztem egymast :D
en a blathyban vegeztem, 19 vagyok, csak most mar pesten jarok egyetemre -
Don Vito #613 mégis milyen paramétert? 24 éves vagyok, az Avasiban érettségiztem, most meg egyetemre járok, és dühös vagyok hogy ebbe a gané városba nem lehet megvenni a SKOM-ot a megjelenés napján! -
#612 LOL! te miskolci vagy? :D
ember, irj egy par parametert magadrol :D -
#611 ehh... sebaj! :DD -
Don Vito #610 mondjuk rákattintottam a nevére és és van ott egy honlap amely egy punk honlap, tehát öngólt lőtt a csávó -
#609 váó! igy lehet egy hozzászolás alatt egy ilyen sokatmondó bizonyítványt kiadni magunkrol! gratulálok! igazán büszke lehetsz magadra.. bár csak sajnálni tudlak! :PP -
Don Vito #608 ??? -
#607 "Metálhammer ócska szennylap,
zsíros hajú kultúra.
Szász Marci is beleolvas,
huszat csökken IQja!" -
#606 Fehérvári MediaMarkt akkor ezexerint rulzik!! :D ma voltam, és épp ott esett le, h nyolcadika van!! :D 2 SKOM doboz díszelget a polcon, bár zsém nem volt, h megvegyem. :((
a magyar felirat viszont garantált! ;) -
Don Vito #605 Nem hiszem el! ezen a tetves Miskolcon nem kapható egy DVD a megjelenés napján! AAAArrrrrrgggh! -
Don Vito #604 Azaz nem, most kérdeztem a miskolci Media Marktot, ott még nincs, azt mondják egy hét elcsúszás biztos van a hivatalos megjelenési dátumtól. -
Don Vito #603 Ha igaz akkor megérkezett! -
Don Vito #602 NNNA! és ott a magyar felirat! szerintem a 4700 Ft nem is sok egy dupla DVD-ért, akkor jövő héten irány a media markt! -
#601 na gyerekek asszem lehet szétzúzni a malacperselyt! Megérkezett a kicsike! -
Don Vito #600 600-ik hozzászóló hehehe -
Don Vito #599 Én akarok lenni a .... -
Don Vito #598 osztom a véleményedet de nem vagyok benne biztos hogy lesz magyar felirat de az azért qrva jó lenne -
#597 már csak egy hét! áá basszus! az biztos, h nagyon jó lesz a lemez, mermár vincseszteren mind1ik diszk fönnvan, de az a tudat, h az eredeti cuccot nézem, semmivel se kárpótol! ráadásul, ha még magyar felirat is készül hozzá... jajj de szép napok lesznek itt!! :)) -
Don Vito #596 már csak nyolcat kell aludni a DVD megjelenésig! -
Don Vito #595 hát ezt mondom én is!!!
-
Pityi009 #594 Metallica? Hmmmm .......... Ők a legnagyobbak a legjobbak!!! tudnak valamit az biztos -
#593 háez nálam se kérdéses, de tulságosan türelmetlen vagyok!!! :DDDD