8853
"...MASTER! MASTER!..."
  • Match
    valaki nem akar rippelni egyet és megosztani velem ? :D
  • Don Vito
    Na sikerült! Vége a kálváriámnak, sikerült megvennem Miskolcon a SKOM-ot!
    Nagyon tetszett, az extra DVD meg egyszerűen király! Ha gondoljátok megoszthatnánk a véleményeket, kinek hogy tetszett, mit gondol a filmről, vagy a bemutatott eseményekről?
  • Don Vito
    jujj! offtopic! jézus most mi lesz! :)
  • lee86
    bár holnap doga (ezt de szar leinri eg yilyen topikba :DDD) de sztem föl tok menni egy félórácskára kb.. mittomén fél körül... :)

és akkor ezt a hozzászolást nem látta senki! :DDD
  • sapkafej
    Nem gyüssz máma msn-re? 6 körül?

elnézést az offozásért!
  • lee86
    naaa! az tök király lenne, ha leadnák TV-ben, mert még énse vettem meg.. az pedig télleg vérlázíto, h egy miskolc kaliberű városban egy rohatt skom dvd nincs! pereld be a media marktot én azt mondom!
  • Don Vito
    Szerintem ez az amerikainak a programja, de amilyen sokszor ismétlik, biztos lemegy az európain is, sőt ha jól emlékszem áprilisban leadják a some kind of monstert is. ha már dvd-n nem lehet megvenni ebbe a kib@szott városba! (Miskolc)
  • lee86
    most nézem vh1.com -on, h lesz egy műsor kifejezetten a metallica-rol! a címe
    [URL=http://www.vh1.com/artists/az/metallica/onvh1.jhtml]"When ______ ruled the World"[/URL]
    És ez a kiadás a mi kedvenc kis bandánkrol fog szolni. már csak azt lenne jo tudni, h érezzük-e magunkat érintettnek, vagy ez is megint egy olyan műsor lesz, amit csak az amcsik nézhetnek meg? amugy ha jol szűrtem le, akkor 31-én 13 órakor kell rákapcsolni a csatornára.
  • Don Vito
    de jó oldal! köszi!
  • lee86
    uhh.. le vagyok többenve! végre rátaláltam a kötelező olvasmányomra:
    Csekkdisz!
  • lee86
    hehe: ...and justice for Don Vito!
    [kiléptem...:D]
  • Don Vito
    köszönöm!
  • lee86
    hajrá hajrá!!! basszus már rég megvettem volna, ha lenne elég zsém :( Remélem sikerrel jársz majd!
  • Don Vito
    ne bassz! a tescoban?
    megfogom nézni! a corát kérdeztem aszonták nem rendelnek belőle :( ezért azt gondoltam a tesco is biztos kihagyja de köszi az infót!
  • lee86
    basszus ez de getziség! mijazhogy nézeteltérés? fogyasztoi társadalomrol szoktak állandoan papolni, akkor tegyenek ugyis! hüje bénák!! És különben is: ki nem szaarja le, h nézeteltérés támadt? Neked egy fránya dévédé kell, ami nehogymá azér ne legyen meg, mer az egyik főguru (akinek sztem semmi köze a Metallica-hoz) lekurvaanyázta a másik főgurut! fakkolja hátba magát az egész mindenség!
    Tescoban voltam hétvégén, és ott láttam SKOM-ot 4500-ért.. remélem Miskolcon is van tesco, vagy ilyesmi..
    ja abban is reménykedem, h a tesco-fejesei közt nincsen nézeteltérés...

részvétem.
  • Don Vito
    Agyam eldobom! bemegyek hétvégén a kiváló miskolci media marktba, hogy megkérdezem már van valyon az új 'tallica dvd-ből hiszen már majd két hete megjelent, mire közlik velem hogy még mindig nincs de nem is lesz mert valami nézeteltérés támadt a kiadóval. tehát a nyugat-magyaországi media marktokban nincs nézeteltérés. fasza rendelhetem meg 1000 Ft-os postaköltségért.
  • Roly
    tévedés :D
    ska zenét jáccunk,a tárhely egy dolog. és mér lenne öngól? ska nem metál vááá
  • Don Vito
    megmondom a frankót szerintem én egy bláthyst se ismerek, de akkor szevasz földim
  • Match
    ok, akkor nem ismerjukl sztem egymast :D
    en a blathyban vegeztem, 19 vagyok, csak most mar pesten jarok egyetemre
  • Don Vito
    mégis milyen paramétert? 24 éves vagyok, az Avasiban érettségiztem, most meg egyetemre járok, és dühös vagyok hogy ebbe a gané városba nem lehet megvenni a SKOM-ot a megjelenés napján!
  • Match
    LOL! te miskolci vagy? :D
    ember, irj egy par parametert magadrol :D
  • lee86
    ehh... sebaj! :DD
  • Don Vito
    mondjuk rákattintottam a nevére és és van ott egy honlap amely egy punk honlap, tehát öngólt lőtt a csávó
  • lee86
    váó! igy lehet egy hozzászolás alatt egy ilyen sokatmondó bizonyítványt kiadni magunkrol! gratulálok! igazán büszke lehetsz magadra.. bár csak sajnálni tudlak! :PP
  • Don Vito
    ???
  • Roly
    "Metálhammer ócska szennylap,
    zsíros hajú kultúra.
    Szász Marci is beleolvas,
    huszat csökken IQja!"
  • lee86
    Fehérvári MediaMarkt akkor ezexerint rulzik!! :D ma voltam, és épp ott esett le, h nyolcadika van!! :D 2 SKOM doboz díszelget a polcon, bár zsém nem volt, h megvegyem. :((
    a magyar felirat viszont garantált! ;)
  • Don Vito
    Nem hiszem el! ezen a tetves Miskolcon nem kapható egy DVD a megjelenés napján! AAAArrrrrrgggh!
  • Don Vito
    Azaz nem, most kérdeztem a miskolci Media Marktot, ott még nincs, azt mondják egy hét elcsúszás biztos van a hivatalos megjelenési dátumtól.
  • Don Vito
    Ha igaz akkor megérkezett!
  • Don Vito
    NNNA! és ott a magyar felirat! szerintem a 4700 Ft nem is sok egy dupla DVD-ért, akkor jövő héten irány a media markt!
  • lee86
    na gyerekek asszem lehet szétzúzni a malacperselyt! Megérkezett a kicsike!
  • Don Vito
    600-ik hozzászóló hehehe
  • Don Vito
    Én akarok lenni a ....
  • Don Vito
    osztom a véleményedet de nem vagyok benne biztos hogy lesz magyar felirat de az azért qrva jó lenne
  • lee86
    már csak egy hét! áá basszus! az biztos, h nagyon jó lesz a lemez, mermár vincseszteren mind1ik diszk fönnvan, de az a tudat, h az eredeti cuccot nézem, semmivel se kárpótol! ráadásul, ha még magyar felirat is készül hozzá... jajj de szép napok lesznek itt!! :))
  • Don Vito
    már csak nyolcat kell aludni a DVD megjelenésig!
  • Don Vito
    hát ezt mondom én is!!!
  • Pityi009
    Metallica? Hmmmm .......... Ők a legnagyobbak a legjobbak!!! tudnak valamit az biztos
  • lee86
    háez nálam se kérdéses, de tulságosan türelmetlen vagyok!!! :DDDD