8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
#1152 LOOOL:D a vége milyen durva már:D -
#1151 Hallottátok már a "The Other New Song"-ot? -
#1150 86-os Metallica interjú Japánban :D -
#1149 2008 eleje -
#1148 amúgy nem gondoljátok hogy ezen Rob utolsó 5 pengetése az a For whom the bell tolls első 4 dob püfölése, és kezdete lenne? :Z Szerintem Lars egy picit lemaradt. :)
Meg kb 24-27 másodperc között Rob nekiiramodott, és egy picit elvesztette az ütemet. De visszaállt. :) -
#1147 Helyes. :) Remélem next albumon is jó lesz.
Asztak*rva de várom már....Mikor lesz? -
#1146 ment neki minden nyugiiiii :D
baromi jó hangja volt most,durva volt -
#1145 fáj a torka? magas hangok mennek neki? -
#1144 hát ittmár fájt a torka de nemnagyon hallottam hogy baja lett volna az énekkel :) -
#1143 James-nek ezen is jobb a hangja? -
#1142 megvan 2007 07-05 - Rotundenplatz 224kbps-os mp3-ak, mindennel együtt -
#1141 Robert Bass Solo -
Dougie #1140 na akkor már én is
személyes kedvenceim: (szigorúan album sorba)
Hit The Lights, Whiplash, Phantom Lord, No Remorse, Seek And Destroy, Metal Militia, For Whom the Bell Tolls, Creeping Death, The Call of Ktulu, Battery, Master of Puppets, Disposable Heroes, Leper Messiah, Orion, Blackened, ...And Justice For All, Eye of Beholder, One, Harvester of Sorrow, The Frayed Ends of Sanity, To Live is To Die, Enter Sandman, Sad But True, Wherever I May Roam, The Outlaw Torn, Fixxxer, Am I Evil?, Blitzkreig, Breadfan (ez a bő keret kb.)
-
#1139 Kedvencek:
Leknagyopp kedvencem a Battery. Akik ezután jönnek, ez alatt, de egy szinten vannak: Fuel, Sad but true, Master of Puppets, Enter Sandman, Astronomy, For whom th Bell tolls, Welcome home (Sanitarium), Turn the Page, meg az egész S&M album :) -
#1138 Kedvenceim össze vissza(de a creeping a best best):
Creeping Death, Sanitarium, The 4 Horsemen, Harvester of Sorrow, Blitzkrieg, Sad But True, Too Late Too Late, For Whom The Bell Tolls, The Call Of Ktulu, Master Of Puppets...
#1135 nincs mit :) -
#1137 nekem a kedvenceim,album szerinti sorrendben:D : The Four Horsemen,Whiplash,Phantom Lord,Seek & Destroy,Ride the Lightning, For Whom the Bell tolls,Fade to Black,Escape,CREEPING DEATH, The call of ktulu, egész MASTER OF PUPPETS album, enter sandman, sad but true........najóóóóóóóó mind1 szóval még sokatt
-
#1136 lol a második rosz link xD
ez a második kedvenc -
#1135 kösz a segitséget:)
nekem ez és ez a kedvenc számom :) jó halgatást -
#1134 Napster BAAAD!
Beer GOOOOOD!! -
#1133 Ezt mondja kétszer egymás után:
"say yes. at least say hello." -
#1132 rekkelt :)
van ez a szám és a végén vamanit motyog az a öreg aszony 04:16-04:30 ig halható, valaki irja le mit mond.
elöre köszike -
#1131 kiraly, köszi a választ, megnyugtattál :D -
#1130 Én is ott voltam, Lars mondta a végén: we will see you very soon Vienna.
Értelemszerűen jövőre az album megjelenése után. -
#1129 országon belül én is mejek. Gondolom pestre mennek, ha mennek -
#1128 aha
hát ugy legyen, azt már nem szalasztom el én sem, akárhova is mennek az ország közelében -
#1127 nemtom, én nemhallottam ilyet, de sztem jövőre már ide is jönni fognak -
#1126 jah igen, haverom volt innen Miskolcrol és szerinte azt mondták a koncerten, hogy tán lesz jövőre is Bécsben koncert ?!
mivel nem bíznám rá az életem, megkérdeznélek téged is, meg aki még innen volt, hogy valóban mondtak ilyet ? -
#1125 de a bécsi koncerteeen voooolt demégmilyen -
#1124 hát nem volt vmi ütős James hangja a koncerten -
#1123 unforgivent ne nézzdmeg, ott tekerd tovább :D -
#1122 oké, de én még csak most leltem rá :) -
#1121 már megvan féléve =) -
#1120 Metallica.2006.08.15.Seoul.Korea.720p.HDTV.x264-ESiR
sajna csak 2.0 hanggal :(
de azért meglesem -
#1119 R.I.P. Cliff... -
#1118 amúgymeg akkor azt mondom hogy orion cliff miatt -
#1117 lál xD -
#1116 orion of ktulu -.- -