8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
#1192 Na jó a 20 év kicsit tényleg sok. :)
Akkor inkább azt mondom hogy 2-3 lemezt még szeretnék tőlük. :) -
#1191 ehh
azér az picit sok =)
amíg ugyanolyan jól nyomják a régebbi számaikat addig jáccanak sztem csak -
#1190 jo lenne :( -
#1189 ott a pont. :)))
De azért remélem minimum még egy 10-20 évig nyomja. -
#1188 ameddig van hangja, meg tépi a húrokat, addig LESZAROM -
#1187 James pocakosodik:
:)) -
#1186 b*zmeg dejóvolt a koncert,csakúgy most ezkijött belőlem :D -
#1185 oh thx -
#1184 nám -
#1183 Itt a videóban az interjú a SKOM-ból van? -
Szuperkaraj #1182 Metallica_2007-07-12_Stockholms_Stadion_2CD_MP3.3750483.TPB -
#1181 nem jeleníti meg
most?:
vagy link:http://www.antikvarium.hu/ant/foto.php?id=1238356&h=200 -
#1180 Ez a könyv az:
:D
Még 99-ben adták ki. -
#1179 jókönyv -
#1178 érdekes dolgokat írnak abban a könyvben:D -
#1177 Van nekem egy Képes Pop-Rock Enciklopédiám. A Metallica ismertetőjét már elég rég olvastam, most elolvastam megint. Idézek néhány szösszenetet belőle:
"Alapító tagjai: Lars Ulrich (d), James Hetfield (g), Lioyd Grant (g), Dave Mustaine (g), Ron McGovney (bg)."
"1996-os Load című lemezükkel valósággal újjáírták a klasszikus értelemben vett heavyrock történetét." -Szerintem a Master album az, ami történelmi.
"Lemezeik: Metallica I (1983), Ride The Lightning (1984), Master of Puppets (1986), Kill'Em All (1987), Garage days Revisited (1987), AndJustice For All (1988), Metallica by Metallica (1991), Load (1996), Reload (1997), Garage Inc. (1988)." -Nah hát ezen meg behaltam :D
-
#1176 hűha ezt itt most kegyetlenül benézted. :o -
#1175 nemrossz -
#1174 legjobb -
#1173 ahh...azt hidtem, hogy tudsz valami együttest aki szimfónikus tressel :D -
#1172 De, S&M. :D -
#1171 konkrétabban mire gondolsz? :D S&M-en kívül. -
#1170 Master of Puppets S&M verzsön :D:Dd -
#1169 azt pláne. MoP favorit album.
Szimfónikus tressmetál valaki?:) -
#1168 meg a Battery-t-.- -
#1167 tessék meghallgatni a Seek & Disztróóójt. -
#1166 -
#1165 te fogalomzavarban vagy. Static-x meg korn nu-metál[assyem] ktegória, semmi közük a thrash-hez. Thrash Metal a Wikipédián. Vagy halgass meg pár Slayert. Ha a slayerre is azt mondod, hogy nem thrash, falnak megyek. Főleg az első albumokat(Show No Mercy). Naggyon sok hasonlóságot fogsz hallani. Vagy Megadeth, vagy Anthrax, Kreator, Sodo, Heathen...
Thrash Metal-ra a gitárriffek, gyors dobmunka, gyors gitárszólók, erős hangének, néha ordítás...jellemző. Ez pár lassú szám kivételével teljesen igaz a metallica első 4 studioalbumára. A Thrash műfaj a 80-as évek elején kezdett létrejöbbi/elterjedni, majd a 90-es években kezdett abbamaradni, de még most is van számos banda, aki megmaradt thrash bandának. -
#1164 ezek az albumok zuzosak. darlálás van benne meg ilyenek. de ha összesonlítasz 1 korn számot, vagy 1 static-x et akkor ráfogsz jönni hogy hm... ez télleg nem trash. a st anger a trash, és pont ezért nem szeretik a nagyrocker állatok, mert azok a kemény zuzos metalt szeretik. nem pedig az ujhullámu trash vonulatot. -
#1163 ja -
#1162 ha trash metal akkor Metallica,ennyi
Kill'em all,Ride the Lightning,Master of Puppets,..And Justice for all. -
#1161 Metallica Trash Metal-nak indult, szerintem egészen a Justice-ig thrash-t játszottak, még a black albumon is fel lehet ismerni a trash elemeket, de ott már langyultak. De így van, a Kill 'em All mindent elárul. :)
Amúgy nem tudom hogy ez hogy jött ide, attól hogy főleg thrash-t hallgatok, attól még hallgathatok Metallicát, akár a régit, akár az újabbat. -
#1160 végighallgattam már az összes albumot. a-zig. régebben. már hc's vagyok, meg dnbs, de metallicat ismerem mint a tenyeremet.1 album monthato trashnak. és az a st.anger. de azis metal-trash keverék :] [nagyonértek a mufajokhoz:]] -
#1159 Már nem trash, de annak indult.
Hallgasd csak meg a Kill 'Em All albumot. -
#1158 Thrash Metal, Haverok, Sör, na meg sok más...
ugy tudtam nagy metallica fan vagy. a metallica egyáltalán nem trash!
nem kötekedés, csak furcsállottam. :] -
#1157 így igaz -
#1156 Sanitarium is begyorsul, meg fade to black is, de úgy általánosságban nem az a gyors, zúzós számok, amikre ugrálni meg headbangelni kell. -
#1155 call of ktulu sztem nem is lassu :P -
#1154 Remélem az új albumon lesz majd egy lassú szép szám, mint például az Orion, The Call Of Ktulu, Unforgiven, Fade To Black, Sanitarium, One...nagyon szeretem ezeket. Legjobb lenne, ha csak instrumentális lenne, szép basszer, és aukusztikus szólókkal. -
#1153 Ezen behaltam. :D A szinkron hang a lényeg:D