8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
#1512 de én abból még semmit nem láttam/hallottam :( -
#1511 ki várja az új albumot? -
#1510 hát még a tavalyi bécsi koncert.... -
#1509 hát még a 89-es seattle... -
#1508 viszont aza 83-as koncert nemrossz -
#1507 -
#1506 De milyen gyors vagy baszki, egy percre rá írtál a hsz-emre. Tuti itt ülsz egyhuzamban a gép előtt, és kattingatsz a frissítés gombra. -
#1505 Hopp félregépeltem, bocsesz. -
#1504 83-as :P -
#1503 Amúgy tegnap óta a missionmetallica.com elindította a végleges formáját. metclub-os accounttal be lehet lépni és töltögetni az újabb finomságokat. Igazából semmi újdonság nincs a the new son-os riff óta, sőt, inkább röhelyes, hogy mivel szúrják ki a szemünket. Egy 93-as koncert hanganyaga, amit a livemetallica.com-ról nagyon rég óta le lehet tölteni ingyen, pár kép(ebből kettő a Kill korszakból, amit azért nem értek, mert ez az oldal az új metalllica albumról szivárogtat infókat, akkor mi a fenét keres itt pár régi kép, meg egy régi koncert hanganyaga?), meg egy új videó, amin megbeszélés folyik csak. -
#1502 Jah egyetértek...Amúgy lehet hogy alapból ősem ugy tervezte azta 2 sort csak belebakizott..a the otherben is vannak dolgok sajna... -
#1501 :Dbocs...eléggé kész egy napom volt má mikor beírtam:D -
#1500 metallica.com -
#1499 Wah wah effekt érdekes hatást ad, nem rossz. :)
Nekem is bejött a The New Song, bár még egy kissé nyersnek tűnt. Azonban a koncerten játszott riff annyiban jobban tetszik, hogy az gyorsabb, pörgősebb. Nem tudom, hogy mennyire változik majd a szám, meg hogy egyáltalán rjta lesz-e az albumon valamilyen formában, de remélem a
"Open up your gate
Spirit dialate"
részen dolgozik James, mert ott olyan, mintha azelőtt soha nem énekelt volna.
De Kirk szólója a The New Song-ban nagyon állat. Azt nagyon szívesen hallanám viszont az albumon.
Közérdekű: metallic.com-on új hír a missionmetallica.com-mal és az elkövetkezendő dolgokkal kapcsolatban. -
#1498 3* kellett elolvasnom hogy tudjam nem az enyémre válaszoltál :D -
#1497 De amúgy szentem az már ugy ahogy volt kurvajó szám volt ....volt benne dög legalábbis abba az előadásmódba...remélem csak jobbat alkottak belőle...szentem nem baszta el aza Kirkes wahos beleszólózás amit lehet hallani..jólesz az:) -
#1496 szerintetek milyen? -
#1495 Igen, közben nekem is eszembe jutott, hogy valószínű az lehet. Vagyis azt dolgozták tovább. -
#1494 Death is Not The End vagy The New song nem?Ennyiből hallani h változtattak rajta... -
#1493 Hallgatta már valaki a Wiltern Theater-i első 2008as koncertet?Szentem kurvajó,jól startoltak...:) -
#1492 Emlékeztet a Dirty Windowban 00:14-től kezdődő riffre. -
#1491 Új klip a missionmetallica.com-on. Nekem bejön a riff. Odabasz. -
#1490 Ez nagyjó. Rob és Kirk énekel. -
#1489 Váhh...döglött egy dolog lenne ha késne.. -
#1488 Új albumot akarok! :( De hol van még ősz... -
#1487 -
#1486 Azóta már az oldalon is fent van. :) Talán a youtube-on készítik a videókat, és a missionmetallica.com innen szedi őket? :D -
#1485 YouTube-on is van egy trailer, ami a missionmetallica.com-on még nincs. Igaz, semmi újat nem mutat az oldalon lévőkhöz képest. -
#1484 én emlékszem, csak továbbítottam az oldalról ugymond az infót :D
hát majd lesz valami. -.- -
#1483 :D:D:D
[már mászott be a hűtöbe] -.- -
CUCLI #1482 csak ne hibernáltasd magad. ha úgy jársz mint cartman és 2200ban ébredsz fel akkor lemaradsz pár koncertről |: -
#1481 szeptember emberek, szeptember! -
#1480 emlékezz a februári esetre, az is így kezdődött.... -
#1479 egy bizonyos torrent oldalon juniusra mondták, hogy jön az új finomság... -
#1478 mostakkormár lassan lehetne visszaszámolni -
#1477 :D:D:D nembajaz:D elvan:D -
#1476 Rob az csak reppel meg hülyéskedik ahányszor csak kamerázzák. :) -
#1475 "If I rub them on the mic, can you hear it?" :DDD
ezekből a kis részletekből ítélve nagyon ott lesz az album! -
CUCLI #1474 bünti nagyon O_O -
#1473 énmár 4* elélveztem :(