8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
#1552 I'M CREEPING DEAAATH! -
#1551 :DDDDDDD -
#1550 Yeeeehaaaa! -
#1549 Most. :) -
#1548 naaaaa, mikor jönnek mááá'? -
Nemsoká kezdődik! -
#1546 imádlak -
#1545 Azt hiszem itt lehet nézni. -
#1544 hát én ebbe reménykedem a leginkább :D -
#1543 sztem csinálni fognak belöle hdtv-s felvételt szal fennlesz neten késöbb -
#1542 Már mint a zene csatorna MTV. Valaki nem tudja fölvenni gépre? -
#1541 Ma este 8-kor az MTV élőben közvetíti a Rock Am Ring-i Metallica koncertet! Nekem nincs MTV-m. :(
De akinek van, az ki ne hagyja! -
#1540 nemrossz nemrossz -
#1539 2 új missionmetallicás videó youtube-ról
http://www.youtube.com/watch?v=wJx2-RgLCAA
http://www.youtube.com/watch?v=RvHogknzMdM -
#1538 pontosabban az a lángoszlop szerű cucc nem működött rendesen és felrobbant, és a kezén és a lábán égési sérüléseket szenvedett. -
bcrics #1537 jah ,,a lángoszlop miatt...fasza -
#1536 nem eltört hanem megégett -
bcrics #1535 emoboy és kirk:D -
bcrics #1534 itt tört el heitfield-nek a karja vgy mi van itt most?? -
bcrics #1533 Metallica - Ecstasy Of Gold (FULL SONG) New!!!!!! -
#1532 de nemmindig játszik metált.lásd low man's lyric, mama said :P -
#1531 Nem Metalliva, Metallica,sry :DD -
#1530 Mondjuk Metallivánál nem nehéz eldönteni hogy metált játszik, mert ha rockot játszana akkor Rockallica lenne de az úgy hülyén hangzana :O) -
#1529 Persze, értelek, és egyet is értek. :)
Anyuka-gyereke példa érdekes, végülis attól függ, hogy milyen szempontból nézzük. Más a nemük, két külön lény, de mind a kettő ember. :) -
#1528 hátazért a drum'n'basstől kicsit messze vannak:D -
#1527 az emberek is (optimális esetben) az édesanyjukból fejlődik ki, mégis két külön lényről beszélünk :)
de értem, mit akarsz mondani, csak rühellem a sok patkányt, akik "úúútálom a rockot", aztán ha rákérdezek, hogy definiálja már nekem a rockzene fogalmát, akkor meg pislogni tud csak. Arról nem is álmodok, hogy eljöjjön a nap, amikor mindenki meg tudja különböztetni a metált a rocktól (jó, hülye példa, mert vannak oylan együttesek/számok, amiknél ha pisztolyt fogsz a fejemhez sem tudom megmondani, hogy metál vagy rock).
de azért érted, mit mondok, nem? :) -
#1526 Metallica sokmindent jáccik éppen ezértjó :) -
#1525 A Metallica metált játszik, de alapvetően a metál is rock. Tudom, most a rock és a metál között nagy különbség van, de a rockból fejlődte ki magát. -
getkey #1524 Üdv mindenkinek!
Részt vett valaki tegnapelőtt (3-án) a prágai koncerten? -
#1523 pláne, hogy az Metálica nem rockzene:) -
#1522 Már mint hogy egy általános (rock)zenei topiknak nézik, nem pedig a Metallica rockzenei topiknak. :) -
#1521 Azért választottam ezt a logót, mert a régi logó túl magas, és ha elfogadható méretben csinálom meg, akkor szétnyújtja a topikot, ha kicsire, akkor meg túl pici a logó középső része. De majd kipróbálok több féle variációt is.
Felőlem mehet bele gitár meg dob meg dobverő meg anyámtyúkja, de akkor meg azt hiszik, hogy ez valami (rock)zenei topik. :) De ha komolyan gondoljátok, akkor adjatok képet hozzá. :) -
#1520 MESZTÖR!! -
#1519 nekem a régi logo jobban bejön :) -
#1518 akkor már a teljes dob felszerelést is.
sztem :) -
#1517 belelehetne rakni kirk meg james gitárját -
#1516 Kell ide banner? Mert untam magam. Ha úgy gondoljátok, hogy jól jönne, akkor nyugodtan adjatok ötleteket, hogy mit változtassak rajta. -
#1515 Missionmetallica.com-on gyülekeznek a videók, youtube-on is van 1-2, ami m:m-en nincs. Én nem bírom ki, albumot akarok! -
#1514 több magyar volt mint osztrák.
csak magyar beszédet hallottam végig :)
még a mekiben is meg a gyrososnál is :) -
#1513 nah most megvan a 2 lemezes teljes live shit dvd is -.-