METALLICA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem meg van eredetiben a skom!!
megnézem hogy a feliratot hogy tudom kivenni belõle!!

Zizou5
honnan lehet rendelni metallica-ra jegyet ? 😊

Beast Machine
emberek! sehol nem találok olyan Some kind of monster torrentet ,amin meglenne a magyar felirat! ha tudtok ilyet, kérlek, szóljatok!

...vágod?

na most szedtem le egy dvd-t a cime:

Metallica-kill'em all to st.anger!!

dokumentálva van story nem rossz anyag bár nincs hozzá magyar felirat így a poénokról lemaradtam!

Fanoknak Kötelezõ

Paulie
várjuk a turnékat és persze az új albumot...

.

mi ez a pangás? :/

... got nothin to share with you...

Paulie
One

1988-09-11
Budapest, HU - MTK Football Stadium

LOL ezt nemis tudtam hogy elõször itt játszották =O<#wow2>

.

az a kár, hogy ilyenek vannak: Kill/Ride Medley, Justice Medley, Instrumental Medley
és ezzel a legjobb számokból eljátszanak pár percet, "oszt annyi", ezzel el van intézve...

Justice Medley-ben csendült fel régebben kb. két sor belõle... (azt is utoljára 93-ban adták elõ...)
de pl. Carpe Diem Baby, Fixxxer, To Live is to Die-t se játszották soha (kár)
vagy pl. az ...And Justice For All és az Eye Of The Beholder-t is utoljára 89-ben játszották el végig (hatalmas hiba) 😞

(egyébként nagyon jó oldalt találtál) <#eljen> köszi

zvaragabor
De az egész szám maga a megzenésített gyönyör. Hetfield szigorú durva éneke, és Kirk szólója a szám közepe után. Egyik kedvencem.<#taps>

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Gyerekek ami Lars lenyom a Harvester of Sorrow-ban az valami eszméletlenül brutál!!<#eplus2> Nagyon üt!<#boxer>

Chaos Anno Domini

lee86
legfõképp azon rökönyödtem meg, h a The Frayed Ends Of Sanity-t még sosem játszották élõben. remélem bepótolják idén...

&#161;Hala Madrid!

lee86
teljes neve Roberto Agustín Miguel Santiago Samuel Trujillo Veracruz, és az usában született, ettõl még a mexikói származása erõsen megvan. szerintem mindkét szülõ mexikói.

idõközben meg találtam egy ilyen oldalt, ami a koncertstatisztikákkal foglalkozik. elég rendesen bele lehet mélyülni:
www.metlists.com

&#161;Hala Madrid!

zvaragabor
Nekem is feltûnt, valami biztos van benne.

Chaos Anno Domini

Beast Machine
egyébként csak nekem tûnt fel, vagy Robnak tényleg van valami indián-beütése? mármint az éjfekete haj, a bõre is sötétebb, a jellegzetes arcszerkezet, szerintem van benne egy kis indánvér (nagyszülõi ágon minimum)...

...vágod?

lee86
hát a live shit érában tényleg csúcson voltak, viszont az igencsak maradandó, hogy a legjobb albumukat az elsõ számtól az utolsóig leadják. Az Orion-t azelõtt soha nem adták elõ. már csak ezért is történelmi.

&#161;Hala Madrid!

Zizou5
történelmi koncert ? nekem a live shit a történelmi JASONnel 😊

lee86
milyen igaz. történelmi koncert!

&#161;Hala Madrid!

Paulie
én azt mondom hogy.......METALLICA A LEGJOBB<#worship><#taps>

.

Megmondom õszintén nekem sem volt elsõre szimpatikus Rob, de tavaly a Novarockon számomra letette a védjegyét. Lenyomták teljes egészében a MOP-et (20 éves volt az album). Na mikor az Orionhoz értek nem akartam hinni a fülemnek. Csak õ volt a szinpadon és eszméletlen jól eljátszotta a szólót, amivel kezdõdik a szám. Azt hittem az agyamat rögtön eldobom.😊
lee86
akkor kitartást hozzá!
én is basszgitár felé nyitnék, de még mindig csak ennél a rohadt akusztikusnál vagyok leragadva..😞 márpedig az alaptudást valahol meg kell szerezni.

&#161;Hala Madrid!

Zizou5
igen O is nagy isten, de nekem Jason az istenkiraly, nála nálam nincs jobb basszer, amolyan példakép 😊

lee86
ez tényleg igaz, a mai metálban csak úgy ropognak a bassz-vonalak, de lássuk be, h Jason kapott egy mute gombot az AJFA-ra, és ezt egy interjuban õ is szóvá tette, ha jól emlékszem.
van egy érzésem, h Rob - ahogy mondtad - tényleg elég erõsen hallatszódni fog a következõ lemezen.

mindenesetre Cliff az isten mindhármójuk közül, nyugodjék békében! 😞

&#161;Hala Madrid!

Zizou5
az hogy mennyire hallaccodik a basszus hangja, az csak hangolason mulik, és a torzitáson stb. az hogy robot jobban hallod, az e miatt van, nem amiatt mert jobb basszusgitáros. regebben nem volt divat, vagyis en nem ugy vettem eszre hogy divat lett volna kiemelni a bassust a metal zenebe. csak ott dormogott alatta. mostansag lett inkabb divat a rock-metal zenekarokba hogy emeljuk ki a basszust. de ezek csak tapasztalataim szerint. 😊

lee86
nana! Robnak és a STA-nek jóformán semmi köze egymáshoz. Rob akkor érkezett, amikor már elkészült az album. (az album basszgitársávját Bob Rock játszotta fel)
jó zenész Jason is, de ha számodra a Metallica zúzósságát a Load, Reload, nameg a Black adja, akkor mi hozzájuk képest a RTL, a MOP, vagy akár a KEA. azok a lemezek mind a mai napig metál alappilérnek, alapvetésnek számítanak. szinte minden - és nem csak heavy - metálzenekar merít inspirációt a Masterbõl, a többségnek a Black album inkább az elfordulás albuma.
és igen, ott van még az ...AJFA, amin már Jason játszott, de az rögtön Cliff halála után jött ugye ki, és a többi tagnak nagyobb gondja volt annál, h megkedveljék, nomeg szárnyakat adjanak az új bandatagnak, és ez érzõdik az albumon is: alig hallatszik bármi is a bõgõbõl az egész lemezen keresztül. (pedig akkor válna igazán 10/10-essé a szememben)
utólag belegondolva Jasonnek vajmi kevés hatása volt a banda zenéjére, és ha visszaemlékezünk, körülbelül emiatt hagyta ott a bandát.

nincsen bajom Jasonnel, csak az a benyomásom, h eléggé le lett szabályozva a Metallica-ban töltött évei alatt, mondhatnám azt is, h hozta a kötelezõt, setöbb, se kevesebb. (viszont a my friend of misery alaptémája páratlanul remek, ezt elismerem!😊)

Robról pedig eddig jó véleményem alakult ki, nincs vele bajom, a STA-rt kísérõ 2 és fél éves turnét tökéletesen lenyomta, a koncertek közbeni szólói tetszetõsek voltak, de igazán bírálni õt majd csak az új album megjelenését követõen lenne fair. 😊

na csak ennyit akartam, saját vélemény, fejemet nem leharapni, köszi! 😊

&#161;Hala Madrid!

Zizou5
ez nálam megy aláírásba ! 😊

Beast Machine
ámen.

egy fórumon olvastam ezt:

"The best thing that ever happened to MetallicA is Jason Newsted."

...vágod?

Zizou5
allj! Jason a legnagyobb király! szivet lelket odaadta a metallicaert minden koncerten mint aki maga lenne a metallica, a metal attya jaccott, szivet lelket beleontve, igen jol durrogtatta a hurokat, es nem sokszor hallottam ot amint elbassza a szamot. jason nelkul nem lett volna olyan zuzos kemeny a metallica, hisz gondoljatok bele, mekkora egyenesiege volt mekkora allat volt stb stb. es szvsz mikor megjott robert az volt a rosszpont a metallica eleteben, mivel vele volt ez a sokak szerint xar trash album, ami nekem se a kedvencem, es szerintem sem ez az a metallica ami volt. sokkal jobban orulnek ha ugyanaz a metallica lenne ugyanazzal a jasonnel. mellesleg aki jasont szarozza, az nalam nem metallicas. ha jol latom nagy metallicas vagy szal en mondjuk szegyellnem magam ha a kedvenc imadott bandamat szaroznam. es mellesleg jason nalam a legnagyobb kiraly, peldakep szinten.pont.

Paulie
Metallica Jason szaroskodása után, Robert megérkezéséig. Sztem baszott nagy dok<#eljen>

.

valaki elmondaná h pontosan mirõl is szól ez a DVD?

!nka und G3ri

Beast Machine
köszi!

Már úton is van😊

...vágod?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.cdpince.hu/index.php?lcmd=6;sr_title;some%20kind%20of%20monster

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
cdpincében sincs?

Paulie
arra énis kíváncsi lennék...engemis érdekelne a dolog,bár nemfontos a magyar felirat

.

Beast Machine
Srácok, nem tudjátok, honnan tudnám EREDETIBEN megszerezni a Some Kind of Monster DVD-t? Sehol nem találni raktáron, megrendeltetni meg félek, mert az itthoni kiadás egyik hatalmas elõnyének tartom, hogy van rajta magyar felirat, és ezt sztem a külföldi lemezeknél nem biztos, hogy rajta van...

...vágod?

zvaragabor
hmm...
meggondolandó. Még alszom rá egyet, kettõt. 😄

Chaos Anno Domini

Paulie
ahhh akkor inkább az A/3-as kell azonnal

.

zvaragabor
Bocsi, tévedtem, egy A/4-es, és egy A/3-as van. Erre mit ajánlasz? <#idiota>

Chaos Anno Domini

Paulie
csak az A/4-es poszter kell és kapsz két jegyet<#idiota>

.

zvaragabor
Ti mentek a legjobb banda koncertjére, én meg itthon fogok sunnyogni. 😞 😊
Majd valaki adja le az infót, hogy milyen szám megy éppen, és akkor azt rakom be a winampba. 😊

Ui.: Egy A/4-es, és egy A/5-ös Metallica poszterem elcserélném a Július 5-ei Metallica koncert jegyére. 😊

Chaos Anno Domini

Paulie
már több mint egy hete megvan a jegy =)

.

Végre egy jó hír:
Július 5, irány Bécs!
60,8 EUR lesz a jegy ára.

leserd
már ott van

Paulie
<#eljen>
tejössz

.

leserd
of wolf and man

"you've been dying since the day you were born"

így-így amúgy a fade to black meg még kb 20 másik metallica dal akkordja😊
pl:to live is to die

zvaragabor
már rég feladtam 😊

bcrics: így gondoltad?: tam-tararam-dojjjojom-bam 😊)
és mi az a "Am C G" ? 😊

Chaos Anno Domini

és ha nehezítenétek a szabályokon?pl csak a dal akkordjait nyomnátok be?😊

Am C G😊

Paulie
adok én mer túl könnyû volt az elõzõ 😄
"we shift
pulsing with the earth"

.

jajj XD
na adjatok ujat!

!nka und G3ri