METALLICA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
basszus! most volt koncertjük Lisszabonban, és áááááá.... már a puszta legépelésétõl is elérzékenyülök: 89 óta elõször játszották el az and justice for all-t! úristen ilyen nincs! és james-nek _van_ hangja!
ki mondta, hogy a metallica már halott?!
egészségetekre: http://www.youtube.com/watch?v=F5xr8TmH5Eg !😊
ki mondta, hogy a metallica már halott?!
egészségetekre: http://www.youtube.com/watch?v=F5xr8TmH5Eg !😊
¡Hala Madrid!
Azt én is. De nem hiszem hogy Ausztriába elmennék. El sem engednének anyáék egyedül.<#szomoru1>#szomoru1>
Pesten lenen, minden további nélkül mennék még egyedül is. <17 years rulzxD>17 years rulzxD>
Pesten lenen, minden további nélkül mennék még egyedül is. <17 years rulzxD>17 years rulzxD>
Chaos Anno Domini
én meg mindkettõt, itt helyben 😉
Hát igen, mondogatja a Metallica, hogy az új album nagyon jó lesz, meg visszatérnek a gyökerekhez, de az Anger album elõtt is ez volt, hogy az majd ütni fog. Az a gond, hogy visszatérni már nem nagyon fognak az elsõ 5 album stílusirányztához, mert tulajdonképpen a Trash korszakukat jóformán nyilvánosan is lezárták. De majd csak nem ok nélkül mondják, biztos lesz valami abból, amit ígérnek. 😊
Chaos Anno Domini
akkormár tessék:
Trujillo: "I would say that this is album is dynamic, heavy, groovin' and you'll probably be excited to know that there will be guitar solos on it! In addition, Lars remembered to tune his snare drum properly this time! For me, this album incorporates part of the dynamic and character of 'Master of Puppets', as well as the melodic style that people liked in the 'black album,' as far as the melodies are concerned
http://www.metalunderground.com/bands/details.cfm?bandid=1
Trujillo: "I would say that this is album is dynamic, heavy, groovin' and you'll probably be excited to know that there will be guitar solos on it! In addition, Lars remembered to tune his snare drum properly this time! For me, this album incorporates part of the dynamic and character of 'Master of Puppets', as well as the melodic style that people liked in the 'black album,' as far as the melodies are concerned
http://www.metalunderground.com/bands/details.cfm?bandid=1
.
"We also changed our tuning. With "St. Anger" we had the guitars really low. This time, we tuned the guitars back up to what they originally were for the first five albums. Because we've done that, James' voice sounds more like it did in the '80s than it did in the '90s."
Meg így. 😊
Am kösz az oldalt, nem olvastam még, de már jól jött valamit hallani a Metallicáról.
Meg így. 😊
Am kösz az oldalt, nem olvastam még, de már jól jött valamit hallani a Metallicáról.
Chaos Anno Domini
hmmmm:
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=73564
aszongyahogy:
"Kirk Hammett: Yeah, it's super raw! There are some songs on that album that are so fast, that James and I kinda look at each other and go, "Ouch! Our wrist are gonna fall off." There are a lot of really, really fast songs, a whole lot of really heavy stuff."
ígylegyen.😊
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=73564
aszongyahogy:
"Kirk Hammett: Yeah, it's super raw! There are some songs on that album that are so fast, that James and I kinda look at each other and go, "Ouch! Our wrist are gonna fall off." There are a lot of really, really fast songs, a whole lot of really heavy stuff."
ígylegyen.😊
¡Hala Madrid!
So let it be written
so let it be done
I'm sent here by the choosen one
So let it be written
so let it be done
to kill the first born pharao son
I'm creeping death
nekem meg ez. 😊
Gyááá de várom már a következõ albumot. Gyanítom már ezen sem a "régi Metallica" játszik, szal ez sem lesz már trash album, de azért várom szeretettel. 😊
so let it be done
I'm sent here by the choosen one
So let it be written
so let it be done
to kill the first born pharao son
I'm creeping death
nekem meg ez. 😊
Gyááá de várom már a következõ albumot. Gyanítom már ezen sem a "régi Metallica" játszik, szal ez sem lesz már trash album, de azért várom szeretettel. 😊
Chaos Anno Domini
tudom..tudom 😄... ez a kedvenc számom! 😄
!nka und G3ri
"Then it comes to be that the soothing light
At the end of your tunnel"
At the end of your tunnel"
!nka und G3ri
hja,,,cliff 'em all-t láttad már???
rohadt nagy videó,és hát lejön az is hogy mekkora kis pöcsök voltak még az elején de cliff kordában tartja õket!HAHA
...
rohadt nagy videó,és hát lejön az is hogy mekkora kis pöcsök voltak még az elején de cliff kordában tartja õket!HAHA
...
az elsõ albumon a számok kb felét írta Mustaine; meg a szólókat
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
és hát a metallicaban azért cliff volt a fõ dalszerzõ,nemcsak mustaine
még egy dolog: van egy bay area banda; akik picit késõbb alakultak mint a Metallica ; de sztem sikerült überelniük õket. A nevük Heathen; és ingyen letölthetõek korai albumaik a honlapjukról
Csak hátha vannak még bay area thrasht kedvelõ emberek...
Csak hátha vannak még bay area thrasht kedvelõ emberek...
Megadeth sztem jobb mint Metallica; legalábbis az elõ 4 Megadeth album sztem überelhetetlen. A Metallica monotonabb; a legjobb tõlük a Kill de azon a nagyja dolgot Mustaine írta; az utánna következõ 3 klasszikus színvonala megközelíti egymást; a justice kicsit már önismétlés;
persze ez magán vélemény; azonban a feketétõl kezdõdõen metallica lement pamutba 😞 ; s a Megadeth követte. Hogy melyik a rosszabb a Risk vagy a St.Anger sztem a Risk(nem tom hogy gondolhatta Mustaine ha Metallica kihoz egy rossz albumot õ bebizonyítja hogy ebben is felûlmúlja õket 😄)
De summárium: MegaDave riffjei jobbak; dalírása kreatívabb; mint Metallicaé
persze ez magán vélemény; azonban a feketétõl kezdõdõen metallica lement pamutba 😞 ; s a Megadeth követte. Hogy melyik a rosszabb a Risk vagy a St.Anger sztem a Risk(nem tom hogy gondolhatta Mustaine ha Metallica kihoz egy rossz albumot õ bebizonyítja hogy ebben is felûlmúlja õket 😄)
De summárium: MegaDave riffjei jobbak; dalírása kreatívabb; mint Metallicaé
eredetileg Call of Cthulu a címe H.P. Lovecraft irományának és ezt a címet nyúlta le a Metallica, csak átalakították (ez lehet bcrics "elírásának" hátterében - gondolom)
ja, és Mustaine-hez még: nem csak a Kill, hanem a Ride számok 80%-án is felhasználták a témáit (sõt egyesek szerint még a Master-en is néhány számban az õ témáit alakították át...) azért elég durva
na mindegy, szóval a Megadeth is jó ám (csak az nem tetszik személy szerint, hogy Mustaine 25 éve adja a sértõdöttet (akármilyen interjúban szinte mindig elõkerül a téma, hogy Hetfield meg Ulrich így meg úgy) (oké, Hetfielddel összeverekedett anno, aki kiütötte néhány fogát, meg egy csomó témáját pofátlanul lenyúlták, meg stb. de lassan (25 év) túl kéne ezen lépnie...
amúgy magával a Megadeth-et semmi gondom, sõt kifejezetten tetszik a zenéjük
ja, és Mustaine-hez még: nem csak a Kill, hanem a Ride számok 80%-án is felhasználták a témáit (sõt egyesek szerint még a Master-en is néhány számban az õ témáit alakították át...) azért elég durva
na mindegy, szóval a Megadeth is jó ám (csak az nem tetszik személy szerint, hogy Mustaine 25 éve adja a sértõdöttet (akármilyen interjúban szinte mindig elõkerül a téma, hogy Hetfield meg Ulrich így meg úgy) (oké, Hetfielddel összeverekedett anno, aki kiütötte néhány fogát, meg egy csomó témáját pofátlanul lenyúlták, meg stb. de lassan (25 év) túl kéne ezen lépnie...
amúgy magával a Megadeth-et semmi gondom, sõt kifejezetten tetszik a zenéjük
hja a call of chtulu is mustaine-tõl származik,,legalábbis a fõ riffek meg a szóló!
nem kivált, kicsapták, és 25 éve be van sértõdve a metallica-a, mert híresebbek lettek, mint a megadeth. irigység azt hiszem.
¡Hala Madrid!
ugyanis ez nem feldolgozás, ez az eredeti,
ami késõbb a The Four Horsemen néven vált ismertté a Metallicában (de Mechanix volt az eredeti címe, plusz az eredeti szöveg is ez volt) ez tulajdonképpen Dave Mustaine száma volt, csak mikor kiszállt, vitte magával ezt a dalt (mert õ találta ki) csak a Metallica meg lenyúlta tõle és átírták a szöveget meg a címet
késõbb volt is valami pereskedés, meg nem játszhatták koncerten, de erre csak halványan emlékszem (plusz a Kill albumról egy csomó szólót Mustaine írt, de azokkal nem volt ilyen gond asszem)
ami késõbb a The Four Horsemen néven vált ismertté a Metallicában (de Mechanix volt az eredeti címe, plusz az eredeti szöveg is ez volt) ez tulajdonképpen Dave Mustaine száma volt, csak mikor kiszállt, vitte magával ezt a dalt (mert õ találta ki) csak a Metallica meg lenyúlta tõle és átírták a szöveget meg a címet
késõbb volt is valami pereskedés, meg nem játszhatták koncerten, de erre csak halványan emlékszem (plusz a Kill albumról egy csomó szólót Mustaine írt, de azokkal nem volt ilyen gond asszem)
kb gyanítottam, hogy ismerõs lesz a számotokra. 😊
csak azt furcsálltam a számban hogy teljesen más a dalszöveg. Ha feldolgozik egy együttes egy számot, akkor általában a szöveg is ugyan az többnyire. Legalábbis én még nem igen találtam ehhez hasonló esetet. 😊
csak azt furcsálltam a számban hogy teljesen más a dalszöveg. Ha feldolgozik egy együttes egy számot, akkor általában a szöveg is ugyan az többnyire. Legalábbis én még nem igen találtam ehhez hasonló esetet. 😊
Chaos Anno Domini
kb. 25 éve ismerõs,
és nem ez az egyetlen átfedés...
és nem ez az egyetlen átfedés...
Ha gondoljátok, ezt szedjétek le --> Megadeth - Mechanix
Ismerõs?😊)
Ismerõs?😊)
Chaos Anno Domini
Én a Mtk stadionbeli koncertjükön voltam felejthetetlen élmény hihetetlen hangulat. Jó lenne ha mégegyszer útba ejtenének minket.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
éled a totyik. xD Nem is baj, jól teszi. 😊
Volt már valaki valamelyik magyarországi koncertjükön?
Kicsit off, de ha valakinek van kedve, halgassa meg a Slayer elsõ albumát(Show No Mercy). Szerintem tiszta Metallica hangzása van (gondolok itt pl a Kill'em All-ra). Végülis mind 2 együttes Trash metál bandaként alakult.
Volt már valaki valamelyik magyarországi koncertjükön?
Kicsit off, de ha valakinek van kedve, halgassa meg a Slayer elsõ albumát(Show No Mercy). Szerintem tiszta Metallica hangzása van (gondolok itt pl a Kill'em All-ra). Végülis mind 2 együttes Trash metál bandaként alakult.
Chaos Anno Domini
nekem a carpe diem baby a kedvencem kár h nem jáccották még 😞...
!nka und G3ri
Paulienak van jegye pl
http://thenamelessphoto.com/