8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
#2633 hátpersze hogy elfogyott összes jegy bécsi koncertre HÁTPERSZE -
#2632 Black Album
szeretem az egyszerű dolgokat... -
#2631 dedede:)
A Ride-ra nyomtam, ez a kékes árnyalat bejön.
De holtversenyben van a Masterrel és Justice-al :D -
#2630 haveromnak van kill 'em all-os ,de az nemugyanaz XD
am. death magnetic-re nyomtam, szerintem ötletes -
#2629 btw master of puppets-es pólót nemtudjátok hogy honnan lehet még szerezni?:)
magyarországon belül ofkóz -
#2628 ohh yeah:D
olyan jó látni borítókat:D -
CUCLI #2627 -
Nem csak hogy ez tetszik legjobban, de amúgy is nagyon tetszik. -
olyan ötletes hogy az kész... -
#2624 inkább ne akard látni... -
#2623 akkoriból nincs egy képed?:D -
#2622 bár nekem aztán mindegy,mivel hamarosan úgyis megveszem bécsi jegyet, csak még várok mivel mondták hogy még ma mondanak új koncerteket:)
de azér pesti koncert kényelmesebb lenne,hogy mondjuk tudom holvagyok amikor reggel másnaposan felébredek -
#2621 tul optimista vagy, de ugy legyen :D -
#2620 Hm...elgondolkodtam a turnén ami jövöre lesz.
még mindig adogatják egyenként a városokat, és észrevettem, hogy amikor Bécsbe jönnek, az május közepén van, szóval lehet lesz vmi még májusban és nemhiszem, hogy Bécsböl nagyon messzire mennének....ergó jönnek Budapestre éskész:) -
#2619 a One volt az első, amit hallottam és nagyon tetszett, azt hiszem kb. 8 vagy 9 éve történt mindez... -
#2618 Másfél éve ismertem meg őket.Az első szám amit hallottam, a For Whom the bell tolls volt. -
#2617 pár hónapja.
pontosabban nyár óta, természetesen már halottam róluk régebben is de annyira sokféle zenét hallgatok (disco-funky-rock-reggae-metál) hogy nélkülük is elvoltam.
aztán minden évben bejött 1 új zenekar a repertoáromba amit megpróbálok jól kiismerni, de akkor teljesen fanboi leszek.
rhcp-t már 6éve hallgatok, utána jött a depresszió, nirvana,subscribe, slipknot és kb. 1 éve hallgatok iron maident (utóbbira unokatesóm unszolására vetettem rá magamat..hátt nem bántam meg!)
aztán idén nyáron ismét mondta unokatesóm hogy töltsek már neki metallicát, "mer az jó".
akkor az ismertebb slágereiket kezdtem hallgatni, de mélyülök elfele a dologban... -
#2616 aki a "Mi az a Metallica? milyen topikban vagyok? :/" opcióra nyomott, kérem mondja el a benyomását ahogy ideért a topikba. -
#2615 bennem legelőször az S&M maradt meg, '99 után.
emlékszem valami game végén jártam és az uccso küldit a call of ktulu-t hallgatva vittem végig mondhatjuk, azóta foglalkozom viszonylag aktívan velük, de egyébként most 1 éve már (miota pesten vagyok és van melo) minden nap lemegy az mp3 lejátszón tőlük egy út alatt vagy 8-10 szám. (becsült érték, sose számolom)
mivel meloba kb. 1 óra alatt érek be, van időm hallgatni őket bőven. meg hazafele is.
persze évekkel ezelőtt is hallottam/láttam már tőlük jópár számot/klippet, de akkor még messze nem érdekeltek annyira, nem is foglalkoztam velük szinte :) -
#2614 Metallicával először talán alsós koromban találkoztam, ment a tévében a One, és itthon voltak kanadai rokonaim, és Zsuzsa(anyum unokatesója) mutatta, hogy nézd Gabi hogy rázzák a hajukat, és akkor ő is headbangelt egyet. :D Vagyis csak rázta, nem volt az még headbangelés. :) Akkor még nem tudtam, hogy ki az a Metallica, csak ez nagyon bennem maradt.
Metallicát először kb 5 vagy 6 éve kezdtem el hallgatni, tesóm haverja hozott egy cédét, és azon volt pár szám. De nem egyből álltam rá. -
#2613 Általános iskola 7. osztálya környékén aktív metálos voltam már. Ez olyan '87 körül lehetett. Akkor alap volt,hogy hallgattál Metallicat meg Iron Maident...meg persze sok mást.
Mára már csak a Metallica maradt ebből és talán azért mert ők emlékeztetnek legjobban a fiatalságomra. -
#2612 9-5 éve
nagybátyám hallgatott tőlük pár számot kazettán, de mivel 11 voltam kb. nem kötött még le annyira a zene, de a Nothing Else Matters már akkor megtetszett...
újabban pedig nyár óta kattantam rájuk :D, és minden album tetszik :) -
CUCLI #2611 kb 8-9éve ismerem. black album volt amit először hallottam. az első benyomások? hmm. egy kurva szót nem értettem abból, hogy mit énekelnek, de kurvára bejött. enter sandman volt amibe totál belezúgtam meg a Wherever I May Roam. rongyosra hallgattam kb. -
#2610 91' tavasza
Osztálytárs szerette, hallottam, hogy a rádióban leadják a Kill-t felvetettem és azóta :) -
#2609 10 évvel ezelött kb, bátyámnál voltam és Master of Puppets-ot mutatta nekem és másik testvérünknek. hát nemvoltam érte oda:D
aztán nézzenek oda, kedvenc számom, kedvenc zenekarom. -
#2608 Itt van még James meg Cliff, a negyedik nincs meg, és azt sem tudom, hogy egyáltalán Dave, vagy Kirk volt.
Az a fasza, hogy ezeket mind máshol találtam, de egymáshoz tartoznak, mert egy fotózáson készültek, lásd a háttér mögöttük. -
#2607 akkoriban mindenki így nézett ki :)
mindenki elkezdett hajat növeszteni, cicanadrág stb :D -
#2606 ezen kép láttán hirtlen elkapott a röhögőgörcs, bocsika :DDDD -
#2605 http://www.rosshalfin.co.uk/home/intro.php
Galéria / Bandák / értelem szerűen... -
#2604 Ez nem pubi bajusz. Az a pubi bajusz, ami a legelső bajusz, pehelyszőrből van, és még soha sem borotválták. Régi tablókon látni ilyet, 60-70-80-as években ez volt a divat. :)
Ez már hasonlít:
-
#2603 hát idejönnek hozzám hogy csináljak róluk képet^^ -
#2602 ilyeneket honnan a vérből szedsz? :D -
KIVÓTEZ? -
#2600 Amúgy 88-92 :) -
#2599 Mi pubertásbajusznak hívjuk. :) -
#2598 a kamaszbajuszt írd már át szakmunkásbajuszra :DDDD -
#2597 Igazadvolttt!!!!!!!!444négy -
#2596 Mit mondtam, mit mondtam? :) #2501 #2508 -
#2595 Megint megnéztem a Some Kind Of Monster filmet , és meg kell hogy mondjam egyre jobban és jobban kezdem elfogadni St. Anger albumot. Örülni kéne annak, hogy egyáltalán kiadtak egy albumot, és továbbvitték újra az egész Metallica-t, mint ahogy azt '86-ban tették. Vége is lehetett volna az egésznek 2001-2002-ben... -
#2594 gondolom nem frissítették egy ideje