8854
"...MASTER! MASTER!..."
-
hm elég hirtelen jött be új szavazás bocsánat nemazén hibám-.-
a megfejtés az elözö kérdésre: the four horsemen,jump in the fire,phantom lord,metal militia,ride the lightning, the call of ktulu ....tehát 6 db
jaés amúgymeg:
RS: Where did you write the lyrics for Death Magnetic ?
JH: Mostly at home. There was one song called "Shine"- it's not on the record but will come out sometime- that I wrote at the RRHOF ceremony in 2006, when we inducted Black Sabbath. I just got inspired, and I wrote it like poetry.
szóval mostmár azonnal kérem azta Shine-t!! -
holhol,linket vag megse történt:D -
Nagyon bajom nincs vele, bár a legtöbb Metallicával és Megadeth-tel kapcsolatos tevékenysége vagy gyerekes, vagy irigység, vagy melldöngetés, hogy nézzétek, én is vagyok olyan jó, mint azok, akik kirúgtak és megaláztak. Persze biztos nem ok nélkül tette, de néha már túlzás volt.
Egy Battery-t eljátszottak. Megadeth-ék. -
embörök szavazni! dave mustaine fontos a Metallica történelmében jameg Megadeth történetében is.
tényleg, ki hogy viszonyul Dave-hez? mint gitáros én tisztelem és nagyon szívesen megnéznék egy seek & destroy-t vagy egy four horsement koncerten ahogy james,lars,kirk,rob és dave játssza.
amúgymeg eléggé gyerekes volt amikor kb minden régebbi számra mondta hogy az az ö ötlete volt, pl még master of puppets-nál is sírt hogy ott is van pár Dave-riff.... -
viszont nem kell mindig utánanézni, próbáljatok logikázni, hogy kb mi lehet a megfejtés. -
Ezesetben bocs :) -
én már egy ideje tudom hogy hányhoz szóval menözhetek azzal hogy MOST nemnéztem utána:D -
Az előző bemelegítő kérdéshez képet ez már kicsit nehezebb. Kétlem, hogy bárki is tudta volna fejből annélkül, hogy utánna nézett volna, mint ahogy én sem. De gondolom hol néztél utánna. Úgyhogy 6. -
"...on October 28th, 1981, drummer Lars Ulrich made guitar player/singer James Hetfield an offer he couldn't refuse..."
tehát a helyes válasz 1981 azaz ezekilencányócvanegy -
hétkor-.- -
hm navégre jósokan szavaznak, köv kérdés nyóckor jön mindennap(este)
ja megfejtés meg váltáskor. -
Ez még csak a bemelegítő kérdés volt. :) -
bátyám mondta el nekem még régebben
-
81. -
Dougie #2741 nekem 81 rémlik -
szerintem 82 -
gondoltam kicsit felkészülök a kvíz előtt, olvasgattam pár dolgot, és számomra most derült ki, hogy pl. a The Frayed Ends Of Sanitynek szoros köze van az Óz, a csodák csodájához, ezt tudtátok? -
a szabály az lesz, hogy a jó választ kell megjelölni
, és persze én nemfogok utánajárni hogy ki mit nyomott, mivel tudom hogy bízhatok bennetek
kommentbe lehet írni amit szerintetek helyes, és persze lehet kommentálni is:) -
hátakkor úgy nézki, hogy akkor lassan jön a:
METALLICA KVÍZ -
-
demostmi, hát a nyeremény a tudáás....mindenki nyer há' nemérted? ^^ -
http://ie.youtube.com/watch?v=pDLZix8NVjg&feature=rec-fresh -
azé' valami nyeremény lehetne...
-
Ne hülyéskedjetek már, 3 szavazat eddig. Hogyne érdekelne a kvíz minket, persze, hogy kell. :) -
Itt tankcsapda megy. Fde ez is jó. . mikimókus énekel jee. Durva mi szóló megy. Vááááááááááá. -
gyerünk headbangelni....ha tudtok erre:D -
hm, igen emberek az alkohol káros, föleg ha fórumozik az ember:DDDDDddd -
Neigyá: többet :D -
Van holnap. Holnap délelőtt, 11 agy 12 fele sszavazok, vagy még iuttt. Ja berakod. -
na, asszem akkor hamarosan indulhat a kvíz, persze ha van iránta érdeklödés:) -
mivanbenne?:)
orion feldolgozások? -
Én meg összeállítottam egy Tribute to Cliff Burton albumot. -
najó összeírok pár kvíz kérdést...... -
má végighallgattam beeee
és kurvajó, bár Kirk szólóit nem mindig rakták bele
-
qss, inkább tőccsed, hallgasd. :) -
szóval itt mindenki szószerint metallica BUZI:DDdddd -
szeretlek :) -
köszönöm drágám
-
Aztarohadt és pont most megyek el házibuliba, nem tudom végighallgatni. :(
Pedig baszott nagy!
Scorched Earth Orchestra
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.megaupload.com/?d=1CVUF6OL
http://www.megaupload.com/?d=QM8RF4B7
A végén tömörítsétek ki egybe a kettőt, mintha több partból álló játékit tömörítenétek ki.
Harptallica
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://rapidshare.com/files/86113182/Harptallica.rar
Egészségetekre! -
Azt hiszem megvan a Scorched Earth Orchestra is, most töltöm.