METALLICA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...vágod?
metallicábol nemlehet top3at csinálni, top 15 öt is nehezen 😄
ez a baj, hogy a 2. és a 3. helyezésben én sem vagyok biztos, mert van vagy 10 szám, ami közül nem tudok választani.
Chaos Anno Domini
Ez a master of puppets sztem is jó, de nekem naon szar minõségbe van meg 😛
Amúgy az a szám ami legkevésbé tetszik nekem az a Nothing Else Matter, naon nyálas 😊 .
Amúgy az a szám ami legkevésbé tetszik nekem az a Nothing Else Matter, naon nyálas 😊 .
legidegesítõbb számuk Where the Wild Things Are
iszonyat szar, lassú, hosszú, elnyújtott, nyávogós, egyszerûen béna szám
iszonyat szar, lassú, hosszú, elnyújtott, nyávogós, egyszerûen béna szám
1. Master of Puppets
2. One
az elsõ kettõ egyértelmû, a harmadik helyre nagyon sokat be lehetne írni
(egyébként a három legjobb számuk nem egyezik meg pontosan a három kedvenc számmal, ha jól értem) (amiket egyébként már leírtunk többször is, legutóbb kb. 80 hozzászólással ezelõtt)
3. talán a Sad but True (a szünetei miatt)
2. One
az elsõ kettõ egyértelmû, a harmadik helyre nagyon sokat be lehetne írni
(egyébként a három legjobb számuk nem egyezik meg pontosan a három kedvenc számmal, ha jól értem) (amiket egyébként már leírtunk többször is, legutóbb kb. 80 hozzászólással ezelõtt)
3. talán a Sad but True (a szünetei miatt)
Gondban vagyok, mert megvan az egy abszolút gyõztes, de a másik kettõt nem tudom megállapítani, több is van. 😊 Holnapra kitalálom.
Chaos Anno Domini
a nemtúlzottan erõs alatt nem túlzottan kemény/zúzós számra gondolsz, vagy nem felkapott, gyengébb számra?
Chaos Anno Domini
Rock válogatást csinálok, az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik a legjobb három számuk? (mindenkinek külön-külön 😊)
szavazzzzunk 😄 (nemszép szavazás dehát ilyennek is kell lennie)
egy nemtúlzottan erõs MetallicA szám szerintetek?<#ravasz1>#ravasz1>
megis kell indokolni
sztem a The House Jack built a közepén lévõ idegesítõ effekt miatt 😄
egy nemtúlzottan erõs MetallicA szám szerintetek?<#ravasz1>#ravasz1>
megis kell indokolni
sztem a The House Jack built a közepén lévõ idegesítõ effekt miatt 😄
.
itt írnak róla
http://www.sputnikmusic.com/band/Metallica
egyébként ez egy nem hivatalos válogatás album lehet
http://www.sputnikmusic.com/band/Metallica
egyébként ez egy nem hivatalos válogatás album lehet
Már mint ez mennyire ismerõs? Errõl beszéltem nem tom mikor, de még régebben, errõl az albumról. Haveromnak még volt is pólója ezzel a képpel.
Chaos Anno Domini
Jólvan nem fogsz halláskárosodást szenvedni, de ha ingyen lekaphatod, akkor miért ne? 😛
Chaos Anno Domini
Jah, én is ezt mondom, hogy a turné alatt strapálódik a troka. 😊
Bécsi koncertet nem hallottam, de mondtátok ti is, meg mások is hogy jó hangja volt.
Én a Lisboni koncertet hallgattam végig youtube-on, azon is nagyon jó volt a hangja. De a dániai koncerten voltak hibák. Hallgasd meg.
Bécsi koncertet nem hallottam, de mondtátok ti is, meg mások is hogy jó hangja volt.
Én a Lisboni koncertet hallgattam végig youtube-on, azon is nagyon jó volt a hangja. De a dániai koncerten voltak hibák. Hallgasd meg.
Chaos Anno Domini
hát gondolom azis benne van a dologban hogy eléggé fájt a torka a turné alatt, de mondjuk az elsõ 4 stúdióalbumon csak ordibált 😄 ellentétben a Black ,Load, Reload albumokon ahol megmutatta hogy van neki hangja pl: Mama said, unforgiven I,II, nothing else matters. éshát azóta eltelt 20-25 év tehát az õ torka se bírja a folytonos kiabálást, amúgymeg a bécsi koncerten igenis jó hangja volt és ahogy olvasgattam máshol is írták hogy nagyon jó volt a hangja a többi koncerten is
.
"...csak énekeljen, és legyen album, és hallhassak új gyönyörû Metallica számokat, függetlenül attól, hogy milyen lesz. ..."
Chaos Anno Domini
Livemetallica.com-ról letölthetõ a 2007-es dániai koncert hanganyaga. Azért ingyenes, mert a számítógépek bemondták a csõdöt a mûsor felénél, így csak a mûsor felét vették. Ezen a koncerten szerintem James jósokszor megcsúszott a hangjával, illetve ott-ott hamis hangok hagyták el a torkát egy-egy pillanatra. Jó, persze ez csak koncert, James is kifáradhatott, hanga is strapálva lett a koncertsorozat alatt, nem fiatal már, és a stúdióban is addig vehetik újra az éneket, ameddig jó nem lesz, de én úgy vagyok vele, hogy részemrõl James nyugodtan énekeljen úgy, ahogy neki könnyebb, ahogy õ tud, csak énekeljen, és legyen album. 😊 Persze az lenne a lagjobb, ha nosztalgiáznánk, és az elsõ 4 stúdioalbumhoz hasonló énekhanggal énekelne, de hát ez lehetetlen. Megteszi a tõle telhetõt, de a koncertek az élõ tanubizonyság arra, hogy neki könnyebben megy az, amit nem az elsõ négy studioalbumon hallunk.
Chaos Anno Domini
elõbb inkább ezaz új album legyen nagyonnagyonjó de tényleg legyen jó, halljátok fiúk? KIRK aztán gyors szólók legyenek benne! -.-
.
Sziasztok! '88 óta vagyok METALLICA fan, és csak most leltem erre a fórumra. Most is csak véletelen tévedtem ide. Kéne valami:
Metallica - 2001 - Classic Albums Metallica The Black Album.avi-hoz kellene magyar felírat. Elõre is köszi.
Metallica - 2001 - Classic Albums Metallica The Black Album.avi-hoz kellene magyar felírat. Elõre is köszi.
Na jó a 20 év kicsit tényleg sok. 😊
Akkor inkább azt mondom hogy 2-3 lemezt még szeretnék tõlük. 😊
Akkor inkább azt mondom hogy 2-3 lemezt még szeretnék tõlük. 😊
Chaos Anno Domini
ehh
azér az picit sok =)
amíg ugyanolyan jól nyomják a régebbi számaikat addig jáccanak sztem csak
azér az picit sok =)
amíg ugyanolyan jól nyomják a régebbi számaikat addig jáccanak sztem csak
.