METALLICA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Paulie
de nemmindig játszik metált.lásd low man's lyric, mama said :P

.

Herr Lehrer
Nem Metalliva, Metallica,sry :DD

Your suffers will be legendary even in hell!

Herr Lehrer
Mondjuk Metallivánál nem nehéz eldönteni hogy metált játszik, mert ha rockot játszana akkor Rockallica lenne de az úgy hülyén hangzana :O)

Your suffers will be legendary even in hell!

zvaragabor
Persze, értelek, és egyet is értek. :)

Anyuka-gyereke példa érdekes, végülis attól függ, hogy milyen szempontból nézzük. Más a nemük, két külön lény, de mind a kettõ ember. :)

Chaos Anno Domini

Beast Machine
hátazért a drum'n'basstõl kicsit messze vannak:D

...vágod?

Beast Machine
az emberek is (optimális esetben) az édesanyjukból fejlõdik ki, mégis két külön lényrõl beszélünk :)

de értem, mit akarsz mondani, csak rühellem a sok patkányt, akik "úúútálom a rockot", aztán ha rákérdezek, hogy definiálja már nekem a rockzene fogalmát, akkor meg pislogni tud csak. Arról nem is álmodok, hogy eljöjjön a nap, amikor mindenki meg tudja különböztetni a metált a rocktól (jó, hülye példa, mert vannak oylan együttesek/számok, amiknél ha pisztolyt fogsz a fejemhez sem tudom megmondani, hogy metál vagy rock).

de azért érted, mit mondok, nem? :)

...vágod?

Paulie
Metallica sokmindent jáccik éppen ezértjó :)

.

zvaragabor
A Metallica metált játszik, de alapvetõen a metál is rock. Tudom, most a rock és a metál között nagy különbség van, de a rockból fejlõdte ki magát.

Chaos Anno Domini

Üdv mindenkinek!

Részt vett valaki tegnapelõtt (3-án) a prágai koncerten?

Beast Machine
pláne, hogy az Metálica nem rockzene:)

...vágod?

zvaragabor
Már mint hogy egy általános (rock)zenei topiknak nézik, nem pedig a Metallica rockzenei topiknak. :)

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Azért választottam ezt a logót, mert a régi logó túl magas, és ha elfogadható méretben csinálom meg, akkor szétnyújtja a topikot, ha kicsire, akkor meg túl pici a logó középsõ része. De majd kipróbálok több féle variációt is.

Felõlem mehet bele gitár meg dob meg dobverõ meg anyámtyúkja, de akkor meg azt hiszik, hogy ez valami (rock)zenei topik. :) De ha komolyan gondoljátok, akkor adjatok képet hozzá. :)

Chaos Anno Domini

Beast Machine
MESZTÖR!!

...vágod?

Met
nekem a régi logo jobban bejön :)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bertino
akkor már a teljes dob felszerelést is.
sztem :)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Paulie
belelehetne rakni kirk meg james gitárját<#vigyor3>

.

zvaragabor
Kell ide banner? Mert untam magam. Ha úgy gondoljátok, hogy jól jönne, akkor nyugodtan adjatok ötleteket, hogy mit változtassak rajta.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Missionmetallica.com-on gyülekeznek a videók, youtube-on is van 1-2, ami m:m-en nincs. Én nem bírom ki, albumot akarok!

Chaos Anno Domini

Kojiro
több magyar volt mint osztrák.
csak magyar beszédet hallottam végig :)
még a mekiben is meg a gyrososnál is :)

Kojiro ergo sum.

bertino
nah most megvan a 2 lemezes teljes live shit dvd is -.-

bertino
de én abból még semmit nem láttam/hallottam :(

Paulie
ki várja az új albumot?<#banplz>

.

Paulie
hát még a tavalyi bécsi koncert....<#gonosz1>

.

bertino
hát még a 89-es seattle...

Paulie
viszont aza 83-as koncert nemrossz

.

Paulie
<#ravasz1>

.

zvaragabor
De milyen gyors vagy baszki, egy percre rá írtál a hsz-emre. Tuti itt ülsz egyhuzamban a gép elõtt, és kattingatsz a frissítés gombra. <#idiota>

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Hopp félregépeltem, bocsesz. <#beka2>

Chaos Anno Domini

Paulie
83-as :P

.

zvaragabor
Amúgy tegnap óta a missionmetallica.com elindította a végleges formáját. metclub-os accounttal be lehet lépni és töltögetni az újabb finomságokat. Igazából semmi újdonság nincs a the new son-os riff óta, sõt, inkább röhelyes, hogy mivel szúrják ki a szemünket. Egy 93-as koncert hanganyaga, amit a livemetallica.com-ról nagyon rég óta le lehet tölteni ingyen, pár kép(ebbõl kettõ a Kill korszakból, amit azért nem értek, mert ez az oldal az új metalllica albumról szivárogtat infókat, akkor mi a fenét keres itt pár régi kép, meg egy régi koncert hanganyaga?), meg egy új videó, amin megbeszélés folyik csak.

Chaos Anno Domini

forza milan
Jah egyetértek...Amúgy lehet hogy alapból õsem ugy tervezte azta 2 sort csak belebakizott..a the otherben is vannak dolgok sajna...

forza milan
:Dbocs...eléggé kész egy napom volt má mikor beírtam:D

zvaragabor
metallica.com

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Wah wah effekt érdekes hatást ad, nem rossz. :)
Nekem is bejött a The New Song, bár még egy kissé nyersnek tûnt. Azonban a koncerten játszott riff annyiban jobban tetszik, hogy az gyorsabb, pörgõsebb. Nem tudom, hogy mennyire változik majd a szám, meg hogy egyáltalán rjta lesz-e az albumon valamilyen formában, de remélem a
"Open up your gate
Spirit dialate"
részen dolgozik James, mert ott olyan, mintha azelõtt soha nem énekelt volna.
De Kirk szólója a The New Song-ban nagyon állat. Azt nagyon szívesen hallanám viszont az albumon.

Közérdekû: metallic.com-on új hír a missionmetallica.com-mal és az elkövetkezendõ dolgokkal kapcsolatban.

Chaos Anno Domini

Paulie
3* kellett elolvasnom hogy tudjam nem az enyémre válaszoltál :D

.

forza milan
De amúgy szentem az már ugy ahogy volt kurvajó szám volt ....volt benne dög legalábbis abba az elõadásmódba...remélem csak jobbat alkottak belõle...szentem nem baszta el aza Kirkes wahos beleszólózás amit lehet hallani..jólesz az:)

Paulie
zvaragabor
Igen, közben nekem is eszembe jutott, hogy valószínû az lehet. Vagyis azt dolgozták tovább.

Chaos Anno Domini

forza milan
Death is Not The End vagy The New song nem?Ennyibõl hallani h változtattak rajta...

forza milan
Hallgatta már valaki a Wiltern Theater-i elsõ 2008as koncertet?Szentem kurvajó,jól startoltak...:)

zvaragabor
Emlékeztet a Dirty Windowban 00:14-tõl kezdõdõ riffre.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Új klip a missionmetallica.com-on. Nekem bejön a riff. Odabasz.<#eljen>

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Ez nagyjó. Rob és Kirk énekel.

Chaos Anno Domini

forza milan
Váhh...döglött egy dolog lenne ha késne..

zvaragabor
Új albumot akarok! :( De hol van még õsz...

Chaos Anno Domini

bertino
<#idiota>

zvaragabor
Azóta már az oldalon is fent van. :) Talán a youtube-on készítik a videókat, és a missionmetallica.com innen szedi õket? :D

Chaos Anno Domini