8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
#3036 meg tenyérrel püfölni:Dd -
#3035 Poén lenne, ha támogatná a webkamerát is, és a dobosnak Lars arcmimikáját is utánoznia kéne, különben mínuszpontok egész hegye várja a csapatot :D
-
#3034 Lars nem egy Mike Portnoy, de a kevésbé technikás tudománya illik a Metallicához. -
#3033 Ha szarkasztikus akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy nem lenne nehéz. De nem vagyok, úgyhogy nem mondtam semmit. :) -
#3032 sztem lesz letölthető tartalom, a World Tournál nagyon bevált, nézd meg a World Tour-os letölthető nóták listáját, ha a GHM-nél is ilyesmi lesz, jódolgunk lesz :D -
gyuri12 #3031 Ez nem a teljes lista, jóval több szám lesz . És azért nincs benne olyan sok pörgős agyameldobom zene,mert így is ez a legnehezebb GH játék.Gondolj a dobosra majd, milyen lesz szegénynek Larst utánoznia.:) -
#3030 élj boldogan :) -
gyuri12 #3029 Én ígyis-úgyis xboxra veszem meg.:) -
#3028 a tuesday's gone is benne lesz!! öcsém:)
kár hogy nemvagyok konzoltulaj:) de nekem ez elég kevés felhozatal..
a számokat már nemlenne nehéz belerakni sztem, soksok számot, az alap GH-hoz képest is csak a skineket kell lecserélni (+ a mozgásokat)
meg ezis milyenmár, a lassúbb számaikból raknak szarásig...csoda hogy ottvan a master of puppets...
trapped under ice, ride the lightning, hit the lights meg a többi nyalánkság sehol.. ezeknek az elején is olyan szóló van hogy a bokámat lefosom:)
meg szerintem meg pont a black album előtti metallica a legjobb (load/reload megmár kicsit tulzás volt sztem a bandától, de a death magneticcel végre feltették a pontot az i-re...) -
#3027 Wikipedia szerint is lesz, szal van remény :) -
gyuri12 #3026 Úgy tudom,hogy nem lesz. Bár szinte minden ilyen játék kijön arra is,szóval lehet,hogy de. -
#3025 Tudtommal lesz Wii verzió is (vagy csak kacsa?) -
#3024 azért ez ironikus:)
thrash metált játszani ritmusgitáron majdnem olyan "nehéz" mint guitar hősködni..
-
gyuri12 #3023 Játék
Ulrich szerint "jó lenne,ha márciusban jönne" xboxra,és Ps3-ra, PC-re valszeg fél,vagy 1 évvel később. James randa.:D -
CUCLI #3022 Metallica (Sad But True és társai) (Y) -
mickey rourke #3021 metallica moszkva 91!!!!!!!!!!!
1óra 11 perc a koncertről!!!!!!!!!
http://videolist.blogter.hu/17730/monsters_of_rock_moscow_1991 -
#3020 -
#3019 master of puppets! nem kétséges!
master, master you promised (reggel éjjel meg este) only lies:D -
#3018 Ez lesz az SG-s Metallica-sok himnusza, amit aztán 2009-ben magyar Himnusz után elkell énekelni:D -
#3017 Hit the Xmas Lights helyett Hit the Xmas Tree :D -
#3016 a lekjopp igazi eredeti metál:) -
gyuri12 #3015 Enter Snowman.:D
Jóak a Metallica,mostanság rászoktam.Az egyetlen metál együttes,akit szeretek. -
#3014 Milyen zenét hallgatsz topikba már uncsi írni szal
Metallica - Broken, Beat & Scarred -
#3013 Hát én többek között ezért vettem egy xbox-ot kb. 1 hónapja.
Az első ami megvolt hozzá az a guitar hero és a teljes death magnetic albumot zúzom majdnem minden este.
Így gitarral elég jó a feeling.
Ezt a kiegészítőt meg meg nagyon várom! -
#3012 persze, csak akinek 1 mbites netje van, az sajna nem feltétlen tudja folyamatosan nézni, mert lassabban tölt, mint, hogy nézem a felvételt közben.
tehát inkább ugy csinálnám, hogy megállítom az elején, had töltse le az egészet, de még csak nem is mutatja, hogy töltésnél hol jár és ugy látom ahányszor ujraindítom az elejéről, annyiszor tölti le ujra...
namind1 :) -
#3011 Nekem is csinál érdekes dolgokat, de nem halok bele, nem olyan hosszú videó. -
#3010 ekkora fos flash-t, hiába tekerem elejére, folytatja ahol abbahagyta, istenem -
#3009 azta darázsderekat:DDDD -
#3008 Aztamindenit... -
#3007 nah szavaztam én is -
#3006 :\ -
#3005 -
#3004 -
#3003 lol -
#3002 -
#3001 Te kurvák :CCCC -
#3000 Metallica fórumon ezekkel szórakoznak ^^
ték -
#2999 ezt hol találtad? :D -