8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
CUCLI #3840 jelenleg még semmi infót nem tudok. holnap megérdeklődöm a dolgot. de valszeg úgy fog zajlani, hogy szólok, hogy kell x jegy, azt félre teszik nekem, és 1-2 napom belül fizetni kell.
(eddig legalábbis így ment) -
Barnus #3839 na ja. én eleve töménnyel melegitek az ilyen eventekre:)
Hát az elsősorból én biztos ki nem megyek. Viszek magammal kacsát:) -
CUCLI #3838 mondjuk sör lehet hülye ötlet, mert 10percenként mehetünk csapatostúl budira mint a kislányok :>
valami tömény kell (minden album 1 kör absinth) -
#3837 meddig van időm fizetni neked pontosan, ezt meg tudod mondani ? -
Barnus #3836 honnnann??? bH-n, nc-n nincs még fent:( Demonoidon se leltem. Van valami tutibb hely?:) -
Barnus #3835 Én is benne vagyok egy ilyen koncert előtti összecsődülésben/sörözésben/énekelgetésben:) -
#3834 De akkor együtt menjünk, veled akkor úgyis találkozni fogok a jegy miatt...akár akkor is beleférhetne egy két sör...Aztán koncert előtt is! :). Csak a hugyozás ne jöjjön ránk! :) -
CUCLI #3833 pár sört lekell gurítani koncert előtt, aztán bő gázzal befele.
együtt kell majd bemenni, akkor tuti lesz majd hely :> -
#3832 hát én ilyen koncerten még sose voltam, szoval ideje elkezdeni mostmár... 23 évesen. -
#3831 ja :D -
#3830 Gyúrni kéne pogóra...már rég voltam ekkora szabású koncerten...de tényleg gyúrni kellesz...Meg tényleg jó lenne összefutni ennek a topicnak aznap! Úgyis első sorban leszünk aztán ellennénk elől! -
#3829 Te is azt nézed? 5 perce szedtem le azt nézem :D. Nagyon komoly! -
#3828 durva ez a metallica - mexico live dvd. -
#3827 el fogja vinni neked - mármint a pézt -
Barnus #3826 Engem feljegyeztél? Ha esetleg kedden már nem lesz, és te hétfőn még tudsz foglalni, akkor átvenném tőled. Nekem akár kedd du is jó bárhol pesten pénzátadásra. De kedd délelött mindenképp írok, ha neten meg lehetett venni, akkor szólok. -
#3825 hát én utalni tudom valoszínűleg csak :(
megpróbálom neten lefoglaltatni, vagy a haverral megvetetni a jegyet.
ha nem megy, akkor valaki el fogja vinni neked. -
#3824 1991 Metallica Budapest Enter Sandman...kész... :D.
-
#3823 Cucli uram, én is szeretnék két FoS jegyet, 3000%, hogy ott leszek - többit priviben! -
#3822 nabazmeg, legalább nem jövök haza egyedül :D -
#3821 BP Keletibe ott vagyok 3 óra alatt Nyíregyről... :). Pénzt átadom jegyet átadod kész! -
#3820 lol énis:D
ittlesz mellettünk koncert kb:D -
CUCLI #3819 pesti vagyok 9. ker -
#3818 1-et foglalhattok nekem is (egyelőre) :P
front of stage -
#3817 utaljam majd a pénzt vagy kp jobb lenne? pesti vagyok, 7. kerület -
CUCLI #3816 support bazmeg :D -
CUCLI #3815 done. amúgy Bp -
#3814 te jegyüzér ^^ -
#3813 110%%%% LÉGYSZI NEM TUDOM HOL LAKSZ DE VALSZEG SZEMÉLYESEN MEGYEK ÉRTE BÁRHOL IS LAKJ!!! ÍGY A LEGBIZTOSABB MIND A PÉNZ MIND A JEGY MIATT!!! -
#3812 írjál fel nekem is egyet -
CUCLI #3811 felírva.
másik: kikéne találni, hogy a pénzt miként tudjátok majd időben odaadni. saját forrásból nem tudom kivitelezni az akciót, és míg a világ nem tudja nagymuter se foglalni őket.
ui: ez nem 100%, gondolom nagyban függ majd attól, hogy mennyi jegy lesz. időrendi sorrendben történik a foglalás, aki lemarad, az így járt. -
Barnus #3810 Hát nekem tuti a 3db FOtS jegy, de én 15-én, ahogy nyíilik a rendelési lehetőség, ha online meg tudom venni, rögtön veszem de. 10-kor. -
Barnus #3809 Számomra sértő Metallica-t egy ... Ramsteinnel összehasonlítani...:P -
#3808 akkor én élnék a lehetőséggel és kérnék 2 jegyfoglalást 1000000%%%-ra front of stage. thx. -
CUCLI #3807 na népek, azt lehet még csinálni, hogyha nagymuter jelez, akkor lefoglaltatok X jegyet a legelejére. viszont csak az szóljon aki 110%, hogy ott akar lenni. -
#3806 mint a szél.
pénteki nap lesz, csak adnak egy fizetetlen szabadnapot. -
CUCLI #3805 metallica -.- -
#3804 ok.
hogyan foglaljunk idő előtt ? -
CUCLI #3803 de ez metallica, nem rammstein. fél mo. metallcia lázban ég. elég csak abból kiindulni, hogy innen hány ember akar a legeljére jegyet venni. -
#3802 hazajössz addigra?:) -
#3801 valahogy foglaljunk már le oda én kifizetem akár személyesen is csak valaki vegye meg előre én tutira akarok menni és ODA akarok menni :D.