8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
#3880 én meg abból berendeltem a blu-ray-t :P
már csak meg kell érkeznie. -
#3879 Cucli engem felírtál? -
#3878 én kaptam haveromtól egy olyan dvd-t amin franciaországban játszanak egy colusseumban :P -
#3877 lejött mexico dvd,huá!! -
#3876 Úr isten nem tudom hogy fogom kibírni még május 14-ig. Főleg miután megveszem a jegyet :D -
imihungary #3875 Vagy az Ecstasy Of Gold... :P
Mondjuk én 15. nem fogok tudni azonnal jegyet venni sztem majd 1-2 nappal később, úgy sem kapkodják el a 20.000Ft-os jegyeket azonnal... -
#3874 Unforgivent bevállalom vagy Nothing else Matters-t, de hogy valami pörgőset is mondjak...hmm...hmm..Fight Fire With Fire. -
#3873 én kemény vagyok és ezért to live is to die az enyém -
#3872 tel.számot adnál priviben ?
amin napközben el tudnának esetleg érni. -
#3871 Oriont majd én éneklem el -
imihungary #3870 OK :D
Én tuti hajnalban ott leszek a Puskás bejáratánál már :P -
#3869 twjyl-ot aki elénekli helyesen hibátlanul.....az ügyes ;) -
#3868 No Remorset ha hibátlanul elénekled...megtapsollak és fizetek egy sört. Zenegépbe majd bebasszuk :D. -
#3867 Húúú gyerekek akkor ha absinth hát legyen vörös absinth, attól régen haluztam, igaz egy üvegtől... -
#3866 de van olyan akinek kell:) -
imihungary #3865 Aki nagy Metallica fan annak nem kell dalszöveggel készülni.
Sztem :P -
#3864 jólvan,végre újra beindult ez a topik is :)
mindenki készüljön dalszövegekkel.piával csínnyán előtte, nemlenne móka ha végére már nemis emlékeznétek:D
de azér én 3 kör abszintot benyomok csak úgyis.
2009-es World Magnetic turné be is fejeződött,reméljük kipihenik magukat 2010-re,főleg májusra ;) -
CUCLI #3863 4-5ig melózok. max átadod egy másik sg-snek, és ő továbbít. -
imihungary #3862 Azért arra kíváncsi lennék, h eddig mennyi jegy fogyott el gyorsba vjon. -
#3861 kedd délután nem lenne jó? Szegedre járok egyetemre, és pesti átszállással megyek miskolcra. Olyan 2 óra fele kb. -
#3860 remek -.- -
#3859 Ja szivesen vettem volna másnak is, csak így is túl léptem a hitelkeretemet a kártyámon,mert nem volt rajta elég zseton... -
CUCLI #3858 szólok, félre rakják nekem. kedd, vagy szerda este mindenki személyesn odaadja a kesst, aztán megyek fizetni. -
#3857 Na én metclubos tagságom révén meg is vettem a két jegyet at első sorba! -
#3856 és pontosan mikor fogod tudni megvenni? Gondolom van valamilyn ismerősöd hozzá. -
#3855 jah én azért is húzok fel Pestre, Amúgy Nyíregyről mennék, de ezt majd megbeszéljük. -
CUCLI #3854 hát nemtom merre laksz, de nem szivesen bízok a postára egy ilyen rare cuccot :D -
#3853 akkor felírhatsz :D -
#3852 Csak én jönnék érte nem Pestről? :D. -
CUCLI #3851 fizetést/átvételt megbeszéljük amint több infót tudok :) -
#3850 De Happy End legyen a vége!! :) -
CUCLI #3849 Hegi: ha 110% akkor felírlak :)
átvétel nemtudom miként fog zajlani mivel 5-6ig melózok. max hétvégén összeülünk és mindenki megkapja a jegyét. -
#3848 hát azon vagyok :D -
#3847 mond majd, hogy mikor és hol kell a pénz -
#3846 de azért jösz -
#3845 ezeknek is pont de pont akkor kell magyarországra menniük, mikor kint vagyok.
wáááá, ez megőrjít, úúúúgy de úgggy tudtam, hogy ez lesz.
namind1, legalább jönnek és ez a lényeg.
remélem a haver tud nekem segíteni és akkor oda tudja adni neked jövőhéten bármikor a pénzt és nem lesz gond semmiből. -
#3844 akkor nekem is tudsz foglalni egyet légyszi? :)
mennék veletek bemelegíteni
vodkán kívül bármi jöhet -
#3843 jaaaa jogos, előbb a jegy legyen meg, de már kibaszottul várom! Az átvevés meg fizetés dolgot még megbeszéljük akkor később. -
CUCLI #3842 fffhasz 1 liter vodka?
mondjuk odébb van még a dolog, bőven ráérünk tervezni -
#3841 xDDDD absinth? azé kiütni se fogom magam, de 1 liter vodka belém fér!