METALLICA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
érdekes és elég régóta tartó kérdés már, és szerintem, már ahogy az nekem lejön, szívbõl szeretik a zenét, és addig csinálják míg kinem halnak.<#vigyor2>#vigyor2>
.
11 számot vettek fel, de a CD fizikai korlátai miatt csak 10 szám fért rá. A 11-edik a Shine(Holy Revolver) néven ismert szám. Hivatalosan ki lett jelentve(interjúban mondták) hogy megjelentetik majd. Van egy másik hivatalos bejelentés, hogy december 12-én megjelenik egy 3 CD-s maxi, és ha minden igaz, rajta lesz a Shine.
Chaos Anno Domini
Mostanság eléggé nem követtem a dolgokat sajnos, de ha jól értem akkor ez egy kiadatlan cucc amit utólag fognak kidobni vagy miez?Mert a videót énis láttam meg a holy revolver nevezetû dolgokat de sosem értettem hogy mivan ezzel?!
Hogy a francba nem várnám. Hát ez egy mestermû lesz ez alapján:
http://www.youtube.com/watch?v=_yu0pxfF4tk
Ha valóban olyan jó lesz, mint amilyennek a videóban hangzik, akkor a legjobb nóta lesz, amit a DM-re írtak.
http://www.youtube.com/watch?v=_yu0pxfF4tk
Ha valóban olyan jó lesz, mint amilyennek a videóban hangzik, akkor a legjobb nóta lesz, amit a DM-re írtak.
Chaos Anno Domini
decemberben jön all nightmare long klipp, szerintetek jó ötlet hogy az a köv single?
(jameg jön Shine is szal várom nagyonnagyon)
(jameg jön Shine is szal várom nagyonnagyon)
.
vidámabb a topik D:
http://thenamelessphoto.com/
csináljuk hogy ne írjuk be a választ kérdéseknél oké?
csakmer érdekes hogy addig amíg nem írja be senki mindenki össze-vissza szavaz aztán után meg érdekes módon csak olyanok szavaznak akik tudják<#gonosz1>#gonosz1>
csakmer érdekes hogy addig amíg nem írja be senki mindenki össze-vissza szavaz aztán után meg érdekes módon csak olyanok szavaznak akik tudják<#gonosz1>#gonosz1>
.
jaja, ez a tipikus izé hogy halljátok a master of puppets 3:33-3:34 olyan mint a beatles get back száma elejének az akkordja😄DD
jó nem izélek😄 télleg hasonlít
jó nem izélek😄 télleg hasonlít
.
No remorse.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Amúgy szerintem több szempontból is lehet kakukktojást választani. Egyik amit írtam, másik, hogy melyik szólóját melyik (James, Kirk) játsza.
Chaos Anno Domini
ja elözö kérdésre a válasz:
Bad Seed,Attitude,Carpe Diem Baby,Better Than You,Cure,Don't Tread On Me,Escape,Fixxxer,The Frayed Ends Of Sanity,The House Jack Built,Invisible Kid,My Friend Of Misery,My World,Prince Charming,Purify,Ronnie,Shoot Me Again,Slither,The Struggle Within,Thorn Within,To Live Is To Die,Where The Wild Things Are
azaz: 22db
Bad Seed,Attitude,Carpe Diem Baby,Better Than You,Cure,Don't Tread On Me,Escape,Fixxxer,The Frayed Ends Of Sanity,The House Jack Built,Invisible Kid,My Friend Of Misery,My World,Prince Charming,Purify,Ronnie,Shoot Me Again,Slither,The Struggle Within,Thorn Within,To Live Is To Die,Where The Wild Things Are
azaz: 22db
.
Az bezony. 😊 (prince charming)
Azt hidtem, egyértelmûbb lesz, eddig fele-fele arányban szavaztak két számra.
Azt hidtem, egyértelmûbb lesz, eddig fele-fele arányban szavaztak két számra.
Chaos Anno Domini
hm elég hirtelen jött be új szavazás bocsánat nemazén hibám-.-
a megfejtés az elözö kérdésre: the four horsemen,jump in the fire,phantom lord,metal militia,ride the lightning, the call of ktulu ....tehát 6 db
jaés amúgymeg:
RS: Where did you write the lyrics for Death Magnetic ?
JH: Mostly at home. There was one song called "Shine"- it's not on the record but will come out sometime- that I wrote at the RRHOF ceremony in 2006, when we inducted Black Sabbath. I just got inspired, and I wrote it like poetry.
szóval mostmár azonnal kérem azta Shine-t!!
a megfejtés az elözö kérdésre: the four horsemen,jump in the fire,phantom lord,metal militia,ride the lightning, the call of ktulu ....tehát 6 db
jaés amúgymeg:
RS: Where did you write the lyrics for Death Magnetic ?
JH: Mostly at home. There was one song called "Shine"- it's not on the record but will come out sometime- that I wrote at the RRHOF ceremony in 2006, when we inducted Black Sabbath. I just got inspired, and I wrote it like poetry.
szóval mostmár azonnal kérem azta Shine-t!!
.
Nagyon bajom nincs vele, bár a legtöbb Metallicával és Megadeth-tel kapcsolatos tevékenysége vagy gyerekes, vagy irigység, vagy melldöngetés, hogy nézzétek, én is vagyok olyan jó, mint azok, akik kirúgtak és megaláztak. Persze biztos nem ok nélkül tette, de néha már túlzás volt.
Egy Battery-t eljátszottak. Megadeth-ék.
Egy Battery-t eljátszottak. Megadeth-ék.
Chaos Anno Domini
embörök szavazni! dave mustaine fontos a Metallica történelmében jameg Megadeth történetében is.
tényleg, ki hogy viszonyul Dave-hez? mint gitáros én tisztelem és nagyon szívesen megnéznék egy seek & destroy-t vagy egy four horsement koncerten ahogy james,lars,kirk,rob és dave játssza.
amúgymeg eléggé gyerekes volt amikor kb minden régebbi számra mondta hogy az az ö ötlete volt, pl még master of puppets-nál is sírt hogy ott is van pár Dave-riff....
tényleg, ki hogy viszonyul Dave-hez? mint gitáros én tisztelem és nagyon szívesen megnéznék egy seek & destroy-t vagy egy four horsement koncerten ahogy james,lars,kirk,rob és dave játssza.
amúgymeg eléggé gyerekes volt amikor kb minden régebbi számra mondta hogy az az ö ötlete volt, pl még master of puppets-nál is sírt hogy ott is van pár Dave-riff....
.
Az elõzõ bemelegítõ kérdéshez képet ez már kicsit nehezebb. Kétlem, hogy bárki is tudta volna fejbõl annélkül, hogy utánna nézett volna, mint ahogy én sem. De gondolom hol néztél utánna. Úgyhogy 6.
Chaos Anno Domini
"...on October 28th, 1981, drummer Lars Ulrich made guitar player/singer James Hetfield an offer he couldn't refuse..."
tehát a helyes válasz 1981 azaz ezekilencányócvanegy
tehát a helyes válasz 1981 azaz ezekilencányócvanegy
.
hm navégre jósokan szavaznak, köv kérdés nyóckor jön mindennap(este)
ja megfejtés meg váltáskor.
ja megfejtés meg váltáskor.
.
nekem 81 rémlik
gondoltam kicsit felkészülök a kvíz elõtt, olvasgattam pár dolgot, és számomra most derült ki, hogy pl. a The Frayed Ends Of Sanitynek szoros köze van az Óz, a csodák csodájához, ezt tudtátok?