907
  • waccoo
    Lehet hogy túlmelegszik a kártya nekem is csinált ilyet Nézd meg !!
  • Örm
    Játékközben néha megáll a kép majd újra indul ez mitől lehet Gef 4 Ti 4200 128 MB, lehet DirectX hiba?
  • claw_
    Az egy ÁSÓ!
  • magus
    baltat honna szerzel?

lehet darabolni a testreszeket?
  • [Walaki]D`Lair
    mindíg ezt csinálja :PPPPP
  • Gnome
    Én is pénteknél járok de már nagyon unom a sok rakétavetős osamakat..mostmár a városban is fedezéket keresve kell járkálnom mer "lesznájperelnek" a háztetőkről...mellesleg a missziók után lesz freerun?...Vagyis lehet járkálni majd azt csinálni amit akarunk?
    CSa'
  • Lantee
    Én abba is hagytam pénteken, mert kurvára meguntam a sok töltögetést!! ÉS persze a város három legtávolabbi sarkába kell menni! SUXX!!
  • Sephi
    Kosz hogy elarultad hogy csak pentekig van most aztan kurva nagy kedvem van az utolso Penteki miszion megcsinalni vaz.
  • Kis Szabó [PT]
    Jah, viszont nagyon állat ahogy mindenkinek egy hét alatt elege lesz mindenből, és az egész város ámokfutásba kezd!!!
  • Nyiri
    Vegigvittem, kar hogy csak pentekig tart a het
  • hiba
  • asterx^^
    probald meg ugy hogy nekifutasbol eltalalod e a keritest a fejekkel
  • Gnome
    De egyre nehezebb lesz csütörtöknél járok és ott már vannak katonák SWAt-osok ATF-esek....akik ha valakinél fegyvert látnak lelövik + aki a környéken van..Nállam ez csak a henteseknél okoz gondot, amikor pont a kijáratnál áll 2db SWAT+1rendőr...
    De qrvajó pojénok vannak benne...rendőr egyenruha rulz!
    CSa'
  • Lantee
    Amúgy télleg nem egy nagy durranás maga a játék, de pont ezek az apró (vagy nem is annyira apró) ötletek teszik letehetetlenné! :))

Először nekem nem igazán jött be, de aztán adtam neki még egy esélyt....és igen!! Én is beszippantottam valami durvát, és egy teraszról (bullet-time rulla) lövöldöztem a járókelőket... :)))
  • G. Joe
    Meier látom kiéled rejtett állatias ösztöneid! Csak igy tovább. Ezután nem lepödöm meg ha AAO-ban miután lelössz egy embert, összeszabdalod késsel, majd még ugrálsz is a fején kicsit. :))
  • Sephi
    Nekem elkezd hannyni :)))
  • Kis Szabó [PT]
    Én már pénteknél járok, remélem nem csak egy hét lesz :)) ARAB TERRORISTÁK VS. VÉRSZOMJAS PAPOK RULEZZZ!!!!
  • Instict
    jah én is mintha úgy láttam volna,hogy van köztük rendőr, csak le akartam cigarettáztatni az egyik ratyit, erre mindenki kirohant:D
  • Gnome
    találkoztam vagy 7 resident eviles kutyával amiket tűzzel nem lehetett megölni..sőtt avval a rakétavető szerűséggel sem...nah mindegy egy tárnában vannak de nem tudok lemenni mer mindig szétszednek..a kutyakaját nem próbáltam mer nincs belőle 7db-om....
    Valaki?

Más:Észrevettétek azt ha sokkólóval kiütsz egy embert körülhugyozod és a lére irányítod a sokkolót akkor sokkal nagyobb lesz a hatásköre?
  • Coco
    Aki nem szereti az ilyenfajta gémeket ne jáccon vele.Mondta vki hogy 2perc után ráunt.Hogy a szarba?Ha elkepnak ki kell szökni a börtönbőm,tejet kell venni stb.Mi a szart lehet ebbe megunni?
  • Instict
    de az nem sima diszkó ám, hanem 1 szadomazó buzibár, nézzétek meg a csöcsös emberek körszakálasak:))
  • Hyder_work
    próbaképpen tedd fel a kérdést
  • Dikkma
    Szerinted ha itt most feltennénk a kérdést, 10 emberből több hallott volna a carmageddonról, mint mittomén' 5?
    Hja nem mindenki kezdte 95 előtt ;)
  • Sephi
    Jaj de jol elvoltam de kar hogy azutan elveszik a ruhat :(((
  • claw_
    Kedvenc részem még mindig a keddi mikor jött a nagy ünnepség és a trombitás népek... Én meg lelocsoltam elöttük utat benzinnel, majd -> <- ilyen fejjel pepöcköltem egy gyufát mikor első tag odaért... Mit mondjak, hatalmas siker volt! Futótűzként terjedt a hírük a fickóknak!
  • claw_
    És ami azután jön... LOL! Rulez egy gém ez!
  • Sephi
    Egyebkent nem tudom tudgyatok e de ha eppensegel idegesit minket hogy valakit epp egy ajtoban gyujtotunk meg akkor amiutan megegett ha lepisajuk a tuzet eloltodik :))))
  • Sephi
    Jah eppensegel valjuk be oszinten hogy eddig meg egyik FPS jatekban sem volt az a kuldetesunk hogy elmenyunk a temetoben es lehugyozuk apank sirjat:))) Es en amikor odaertem es lattam hogy tenyleg le kell pisalni aszitem lefordulok a szekrol :)))
  • Sephi
    Loool! nah megyek kiprobalom!
  • Sephi
    A ez vegre egy uj fajta jatek ami nem ugyanarorol szol mint a mostanaban megjeleno rohelyes FPS-esek.

Figyejtek mar ott ahol ki kell fizetni a rendorsegen valamit ami 300 dollar de nekem ninca annyi penzem.. ott mit kell csinalni?
  • Joint
    helo én 256-ramal és 64megás videokártyával tolom alapbeállításokkal , és csak annyi a problem, hogy sokat tölt a pályákközöt
  • G. Joe
    PEdig a King of the Road is eléggé fostalicska, ezek utána amásik gammát el se tudom képzelni milyen lehet :)))
  • cypher
    Megnéztem,szép,(már amennyire..),hangulatos,állati egy darabig,de nem az én világom.Ennyi.
  • magus
    na midndja kiprobalom cheatekkel utana torlom
  • KG21
    Ez a rakat fos gamma nem ér ennyit...én kb 2 óra ámokfutás után végeztem vele.
  • repro
    feltettem.. hát b+....
  • Deajka
    Ja, a konklúzió lemaradt:
    Szóval ezután fokozatosan lehet a régi jól megszokott beállításokat visszaállítgatni(persze a fagyást okozót nem)
    És... az előbb kimaradt(nem tudom miért) ha végképp nem megy de már azonis túl vagy ,hogy minden-mindegy na, akkor kell venni egy konzolt:)
    Bocs, ezt nem hagyhattam ki.
  • Deajka
    Tisztelt fiatal kollegák!
    A fagyások okai sokfélék lehetnek, ezért én a következőket tenném.
    1. A Biost- safe állpotba hoznám. (alap beállítások)
    2.Processzor tuning leállít.(default)
    3.Directx hangbeállítás vizsgálat.
    Sokszor előkerült már: Ha a hangkártya nem támogatja (vagy nincs) hardveres gyorsítása a Dx8.1 től azért full támogatást jelöli be. Na, ez nem jó így azt le kell venni(no acceleration)
    4.Scandisk
    5.Win98-sorozat esetében reinstall.
    6.Ha más nincs add el a gépet vagy hívj engem, drága pénzért megyek :)
  • G. Joe
    fél ora alatt lazán ráuntam, miután letaroltam a fél várost.
  • Kis Szabó [PT]
    catnipet próbáljtok ki! tiszta mátrix lesz az egész :)