907
-
waccoo #322 Lehet hogy túlmelegszik a kártya nekem is csinált ilyet Nézd meg !! -
#320 Játékközben néha megáll a kép majd újra indul ez mitől lehet Gef 4 Ti 4200 128 MB, lehet DirectX hiba? -
claw_ #319 Az egy ÁSÓ! -
#318 baltat honna szerzel?
lehet darabolni a testreszeket? -
[Walaki]D`Lair #317 mindíg ezt csinálja :PPPPP -
#316 Én is pénteknél járok de már nagyon unom a sok rakétavetős osamakat..mostmár a városban is fedezéket keresve kell járkálnom mer "lesznájperelnek" a háztetőkről...mellesleg a missziók után lesz freerun?...Vagyis lehet járkálni majd azt csinálni amit akarunk?
CSa' -
Lantee #315 Én abba is hagytam pénteken, mert kurvára meguntam a sok töltögetést!! ÉS persze a város három legtávolabbi sarkába kell menni! SUXX!! -
#314 Kosz hogy elarultad hogy csak pentekig van most aztan kurva nagy kedvem van az utolso Penteki miszion megcsinalni vaz. -
#313 Jah, viszont nagyon állat ahogy mindenkinek egy hét alatt elege lesz mindenből, és az egész város ámokfutásba kezd!!! -
Nyiri #312 Vegigvittem, kar hogy csak pentekig tart a het -
#311 -
#310 probald meg ugy hogy nekifutasbol eltalalod e a keritest a fejekkel -
#307 De egyre nehezebb lesz csütörtöknél járok és ott már vannak katonák SWAt-osok ATF-esek....akik ha valakinél fegyvert látnak lelövik + aki a környéken van..Nállam ez csak a henteseknél okoz gondot, amikor pont a kijáratnál áll 2db SWAT+1rendőr...
De qrvajó pojénok vannak benne...rendőr egyenruha rulz!
CSa' -
Lantee #305 Amúgy télleg nem egy nagy durranás maga a játék, de pont ezek az apró (vagy nem is annyira apró) ötletek teszik letehetetlenné! :))
Először nekem nem igazán jött be, de aztán adtam neki még egy esélyt....és igen!! Én is beszippantottam valami durvát, és egy teraszról (bullet-time rulla) lövöldöztem a járókelőket... :))) -
#302 Meier látom kiéled rejtett állatias ösztöneid! Csak igy tovább. Ezután nem lepödöm meg ha AAO-ban miután lelössz egy embert, összeszabdalod késsel, majd még ugrálsz is a fején kicsit. :)) -
#299 Nekem elkezd hannyni :))) -
#296 Én már pénteknél járok, remélem nem csak egy hét lesz :)) ARAB TERRORISTÁK VS. VÉRSZOMJAS PAPOK RULEZZZ!!!! -
#295 jah én is mintha úgy láttam volna,hogy van köztük rendőr, csak le akartam cigarettáztatni az egyik ratyit, erre mindenki kirohant:D -
#291 találkoztam vagy 7 resident eviles kutyával amiket tűzzel nem lehetett megölni..sőtt avval a rakétavető szerűséggel sem...nah mindegy egy tárnában vannak de nem tudok lemenni mer mindig szétszednek..a kutyakaját nem próbáltam mer nincs belőle 7db-om....
Valaki?
Más:Észrevettétek azt ha sokkólóval kiütsz egy embert körülhugyozod és a lére irányítod a sokkolót akkor sokkal nagyobb lesz a hatásköre?
-
Coco #286 Aki nem szereti az ilyenfajta gémeket ne jáccon vele.Mondta vki hogy 2perc után ráunt.Hogy a szarba?Ha elkepnak ki kell szökni a börtönbőm,tejet kell venni stb.Mi a szart lehet ebbe megunni? -
#283 de az nem sima diszkó ám, hanem 1 szadomazó buzibár, nézzétek meg a csöcsös emberek körszakálasak:)) -
#282 próbaképpen tedd fel a kérdést -
#281 Szerinted ha itt most feltennénk a kérdést, 10 emberből több hallott volna a carmageddonról, mint mittomén' 5?
Hja nem mindenki kezdte 95 előtt ;) -
#278 Jaj de jol elvoltam de kar hogy azutan elveszik a ruhat :((( -
claw_ #276 Kedvenc részem még mindig a keddi mikor jött a nagy ünnepség és a trombitás népek... Én meg lelocsoltam elöttük utat benzinnel, majd -> <- ilyen fejjel pepöcköltem egy gyufát mikor első tag odaért... Mit mondjak, hatalmas siker volt! Futótűzként terjedt a hírük a fickóknak! -
claw_ #274 És ami azután jön... LOL! Rulez egy gém ez! -
#273 Egyebkent nem tudom tudgyatok e de ha eppensegel idegesit minket hogy valakit epp egy ajtoban gyujtotunk meg akkor amiutan megegett ha lepisajuk a tuzet eloltodik :)))) -
#272 Jah eppensegel valjuk be oszinten hogy eddig meg egyik FPS jatekban sem volt az a kuldetesunk hogy elmenyunk a temetoben es lehugyozuk apank sirjat:))) Es en amikor odaertem es lattam hogy tenyleg le kell pisalni aszitem lefordulok a szekrol :))) -
#268 Loool! nah megyek kiprobalom! -
#266 A ez vegre egy uj fajta jatek ami nem ugyanarorol szol mint a mostanaban megjeleno rohelyes FPS-esek.
Figyejtek mar ott ahol ki kell fizetni a rendorsegen valamit ami 300 dollar de nekem ninca annyi penzem.. ott mit kell csinalni? -
Joint #265 helo én 256-ramal és 64megás videokártyával tolom alapbeállításokkal , és csak annyi a problem, hogy sokat tölt a pályákközöt -
#262 PEdig a King of the Road is eléggé fostalicska, ezek utána amásik gammát el se tudom képzelni milyen lehet :))) -
#261 Megnéztem,szép,(már amennyire..),hangulatos,állati egy darabig,de nem az én világom.Ennyi. -
#256 na midndja kiprobalom cheatekkel utana torlom -
#253 Ez a rakat fos gamma nem ér ennyit...én kb 2 óra ámokfutás után végeztem vele. -
#252 feltettem.. hát b+....
-
Deajka #249 Ja, a konklúzió lemaradt:
Szóval ezután fokozatosan lehet a régi jól megszokott beállításokat visszaállítgatni(persze a fagyást okozót nem)
És... az előbb kimaradt(nem tudom miért) ha végképp nem megy de már azonis túl vagy ,hogy minden-mindegy na, akkor kell venni egy konzolt:)
Bocs, ezt nem hagyhattam ki.
-
Deajka #248 Tisztelt fiatal kollegák!
A fagyások okai sokfélék lehetnek, ezért én a következőket tenném.
1. A Biost- safe állpotba hoznám. (alap beállítások)
2.Processzor tuning leállít.(default)
3.Directx hangbeállítás vizsgálat.
Sokszor előkerült már: Ha a hangkártya nem támogatja (vagy nincs) hardveres gyorsítása a Dx8.1 től azért full támogatást jelöli be. Na, ez nem jó így azt le kell venni(no acceleration)
4.Scandisk
5.Win98-sorozat esetében reinstall.
6.Ha más nincs add el a gépet vagy hívj engem, drága pénzért megyek :) -
#242 fél ora alatt lazán ráuntam, miután letaroltam a fél várost. -
#240 catnipet próbáljtok ki! tiszta mátrix lesz az egész :)