906

-
Plata #906 Kösz,majd kipróbálom.Bár nekem a complete collection van meg,de hátha. -
Anonymusxx #905 ja az kell?
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=287561605 -
Plata #904 Sajnos ez magyarosítás és nem tartalmazza a szinkront.
Nekem az eredeti cd-s változat ami itt van a szekrényben,teljesen szinkronos,szerintem az elmebeteg magyar szinkron sokan javított a játékon.
Olyan poénok és beszólások voltak,amiktől fergeteges volt.
Viszont már sok éve nincs dvd olvasóm,bár valahol a szekrényben van egy régi win7-es gépem.Abban van,de már évek óta elsem indítottam.
De fogadok win 10-el meg mai géppel el sem indulna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.04. 15:37:29 -
Anonymusxx #903 Nemrég jött hozzá fordítás
https://magyaritasok.hu/hirek/5314/postal-2-complete-magyaritas
De nem tudom jó e hozzájuk, -
Plata #902 Látom régen volt már a topicban élet.
de megkérdezem hátha.
Nem tudja valaki hogy lehet-e a steam vagy gog verziót magyarosítani? -
RED BULL F #901 Igaz a heti megjelenések mellett jócskán eltörpül, de ne feledkezzünk meg erről sem:
-
RED BULL F #900 Hohóóóóóóó :D
-
És megint :D -
mester1987 #898 Miva'??? 10 vagy 11 éves játékhoz? :D -
http://steamcommunity.com/app/223470/discussions/0/666828127203287049/ frissítés! -
RED BULL F #896 Egy újabb magyar Postal 2 walkthrough A week in Paradise moddal kiegészítve:
-
Valószínűleg a Postal 3 is "When it's done." játék lesz. 10 év után csődöt jelentenek, kézről kézre fog vándorolni a projekt, közben 6x újra írják, új motort kap és a 14. évben kiadják végre úgy, hogy mi többet vártunk volna tőle. -
Carmageddon #894 Ez is már jó régi rész ideje az újnak is, hogy kijöjjön. -
TIBIKE20 #893 Valaki tudna nekem segiteni hogy az awp modot hona tudnám leszedni és hogy kel berakni a játékba . -
Nincs kéznél Postal lemez, de tudom, hogy az összes példánynál ez a hibaüzenet fogad.
Csak indítsd el a lemezről a setup.exe-t vagy valami hasonlót.
Merész kérdés a néptől: Ki jön multizni? -
zeteni #891 Legyetek szívesek segítsetek! Én letöltöttem a Postal 2 -őt torrenttel és beakarom tenni a Deamon Tools-ba és ez az üzenez fogad:( : There is a problem reading a file from the CD
The CD may be dirty or damaged.
Please clean the CD and try again.
Lécci segítsetek nagyon kérem :( -
Jó, de hogy jön ez a Postalhoz? -
kukac #889 Hitman 2 töltömle agépre. -
kukac #888 Jok a játékok.
-
BBencze #887 például sehonnan -
szabensz #886 szevasztok honnan tudnék leszedni magyar szinkront? -
Andrejka #885 egy mod és keress rá googleben énis onnan szedtem:D -
DIESEL DOG #884 Oké. Azért köszi... :) -
Akkor miért nem kérdezted ezt elsőre? xD
Amúgy passz.Majd vmelyik fan válaszol, ha felébred.Fingom sincs pontosan mi lehet ez, de sztem nem kieg., max. mod. -
DIESEL DOG #882 Sajnálom... Csak azt szerettem volna kérdezni hogy Valaki nem-e tudja esetleg hogy a Postal 2 A Week in Paradise kiegészítőt honnan lehet letölteni... -
Nem -
DIESEL DOG #880 Sziasztok! Ez a topik él még??? -
Vasvilla #879 Sziasztok! Egy kis segítség kéne. Amikor bemegyek a rendőrségre kifizetni a bírságot akkor letartoztatnak. Ha nem hagyom akkormeg az a rendőr is nekem jön és lő akinek be kéne fizetnem a bírságot. Mit kéne csinálnom? Ha valaki tud megoldást írja meg legyen kedves! Előre is köszi! -
hát bazz most már én is rájöttem hát ez van akkor multizok úgy is fújom a gamet 3x végigvittem ,a simát is 1x
de ha tud vki linket ahonnan letölthetem magyar szinkronnal.... am bocs a sok hsz ért..... -
Andrejka #877 bazz haver attól h beirod négyszer nem irnak vissza többen egyébként szinkront énse találtam azt magyarként kell megvenned/letöltttened -
lécci a szinkron kéne, úgy jobb lenne.... am a multi jó csk kicsit messze vannak a serverek :D
lécci szinkront vki linket vagy vmi mást....csak a szinkron kéne, köszi... -
1x +volt szinkronnal de 1ik haverom rábaszta a rostos üdcsit a toknélküli cd-re és hát már nem olvasta be......és nemtom még 1x +szerezni.....azé kéne a szinkron am a multit nem próbáltam de a lakókocsi mögötti csőbe bementem garázdálkodni.....lécci 1 link akármi...köszi -
hy ha az AW nem megy........letöltöttem a share the paint és azt szeretném kérdenihonnan szedjek szinkront léccci írjatok a hibával ne is foglalkozzatok aki tudja az írjon légyszi link vagy akármi a googliba eddig nem találtam:Sköszi..... -
General protection fault!
History: UObject::ProcessEvent <- (DeadBodyMarker AW7_Suburbs-3.DeadBodyMarker67, Function Postal2Game.BlipMarker.Timer) <- AActor::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
ezt írja mondjuk az AW-nél de látom itt sokak szenvednek ehez hasonlókkal mit kéne tennem a directX-em a legfrissebb újraraktam 3x a gamet alapot is....mit tegyek videokártya driver?
de akkor adjatok linket lécci lécci (Nvidia GeForce 7600GS)köszi előre is....(az AW topicon nem akarnak segíteni)
-
adam944 #872 Mérgező volt a macskamenta, vagy mivan?
-
Najpi #871 Rakd újra a játékot. Előtte a mentéseket másold ki -
hellosztok én felraktam a játkot és ez az üzenet fogad
Error setting display mode: CreateDevice failed (D3DERR_DRIVERINTERNALERROR). If you just started the game then delete your 'Postal2.ini' file and try again. Otherwise check the Tech Support web site.
Elõzmény: UD3DRenderDevice::UnSetRes <- CreateDevice <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
Nem tudjátok mi lehet a baj?? probáltam patcheket felrakni de asem javitot semmit
mit csináljak ? -
Andrejka #869 hi
lenne 1 kérdésem
ha valaki jártas a week in paradise modban átvittem és volt 1 olyan stat h zombies ressurected(tom h zombik feltámasztva) az mi lehet
FEL LEHET BENNE TÁMASZTANI A ZOMBIKAT?? -
Kösz.
De asszem törlöm újból a játékot.Nem nekem találták ki...
Anno még kipróbáltam, de akkor egy szar géppel voltam és rettenetesen lassan töltött és annál rosszabbul is működött.
Most erőművem van ahhoz képest, de hiába, a játék nem jön be. -
Pl: fánk egyél sokat:D Asszem a gyógypipával is csak arra rá lehet szokni és ha nem kapja meg a napi adagját akkor csökken az élete!
A Kedvenc részem az elefántos :xD